12

Тъпомер

преди 4 години

Нали гледате филми там е показано как става (за ваша безопастност естествено)и ако си мислите че сте анонимни сте объркали адреса.

11

Анонимен

преди 4 години

Те ви следят всеки ден. От другата страна има суперкомпютри гладни за вашите данни и активност, но шанса някой сапиенс да ги види са малки. Само при поискване и тогава излизат терабайти с информация за вас.

10

Анонимен

преди 4 години

До 8 ЩерюА няма ли вероятност световната банкерка мафия,която владее правителства,да е пуснала вируса?Създава се икономическа криза ,има нужда от кредити ,лихвите се вдигат !Държавите теглят много милиардни заеми,трилиони заеми и банкерите печелят!Да не забравяме ,че банки стабилно финансираха икономиката на Германия , Великобритания,САЩ и други?Всъщност банкерите бяха най-големите печеливши от ВСВ както всъщност и от ПСВ.

9

Анонимен

преди 4 години

До 4Не се притеснявай инсталирането на чипа ще бъде само със съгласие.Това са предсказали православните пророци!Проблемът е че няма да можеш да купуваш и продаваш и за всяко извършено престъпление в района който живееш,ще бъдеш разследван!Защото хората с чип ще знаят къде са ,а тези без чип не, и затова винаги ще бъдат под съмнение за извършено престъпление!

8

Щерю

преди 4 години

3 конспиративни варианта: 1. Правителствата се бият със Световната мафия и всичко с вируса е само параван - за да се спре движението и на мафията.2. Преди това подгониха евреите-ционисти, които искат да владеят над целия свят и в отговор - те сътворипа невиждана по мащаб и измерения Световна икономическа криза.3. Нападнати сме от недоброжелателни извънземни, които ни отправят ултимативни послания на през всеки 19 години (1963, 1982, 2001, 2020... 2039), но това съвсем съзнателно се крие...

7

123

преди 4 години

Стига с тая параноя с чипа, бе. По-добре с чип, отколкото в хотел Рай. Аман от вашите свободи - ето до какво доведоха. Свобода на движение на хора и вируси - справка Италия.

6

Анонимен

преди 4 години

Швейцарците имат вече заболеваемост по-висока от 1 на 1000 от населението им. Твърде дълго се мотаха и сега гонят Италия по заболеваемост.

5

Въпрос

преди 4 години

A aко си оставяме телефоните в къщи?

4

Оруел

преди 4 години

Бе,защо така подозрително еднакво се случват нещата?! Вчера и нашите мобилни оператори бяха задължени да предоставят данни за придвижването и местонахождението на потребителите....уж заради карантината!!!!!!!Утре ще ни имплантират чип,за по-лесно,а в другиден ще осъмнем в най-лошия вариант на "1984".

3

Анонимен

преди 4 години

Преди да писнат параноиците - данните са анонимни. И да, хората се придържат към правилата, това е резултата от "следенето".

2

Анонимен

преди 4 години

И какво му беше на комунизмът и СССР тогава, щом ще ни карате да живеем в нов комунизъм?

1

Хахаха

преди 4 години

Нали бяхте и вие за стаден имунитет?