64

Анонимен

преди 4 години

До Търсят доброволци 65Държави като Италия, Испания, САЩ и Великобритания са с население над 60 милиона! (САЩ 330 милиона а Германия 83 милиона) България не може по абсолютни никакви параметри да се сравнява с тях!!! Голяма част от населението в тях е с много хронични заболявания като им удължават живота както може. В България повечето хронично болни хора и болни пенсионери не оцеляват. Това е основната причина тези държави да имат толкова много фатални случаи!

63

Търсят доброволци

преди 4 години

Значи. Да видим дали ще достигната нивата на Италия и Испания или ще са до Германия. Това е важно и за нас.

62

Анонимен

преди 4 години

До 57И я сега ми разкажи как прави "здравна реформа" като болниците са фраш? А пари за болнични? Няма как да излезеш с нещо положително от такава ситуация.........Като например прилапа българските лекари и медицински сестри, като им плаща високи заплати редовно, като им подсигурява жилища и транспорт.:)))))))) А българския традиционно-национален лайню нека гледа като бахур в саламура.:))))))))))))))))))))))

61

Анонимен

преди 4 години

"...просто трябва минимум 90% от хората да вземат мерките насериозно..."Ми не знам как ще го постигнеш с 80% лош мат`риял това 90% да вземели мерките, хахах. Оттървахте коня в ряката, единственото което ви остава е че нямате капацитет да тествате повече от 200-300 човека на денонощие.

60

Анонимен

преди 4 години

До 59Няма такова нещо като да отпишат данъците за следващото шестмесечие. Разсрочват ги - това е. Заплатите са до 80%, но само в някои сектори. Вече за социалнослабите може и да има други помощи, но това е за редовия, работещ гражданин.Във всеки сектор щом си PAYE! Ще има допълнителни парични средства за самоназначените! Англия е достатъчно богата за да може да се грижи за всичките си граждани, не е като преобразената българска държава в реалма на ***, ще поживеем и ще видим!:)))))))))))

59

Анонимен

преди 4 години

До lol 55Борис Джонсън да излезе и да разкаже за "стадния имунитет" и как 70% от народа щял да изкара вируса. Същия *** като нашия вирусолог Мангъров. И като се сетиш, че тоя изкара Великобритания от Евросъюза, за да ги "оправя"............Борис не е лекар че да ти разказва как се постига имунитета! Ако имаш нещо в кратуната вместо калъчки сам прочети в Гугъл какво пише по въпроса, има над десет хиляди сайтове на тази тема. Пълно е с български тъпандуристанци които мразят да четат и образоват

58

до 58

преди 4 години

Няма такова нещо като да отпишат данъците за следващото шестмесечие. Разсрочват ги - това е. Заплатите са до 80%, но само в някои сектори. Вече за социалнослабите може и да има други помощи, но това е за редовия, работещ гражданин.

57

Анонимен

преди 4 години

*** е много добър да се подиграва на другите. Нищо че другите дават до 80% от заплатите на служителите, за да могат фирмите да ги държат назначени. Нищо, че другите почти ще отпишат данъците за следващото шестмесечие. *** си няма идея какво го чака след като премине бурята, важното е да е с чифте пищови на голия тумбак.

56

до 60

преди 4 години

И я сега ми разкажи как прави "здравна реформа" като болниците са фраш? А пари за болнични? Няма как да излезеш с нещо положително от такава ситуация.

55

Ингилизка лисица!

преди 4 години

Като се замисля техния хич не еглупав!С цената на малко фира:1. прави пенсионна реформа2. пави здравна реформа3. ограничава мигрантитеИнтересното е докъде му е прогнозната бройка за "приемливи загуби".

54

lol

преди 4 години

Борис Джонсън да излезе и да разкаже за "стадния имунитет" и как 70% от народа щял да изкара вируса. Същия *** като нашия вирусолог Мангъров. И като се сетиш, че тоя изкара Великобритания от Евросъюза, за да ги "оправя"...

53

Анонимен

преди 4 години

ааъъъъхх ! Става интересно в ингилизко

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Леле колко си умеееен!Късно го забеляза, трябваше да го помислиш преди да го напишеш.:))))))))))))))))))))))))Традиционото българско самозастрелване в краката не те е подминало!:)))))))))

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36 Разбира се, че може да ги спре - тежка картечница.

50

Анонимен

преди 4 години

До 54.Леле колко си умеееен!

49

Анонимен

преди 4 години

До Мойсей 51Обадете ни се пак когато цунамито стане потоп....."Потопът" е потоп защото е навсякъде!

48

ВОЗ--хим разузн.

преди 4 години

ЛЗО-то след разузнаване се измива с препарати от дезактиватурите и се съблича .....та колко от вас след прибиране в къщи свалят противогаз от главите си и веднага перат дрехите и дезинфектират обувките си и влизат директно под душа.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48А къде скриха илюзията за стадния имунитет?Не е илюзия. Много хора ще се заразят с вируса който е пренесен от човек каращ болестта на крак! Ще се накачат с отслабнал вирус заедно с антителата на по здравия каращ го на крак индивид. Ако и накачения е здрав имунизацията става без никакви странични ефекти или симптоми. Тъй като има много хора в градовете с придружаващи и хронични заболявания се предприемат мерките на изолация макър че вече навсякъде по света е адски късно!

46

Мойсей

преди 4 години

Обадете ни се пак когато цунамито стане потоп

45

Не е до стаден иму--

преди 4 години

--нитет,а до огромна урбанизация 16 млн. град с приходящите е рай за вируса,а метрото ако затвори не ги виждам......а то е чудесен инкубатор. За там не говорете ,само се казва---пази Боже !