23

Краят на глупостта

преди 4 години

Казват че ако не го изкараме повечето, ще се веръща. Логично е да дойде от другата полусфера.Меркел каза не случайно 70% и даде своя принос.

22

Края на глобализма

преди 4 години

И какво искат да кажат с това "сезонен" - че четирите сезона ще сме с комендатски час?И не го разбирам това със "вирусът се справя по-добре на студено време, отколкото на горещи и влажни условия" -обаче кото гледам картата на разпространение направили са го да мори Русия и Китай ама не са предвидили добре глобалното затопляне и той сега вилнее в субтропична и граничната със умерената област - това ли?

21

Щерю

преди 4 години

- Брей, как не сме се сетили по- рано, че трябва да има ваксина за да се спре пандемията?!?

20

муспи

преди 4 години

Целта на ваксината е толерантна - тези дето са се разминали с вируса, да не останат забравени.

19

4 сезона

преди 4 години

Разбира се, че е сезонен, само дето Фочи не е уточнил, че става въпрос за 4 сезона.

18

Анонимен

преди 4 години

Точно тази набързо разработене ваксина и с пистолет в главата не бих сложил, от години виждам как колеги си слагат противогрипни ваксини и всеки сезон боледуват, не всеки изгажда антитела след ваксинация, водещите ни вирусолози са го казвали. Аз се грижих за 2ма болни с доказан вирус от тип А няколко седмици и не се разболях. И не, не съм антиваксър.

17

Джо

преди 4 години

До 18, възможно е, както се прави с останалите задължителни ваксини. Нищо лошо не виждам ако ваксината е наистина действаща (надали ще е от тези, които сега тестват, които са скалъпени набързо), обаче както останалите ваксини и тази трябва да бъде осигурена от държавата. Това е решението ако всеки път като се появи тая гад ще влизаме в извънредно положение

16

славянин

преди 4 години

Значи да очакваме абсолютно задължителна ваксинация на всичко що е здраво, болно, куцо, кьораво и сакато!?

15

Коментатор

преди 4 години

До колкото знам Европа и САЩ са в северното полукълбо...Т.е. там където вирусът се засилва.

14

Анонимен

преди 4 години

Това е "статия", която ни казва, че водата е мокра.

13

Анонимен

преди 4 години

Ваксина може и да не открият. А ако не се пресече и се превърне в сезонен, жална ни майка!

12

Анонимен

преди 4 години

Егaти мaлоyмното писание! Първо, от коя държава е тоя "американски" учен? Ако е някъде в Южна Америка, значи това за зимата се отнася и за неговата държава. Второ, какво означава, че прилагането може да започне до година и половина от приложението? Изобщо няква скупчина от думи без смисъл.

11

Анонимен

преди 4 години

Това Означава че мерките целят да разпределят потенциалните заболели в няколко сезона, за да издържи системата, но все пак тези70% пак ще ги достигнем, докато изградим някакъв имунитет

10

преди 4 години

Антъни Фочи от "Националния здравен институт" на коя държава, бре Ния?

9

mi6osp

преди 4 години

В момента епидемията е активна в 175 държави в света, практически при всички климатични условия.Това означава, че К-19 не е сезонно заболяване.

8

Баж майсторът

преди 4 години

Яжте пийте носете си новите дрехи и се веселете,днеска те има утре те няма

7

Анонимен

преди 4 години

Ми то Короната си е баш сезонен грип,който като всеки грип при по слабите,възрастните и хронично болните докарва усложнения и смърт,Въпроса е,че юдо-0масонския(елит) използва всички големи медии по света които пак са под контрола на тоя(елит) да се всее масова психоза и този вирус да стане повод за налагане на повсеместна диктатура и икономическо и финансово ограбване на хората.Открай време богатите и властниците винаги са използвали едно средство за подчинение на плебса и то е СТРАХА

6

Анонимен

преди 4 години

Дали точната дума в случая е шанс, казано на български късмет?

5

777

преди 4 години

Подготвят ви за постоянно заразяване с био-оръжие. Ще ви пускат нови и нови вируси за да ви държат в страх и подчинение.

4

Илиев

преди 4 години

Китайският бич ще шиба още дълги години човечеството. Спасението е ваксина. Антиваксерите да му мислят. Щом им се мре, да ***.