28

pbdan

преди 4 години

До ДдддВ един мобилен телефон има 7 Нобелови награди по физика и две по химия. Програмите с които работят са написани от информатици и математици. Всеки ден караме автомобил, ползваме хладилник, климатик(топлинни машини). Да говорим ли за електричество, полупроводници, оптични кабели, ядрена енергия, електромашини... Какъв инженер без тия науки?!

27

Ученик от 119

преди 4 години

Много Ви моля, скрийте го този "директор". Всички му викаме "сестричката". И аз се чудя защо ли. Няма по неадекватени и самовлюбен от него. Наистина Ви моля не увреждайте и други деца по този начин.

26

Анонимен

преди 4 години

По нисък и от тревата си, скрий се!

25

Ami ...

преди 4 години

Kъща от карти

24

ГЛЕДАЙ ТИ

преди 4 години

ТОЗИ СУБЕКТ С ИНИЦИАЛИТЕ НА ДЪРЖАВБА СИГУРНОСТ,КАКВО СЕ ПРАВИ НА МЪЖКАР?НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ НЕЗДРАВИЯ МУ ЕКСЗИБИЦИОНИЗЪМ.

23

Анонимен

преди 4 години

Онлайн обучението влезе в параграф 22.Министърът заявява, че всичко е прекрасно, защото така са му казали директорите, които пък са получили такъв отговор от учителите, а на последните родителите са отговорили, че всичко е наред. И никой не смее да каже, че царят е гол. Всеки се страхува да изрече истината.

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя е натегач, *** върви все от левия тротоар...

21

До 20 Ъ

преди 4 години

Сигурен ли си, че Линукса ти е лицензиран?

20

Анонимен

преди 4 години

Какъв Windows бе? Всички мои познати минаха на Linux преди 5-10 години. Как ще ме задължават да се връщам на Windows?

19

Ъ

преди 4 години

До Анонимен НА МОЯ ЛАПТОП ЛИЦЕНЗИРАНАТА ОС ЕЛИНУКС.ПОЗНАЙ ДАЛИ Е ПОЛЗВАМ???

18

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса разби и друг мит. Че децата не можели да учат онлайн. Браво на МОН за успешният старт на онлайн обучението.

17

Анонимен

преди 4 години

А някой казва ли ви, колко хаотична е цялата работа, защото никой не е подготвен, но изисква ията са до небето? Отделно първолажи и малко по-големи, дето са сами вкъщи, е мноооого труд и, да го задържиш.

16

Анонимен

преди 4 години

До 4От 8 години се опитвам, ам не става. Прекале и алчни и твърдо глави са. Родители ревърщт, че на децата очите ще се развалят, а на всяко второ са набитали таблетки още от 2-3 годишна възраст, и много кибичат пред конзолите по-цял ден. А МОН н еисма, да се отказва от възможността, да продава сменя половината учебници през три години. На ученик му средно по 8 учебника. 55000 ученика на клас. 12 клас. Направи сметката.

15

Анонимен

преди 4 години

До ЛелеОт едно 8 години насам, почти всеки лаптоп е с лиценз за Windows, така че е по-скоро до нови машини, отколкото до легитимност на софтуера. То и макбук да е, след 8-9 години са турбо бавни.

14

Анонимен

преди 4 години

На Д, Стаматов ръцете добре ли са???За главата си знаем.

13

хей МОН

преди 4 години

Заврете си я тая опция, знаете къде.Жената по цял ден е ба компа, няма ни манджа, ни приказка с кой си кажеш,а скоростта на нета е два=едва.

12

ха де

преди 4 години

До ЛЕЛЕТова е все едно да почеш работа като репортер в скъпа медия,а последната да ти осугорява само флашки и дискове.Ами скъпата техника???

11

о, не само

преди 4 години

До ЛЕЛЕ Народители и ученици - също.

10

70% ОТ ХОРАТА

преди 4 години

До ЛЕЛЕПолзват някви нелегални инсталации.

9

ЛЕЛЕ

преди 4 години

МОН задължава учителите да ползват пакета на Маикрософт, бил платен от тях.БАБИНИ ТРЪНКИНИ....ЗАЩО НЕ РАЗДАДОХА ЛАПТОПИ С ЛИЦЕНЗИРАНА ОС.СЕГА ДАСКАЛСКИТЕ КОМПЮТРИ С НЕЛЕГАЛЕН УИНДОСПОЧНАХА ДА СЕ СКАП-ВАТ.....