11

ДО 11

преди 4 години

Няма такъв Закон - когато си в Неплатена или Платена Отпуска да получаваш от НОИ Пари - НОИ не е НОЙ .Сега тези Които са Крили Пари от Заплати за Осугуровки от Държавата ще се хванат за палците и ще си гризят Ноктите .

10

Сега

преди 4 години

Да съкратят администрацията и чиновниците от там ще се спестят много пари,защо страда само частния бизнес?!

9

Анонимен

преди 4 години

Що ли имам чувството, че всички тия десетки хиляди преносители, дето ни налазиха от чужбина в последните дни, вместо да стоят под карантина, тичат направо в НОИ?

8

Анонимен

преди 4 години

и по големи ще стават , защото гладът е по силен от тока

7

Пламен Танев

преди 4 години

0700 е платен номер, затова звънете на скрития зад него 029020506Свалете приложението 0700 за други подобни номера. На Софийска вода платих 20 лв за половин час размотаване, сега с приложението не плащам нищо, защото им звъня директно на скрития номер.

6

Ужас

преди 4 години

Уважаеми катастрофата предстой,сега хората имат още малки спестявания,някъде работа но ако това бедствие продължи повече от три месеца,неми се мисли...

5

Кажете

преди 4 години

Само частният бизнес ли ще страда,защо държавата не съкрати хиляди ненужни чиновници и държавни служители,който се хранят от бизнеса който е в колапс и беда?

4

Чукундур

преди 4 години

Ной ефендилер ша казвали къде *** гладните ? И къде ситите?

3

Зозо

преди 4 години

Горанов с неговите 60% счупи икономиката :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Анонимен

преди 4 години

Ной да отвори сграда, именно за безработни и други услуги,където да еясно всеки отдел къде е и да има посторДа има юристи по пенсиониране .Така направена ,обслужването е подвсяка критика.Хората са един върху другОтивам за справка,момичето си слагапротеза на крака и след това ми обясня-ва.Нищо лично.

1

Име...

преди 4 години

но хората които се отнасяха с презрение и възмущение към безработните не са застраховани да не изпаднат в същото положение да видим как ще си намерят работа и кой ще ги уважава и подиграва