113

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До sd//// Е ,стига с тези толкова неолиберални и демократични напъни ,ще ви изскочи ***

112

Руснака

преди 4 години

До авторката на публикацията Пробвай се да напишеш някой сценарии за сапунен сериал!Нещо като ... онези двата, новите дето излязоха All inclusive и Съни Бийч .. ли беше другияЕл ке срам нямаш да знаеш!

111

гузните ватенки

преди 4 години

Този вирус е дело на руските терористи не на кИТАЙ ИЛИ сащ!!!Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранява вирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, се съхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... и коронаровирус...ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА :Защо Русия съхранява такива смъртоносни вируси? Защо джуджето си играе на Бог... Сега целия свят пламна от тяхната лаборатория и от руската небрежност .

110

:))

преди 4 години

хахаха

109

Анонимен

преди 4 години

До sd 132Какво???? Престъпления в Украйна?? Бе, ти луд ли си или си naгъл??? Престъпления в Сирия??? Алоууууууу!!! Хапчетата!!!

108

Анонимен

преди 4 години

"...когато европейската солидарност е в затруднено положение." - хахахахахахахахахахахахахахаахахахаххаахахах!!! Мазно, лигаво, либеpacтко изплъзване!

107

Българин

преди 4 години

До 119Колхозника дето рупа гречка. Я се пробвай да ме намериш, че ми стана интересно какво ще се случи. Позволи ми да те осветля :Резултата ще стане Америка срещу Русия 301-0!300 колхозника от "Вагнер" дадоха фира, ти ще си 30 1-вият!Жду тебя!

106

Българин

преди 4 години

До bella ciaoАбе Аланкоулу, я ми обясни каква е разликата между комунист и национал-социалист, че нещо не я намирам!Къде се обучаваха, и в коя държава и в коя година Гудериян и компания? А германските летци? Коя година и в коя държава?Жокер трябва ли ти?СССР

105

Анонимен

преди 4 години

До рашки идите домой!А ти откъде си сигурен,че руснаците не са били заразени умишлено от някой в Италия?

104

Анонимен

преди 4 години

Да живеят всички славянски държави,включително и Русия,пожелавам им късмет, щастие,любов и успех във всички начинания!

103

рашки идите домой!

преди 4 години

Русия пратила някакви вирусолоци в Италия. Оказало се че до един са заразени с коронавируса. Умишленото разнасяне на зараза е криминално претъпление.

102

но пасаран

преди 4 години

Ефтини трикове!Не ни трябват Данайски подаръци.

101

Анонимен

преди 4 години

Сега, когато много ще останем без работа, без препитание; много съвсем ще полудеят, когато не се знае докога ще продължава мъчението и не се знае дали няма да се събудим под кубинка да се говори за "кампания за дезинформация", заради това, че хората помагат...Е, това е наистина за отровени мозъци, които covid-a не може повече да увреди.

100

Анонимен

преди 4 години

До дедо ВиРазбери,какъвто и да е ЕС,няма по-добро от ЕС засега.

99

Анонимен

преди 4 години

дано да се затрият всички антиславяни и всичкото зло което причинява на света. дано намалеят и българските русофоби. антиславяните си е най-голямата зараза в света!

98

Анонимен

преди 4 години

Бас ловя,че сега руснаците и китайците ще бъдат наказани,че са оказали помощ на други държави,дали ще им пуснат коронавирус или нещо друго,все тая,дано да греша,но едва ли!

97

е това е

преди 4 години

Russian Crown Honey & Pepper

96

дедо Ви

преди 4 години

Преди малко завърши интерактивната среща на ръководителите на европейските държави! Резултата -оправяйте се сами! !!!Еврогейската скотобойна е средище на злобни алчни егоисти. Кой прати жива медицинска помощ в Ломбардия ? Китай, Русия и Куба. Кой ни помогна на нас българите :Ердоган спря бежанците и прати 200000 медицински санитарии.Вучич и Орбан организираха конвои за да се прберат нашите шофери.Китайското посолство дари Пирогов със санитарии.И толкоз!!!!!!!!!!!!

95

Анонимен

преди 4 години

107, уважавам Вашите чувства, но как руснаците ще бъдат наказани, заради оказаната помощ на италианците? През лятото ЕС ще продължи срока на санкциите ли? Дали вирусът ще позволи на ЕС-лидерите да се съберат и да гласуват? Или хегемонът ще накаже РФ? Едва ли. Вирусът го бие с такава сила, че той не знае на кой свят се намира. И да. Схватката между РФ и СА на нефтения пазар ще продължи до ... последната шистова сонда в Пиндостан и до бягството от пазара на всички слаби играчи.

94

Анонимен

преди 4 години

"Путин трябва да прати самолети и на хамериканците"Ще прати, *** няма......между другото на рушки самальоти е ЗАБРАНЕНО да кацат там.