130

До генерала

преди 4 години

Този "***" миналия месец , куп лъжи в национален ефир , 2седмици по-късно , полицейска блокада на страната ,извънредни закони , извънредни глоби и присъди за лъжливи новини , значи какво той може да лъже цял един народ ненаказано , след това ще ми вкарва наказания за същото разбираш ли пак към тях , че чак ги затвори по градовете Да Не Се Събере Цял Народ Да Го Изнесе , полицейщина до гроб , то си е като затвор направо и полицаите - надзорници

129

Анонимен

преди 4 години

В България всеки ден умират по около 300 човека - кой с вирус, кой-без? Всичко ще се замете с катафалките. То се видя ,че вируса няма да го борим ,а ще правим статистика и ще пазим скъпоценната здравна система, че от нея падат яки кинти.

128

Анонимен

преди 4 години

Само не мога да разбера ген.Мутафчийски.До няма и 2-3 часа ни убеждаваше,че бързите тестове са търговско решение,а не медицинско.А сега си подви опашката под давлението най-вече на Борисов.Достойнството,а и офицерската чест изисква да хвърлиш оставка.Всички признават,че заслугата за ниската заразеност е негова и на щаба за избраната стратегия.Ако това не е твоята игра излез от нея с вдигната глава.

127

Шумен

преди 4 години

Или то туй са само новите , не знам , дните лошо не минават тук , кой ден сме , коя година ?

126

Шумен

преди 4 години

За шумен защо не пише , имаме и ние звезда , , нали преизбран кмет бивш полицейски началник , герб ги е срам да го сложат в статията ли , или то в малките градове вирусът различен , няма страшно , както преди 3 седмици :)

125

?

преди 4 години

колко от вас биха правили и казвали каквото му казват за 20 хиляди лева месечно? двадесет хиляди лева на месец !! Представихте ли си го ? Сега осъзнавате ли колко е лесно да ви манипулират?

124

Слънце, въздух

преди 4 години

И кашизъм,Здрав и Бодър Организъм.Ей Мутафчийски, дайте на хората достъп до прясна храна, слънце и въздух. Да се хванст за зелено им дсйте. Другото е световна конспирация дето никога няма да излезе и вътрешна конспирация която ще се изясни до дни.

123

Анонимен

преди 4 години

Защо вече не споменавате как са се заразили?Това гастарбайтери ли са или местни?С кого са контактували?Имаме право да знаем.

122

Valeri

преди 4 години

Дано късмета и чудото ни спасят . Генел Мугафчийски е приет в ВМА с връзки и по същият начин стана доц и професор , а официалната му заплата е 25 хиляди лева без допълнителните боноси. Незнам дали осъзнавате как ги вършат в академичните среди всеки професор помага на детето или племеника си да се издигне до титли доц. и проф., обявават формално конкурси и конкурса бъде спечелен от "правлиният" кандидат , има много умни и достойни българи които биват мачкани и не им се дава път за развитие

121

мт

преди 4 години

По-лесно е да заблудиш хората, отколкото да ги убедиш, че вече са се заблудили .... Марк Твен

120

Анонимен

преди 4 години

Освен 20 на ден новозаболели, 3 мата умрели (лека им пръст) от вируса, искаме статсистика за:новооткритите с високо кръвно сърдечно съдови заболяванияновоотрктите с диабетновоотркитите с чернодробни заболяванияне че нещо ама от диария умират повече хора за времето за което пиша тоя коментар от колкото за цялата карантина от тоя вирус. Защо тоя статистик не чете и тези данни с тъжна физиономия?!?!

119

о, да ..!

преди 4 години

В нашето село на гробища също всичко се лекува; така например, ако някои почина далеч, то го карат при нас на село ...Селските ни гробища са чудодейни, те са лековити ..!Това, че човек ще умре, голяма работа, нали ще го докарат при нас на село ..А гробарите, те как са доволни от тези констатации ...Ами при нас едно хубаво погребение струва едва 980 лева ..Моля, нашето гробище е лековито ...

118

Анонимен

преди 4 години

ГЕНЕРАЛЕ СТИГА . ВИЕ НИ ПРАВИТЕ КАТО ПО ВРЕМЕ НА ЧЕРНОБИЛ .ТОГАВА КАЗВАХА ЧЕ САЛАТАТА НЕ Е ЗАРАЗЕНА. СЕГА КАТО НЯМА МАСКИ .МАСКИТЕ СА ЗА БОЛНИТЕ ТОЕСТ ТЕЗИ 260 ЧОВЕКА .НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ЗА ТЯХ КИСЛОРОД.ЗАЩО ТОГАВА ДОКТОРИ И СЕСТРИ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ БЕЗ ТЯХ. КАЧЕСТВЕНАТА МАСКА Е ДА ПРЕДПАЗИШ СЕБЕ СИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПРЕДАДЕШ ЗАРАЗАТА НА ДРУГИ АКО СИ ЗАРАЗЕН И НЕ ЗНАЕШ. ЗАЩО ЯПОНИЯ, КИТАЙ ВСИЧКИ ХОДЯТ С ТЯХ.ПО ВАЖНО КАЖИ КОГА ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ . ИМАМЕ ХИЛЯДИ ШИВАШКИ ЦЕХОВЕ.

117

Анонимен

преди 4 години

КНИГА МОГА ДА НАПИША.

116

шъ дигнат бариерата

преди 4 години

кат паднат паричките.Тогава да му мислим!Пак шъ мрем, но в друга статистика.

115

Анонимен

преди 4 години

Айде вече да се маха това вирусче!

114

Анонимен

преди 4 години

Сервират ни по 20 души на ден,а заболелите са сигурно много повече.На някои места,особено в гетата се разхождат свободно/например в с.Буковлак и никой не ги санкционира.

113

Приоритети

преди 4 години

Да имаше кой да се грижи и за болните с други болести, умиращи с хиляди всеки ден.. да имаше кой да се грижи и за другите - нездравословни проблеми на хората... сега нищо друго няма значение, освен това къде и колко имат положителен тест..

112

Анонимен

преди 4 години

Дженералчето бърбори, стадото блее, вирусът си върви...

111

Анонимен

преди 4 години

И няма смъртни случаи? Че ние сме някакво чудо тогава. Най ниските проценти на смъртност са около 2%, САЩ, Англия. Италия е рекордьор с близо 10%. В световен мащаб процентът е около 4-5. Ние - нула. Да не би българското кисело мляко нещо ... ? Или българската гроздова?