36

Анонимен

преди 4 години

Първи ще са преболедувалите туристи,чакайте ги след два месеца

35

Шпец

преди 4 години

Говоря за Майорка. Добре е климата, хората са читави, прясна рибка, морски дарове, интелигентен обслужващ персонал , вечен купон. На Ибиса е същото, но купона е по добър. Препоръчвам. Сега пак ще ходим.

34

адвокат до аз

преди 4 години

Че защо да не се хвали пред клошарите? Задоволството е голямо.

33

Анонимен

преди 4 години

Догодина,когато има ваксина за тази болест!

32

IT-спец

преди 4 години

няма кво да се изтъквам, просто съм обективен, когато живееш и работиш в Скандинавия и с обикновена заплата можеш да си позволиш бровски курорти и не е нужно да си баровец, живея си нормален живот... просто стандарта тук е така устроен..

31

аз

преди 4 години

До IT-спецТи сега се изтъкваш пред група клошари че си голям баровец ли?

30

аз

преди 4 години

докарайте едни евтини какички от румъния и ще се възвърне туризма бързо, нема да се плашите!

29

IT-спец

преди 4 години

тъкмо малко да се освестят испанците, всяка година вдигат цените и викат страхотен сезон беше миналия сега вдигаме цените, говоря особено за Коста Дел Сол където ходя там от 12 години, миналото лято бирата струваше 4 евра а на места веше и до 6 на плажа...

28

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски : Няма да се върнат...

27

ДААА

преди 4 години

Ама големи лицемери се измъкнаха. Кой казваше, че е пренаселено от чужденци и туристи? Кой за да припечели още мъдреше таса вход на града? И Барселона , Венеция и други хитови дестинации смърдяха, че се задъхват от навалици туристи сега реват за тях. Като се молиш за нещо трябва да внимаваш какво и като се сбъдне, благодари. Местните сега да си се радват сами на себе си да са здрави и живи, а ако се пооправи дереджето пак да мислят как и колко гостоприемни да са

26

Анонимен

преди 4 години

Туристическия бранш натруа Милиарди ,а сега първи пищят ! Още ри не разбирате ,че това е Война на Живот и Смърт ?На първо място е Оцеляването на Род и Родина !Производство на Храна и Лекарства !

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Защо лъжеш? Хепатит С се предава само по кръвен път, и вече се лекува за два месеца.

24

Анонимен

преди 4 години

Туризмът в Испания пред тотален колапс, кога ще се върнат туристите?--------------Като открият Ваксина или поне лекарствен препарат срещу Вируса!И ако света не е изпаднал в тежка икономическа криза.

23

бай Стамат

преди 4 години

Италия и Испания пламнаха заради всякакви туристи.сега реват, като не затвориха границите навреме.

22

Анонимен

преди 4 години

Друг силно ударен отрасъл е проституцията.Защо никой не го казва и не се взимат мерки за смекчаване на удара от страна на държавите,питам аз?Знаете ли колко много хора са заети в този бизнес!

21

Анонимен

преди 4 години

Оздравелите от COVID-19 могат да останат носители на вирусаМожете да се излекувате вируса, но все още да го имате в носоглътката си. По този начин можете да го разпространите. Това се случва с носители на хепатит В и С. Това означава, че можете да имате антитела срещу вируса, но едновременно с това и самия вирус", каза дрХумбер.

20

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Какъв туризъм ?!?! Какви пет лева , бе ?!?! Минимум за година и половина - две ... Забравете за всякакъв вид туризъм и Световен спорт !!!!!! "Туризъм" най много - да си купите куче - и да отидете в парка до вас ...... Това ще е ... "Туризма" !!!!! А да не говорим за страни , като Испания , Италия и Франция ...... Някои хора ще имат доста пари - но просто няма да има къде да ги харчат ! Други ..... Като 80 процента от Българите - наистина не знам как ще връзват двата края след 2-3 месеца :( !!!

19

бедния българин

преди 4 години

еее тъкмо 4 то лято в ибиза щях да правя, нон стоп копони, жени да разцепваш цяло лято от цял свят,готина работа за хубави пари... а сега тука трябва да се занимавам с тея.. българки и тъпия слънчак да бачам за по 900, лв пффф гадния корон вирус

18

Тъпомер

преди 4 години

Ква съпричатност кви 5лв.Заради такива като тях го ядем ние,ама нали сме си дупедавци,щели да се оправят след мес. ама дръжки явно не осъзнавате кво става в момента и за кво иде реч,питай бог Тръмп той ще те орентира,при тази обстановка от глад ще умрат повече от вируса в пъти,умирали хиляди на ден в Испания,то един доиде от там и ни викаше верваити ми.

17

Анонимен

преди 4 години

Това е ужасно за всички заети в туризма. Съчувства им,и се надявам на най-добрия сценраии юни да е ок всичко.