18

Тъпомер

преди 4 години

Егати,че то България само строители ли има(да не са на соц. строй)

17

Запитвач

преди 4 години

Брокерчетата на недвижими имоти, горублянските автоджамбази, служителите от казината, стриптизьорките, и т.н. няма ли да включите? Едно определено голямо малцинство, няма ли да им дадете още от нашите данъци, 15,16,17, и 24 заплата, бонус и премия на държавните служители?

16

Анонимен

преди 4 години

Хората да се оправят със собствените си спестявания, така и на работа ша искат да ходят, че глада по голем от вируса А бизнеса, бизнеса не е достатъчно пораснал още за да е финансово независим и за тва държавата трее му помогне сега от общата каца :)

15

Анонимен

преди 4 години

Сега масово ще се вдигнат осигуровките на работещите в сектора, не като досега на половин ден и минимална заплата, колко от тези пари ще стигнат до работниците всички го знаем. Източват като за последно с техните фирми.

14

Анонимен

преди 4 години

С други думи герберастките мафиоти и фирмите им пак ще откраднат няколко милиона от Бюджета, който пълним ние данъкоплатците...

13

Амин

преди 4 години

След Баце вярно ще остане по *** тая държава... Направо в XIX век ще ни върне - ханове, кръчми, бръснарници...

12

Анонимен

преди 4 години

Всички уж ще затварят и ще се наредят на опашката за държавни пари. Колко време ще ги издържаме/ Продадоха ли майбасите, мерцедесите вече?

11

Анонимен

преди 4 години

Защо не инвестират тези пари в капитала на дружествата?

10

Анонимен

преди 4 години

Големия грабеж започна.

9

Анонимен

преди 4 години

Сега ще видите какво ще стане!"Нашите"фирми които си работят на пълна пара и не ги засягат никакви забрани,ще се пишат репресирани и ще гушнат стабилни финаси!Фирмите на *** и Пульо ще се молят за държавна помощ и след голямо ходене по мъките /институции/ ще отпуснат левчета колкото да бъдат записани ,че са получили!

8

ист

преди 4 години

Самоосигуряващите се ЕТ ги няма никъде. А те са стотици хиляди дребни търговци и занаятчии. Те бяха принудени да затворят магазинчета, а наемът и осигуровките трябва да се плащат. Доходите им са мизерни и едва се изхранват.Бойко, не наказвай стотици хиляди дребни търговци, за да не те накажат те.

7

Maybe

преди 4 години

АЗ не съм съгласен от моята заплата да бъдат подпомагани сектори, които се държат от десетина човека Олигарски милиардери. Подпомогнете малкия и средния бизнес, не крупни бизнесмени с огромни авоари и активи. Или пак по стара традиция народната пара отива към шепа от хора а масата го д...ха.

6

az

преди 4 години

Смях в залата. Мутрите строят незаконни сгради в градинките, а ние им плащаме заплатите. Сериозно това може би е най-престъпния и лобистки закон дето съм виждал в живота си.

5

Maybe

преди 4 години

Защо и на строителите. Целия бранш работи в голяма си част на сиво и укриваше до момента голяма част от заплатата и съответно от осигуровките. Сега какво става от общия кюп ще се раздават наляво и надясно пари и то предимно към най укриващите сектори каквито са Строителство, Туризъм и Транспорт. Изобщо не съм хепи от безхаберното раздаване на нашите пари. Всчики изброени до момента сектори работеха с най-големите маржове от всички до момента. Защо не се приеме, че имат резерви и сами ще успеят?

4

Анонимен

преди 4 години

Нищо не разбрах на кого и колко ще плащат, май изобщо нямат намерение да плащат.

3

Анонимен

преди 4 години

Ан тъй,ама строителите масово са на черно и не плащат данъци,ай да видимся как че им платите 60 процента?

2

Анонимен

преди 4 години

Тя плаща но има ли осигурени, че лично аз десет г. бях принуден да работя така една от причините да се махна

1

Анонимен

преди 4 години

А защо точно на строителите?Това ли е спешният сектор,на който трябва да се помага или лични интереси налагат това?