20

Анонимен

преди 4 години

Мамче, що не плачеш сега във Фейса, а? Случва се да си ***, но пък за сметка на това може да си добродушен и човечен. Когато обаче си хем ***, хем нагъл, нещата са неспасяеми!!! Както беше споменал някой по-надолу - за антиваксърите никаква традиционна медицина, да ходят да им леят куршум и да пият отвари от билки. Вие като сте прости, не е нужно да страдат и децата ви. СЪД!

19

mdaa

преди 4 години

Нито съд ще я вразуми, нито научни обяснения, даже от тази ситуация най-вероятно е достигнала до извода, че ваксините са по-опасни , отколкото си е мислела.Два звучни шамара зад врата. Пак няма да помогнат, но няма и да навредят.

18

mdaa

преди 4 години

Колкото повече достъп до информация имаме, 99 пъти повече достъп до фалшива такава има. И като не можеш да подредиш логически нещата при липса на елементарно критично мислене - ей ти резултат. Радвам се , че детето няма Covid-19 и като цяло се подобрява. Понеже то е най-малко виновно от всички.

17

До 14

преди 4 години

Нямам против да ми се пусне кръв, ако на теб някой ти отпусне мозък, за да си го заСАДиш в някоя дворче :>

16

Анонимен

преди 4 години

Тази кифла дето вдигна във въздуха цяла една болница няма ли кой да и забие няколко шамара? "Здравословно" хранене, отказ от ваксини и традиционна медицина, предполагам, че е запалена по хомеопатията. Е какво очаква? Нали вкараха в закона някакъв текст за всява не на паника. Да вземат да я осъдят поне

15

???

преди 4 години

Горкото детенце да бъде дадено поне временно на приемни родители. Неговите изкукали антиваксъри застрашават живота му, а и на други деца

14

Анонимен

преди 4 години

По волята на последните двама коментирали, майката печели комплект домакински СЪДове, а на тях им се пуска кръв до нормализиране на кръвното налягане.

13

Анонимен

преди 4 години

Съд за тази! Заради такива кранти доверието в лекарите се срина! Заради такива простакеси биенето на лекари се превърна в национален спорт! Съд! Същите медии, които й дадоха гласност, сега да пуснат опровержение!

12

Анонимен

преди 4 години

В никакъв случай ситуацията не трябва да се замазва. Съд за родителите за опит за манипулация на общественото мнение. Социалните трябва да вземат твърди мерки относно децата, не толкова заради ваксините, а защото детето е стояло в къщи с 39градуса температура над 2 дена поради отказа на родителите от традиционната медицина, което сериозно е застрашило живота му. И нещо много важно, да се извинят публично за нанесените обиди на медицинските лица. Убеден съм, че последното няма да го направят.

11

Анонимен

преди 4 години

Сега ако някое от другите деца напуснали болницата пострада заради простотията на тази, тя ще поеме ли отговорност? Ще влезе ли в затвора?иначе всички антиваксъри НЕ БИВА да имат достъп до каквато и да е медицинска помощ директно трябва да ги препращат към хомеопати,врачки,ходжи и файсбук.

10

T

преди 4 години

Не, не да се извини! А да я съдят за клевета и не само!

9

Анонимен

преди 4 години

Затвор за майката. Нали много знае, да си научи урока, да не се бърка в работата на специалистите.

8

Анонимен

преди 4 години

Сега дали ще се извини.

7

Анонимен

преди 4 години

На тази неандерталка трябва да й се отнемат родителските права. Не е ваксинирала детето и не му е давала лекарства, води го с двустранна бронхопневмония, за копто е виновна тя и после обвинява болницата. що за наглост?

6

висок

преди 4 години

Майката е антиваксърка, пее химни за хомеопатия и шуслери, но закара детето си в болницата! Детето не е ваксинирано дори против морбили!!! Имаше нейна снимка дето орева света и наплаши половин Търново. Същинска Грета, изцъклени очи, стреснато лице.... аме това е някаква мозъчна болест антиваксърството и гретенизма!

5

мммм

преди 4 години

Браво! Брав-о-о-о--о ....!Ей, писна ми от лоши новини!... и защо беше тази истерия? Кой и какво цели с "лошите" новини ..?

4

Анонимен

преди 4 години

Решението да не си ваксинира детето е изцяло нейно желание и не е редно да прехвърля отговорността на други. Жалко за детето. С такава проста и нахална майка...

3

Анонимен

преди 4 години

Защо сега прокуратурата не я разследва за разпрастранение на фалшиви новини и създаване на паника в извънредно положение? Само така тези наглеци ще престанат да "взрирятат" медиите.

2

Анонимен

преди 4 години

Че и нагла!

1

Анонимен

преди 4 години

аха антиваксърката си търси правата.