55

фитнес инструктора

преди 4 години

Минимум 5 пъти в седмицата идва в залата Джони!

54

Анонимен

преди 4 години

"51-годишният Никола Хардуик страдал само от лека астма"Само? Лека? Астма? Преди 100 години тоя нямаше да преживее и до 5-тата си година от раждането. Вируса вЕрно чисти генетичен ***...

53

До Щерю

преди 4 години

Всъщност е едва март☺.

52

ппп

преди 4 години

мой колега го изкара за 7 дена след ски в Италия, като кофти грип. Не е в България, но все пак да знаете. Вече даже забрави, че е бил болен. А 80% от болните дори няма да разберат ако са болни.

51

Анонимен

преди 4 години

И аз да ви разкажа понеже и аз го изкарах но съм по млад от този на видеото с 10 години. Поваля те за часове буквално, легнах си в 11 и в 1:30 се събудих от треска и ми беше студено въпреки че приятелката ми беше почти отвита. Станах и отидох на друго място понеже тя е бременна, едва стигнах легнах и не можах да заспа. Всичко което пих не помагаше, доктора не знаеше от какво съм болен. Наистина има болки в тялото задух, но е просто малко по силен-грип. Нищо страшно не е, минава си за 5-7 дни

50

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТО10% човек коментира 50% човек.Класика на поми ярското поведение...

49

Щерю

преди 4 години

2020-та година гарантирано ще влезе във всички учебници по история на света...

48

Сата НАТО

преди 4 години

Той този е половин човек, какво ми го дават за пример? Щом ходи с помпичка, какъв фитнес три пъти в седмицата, кви пет леа... Миналата година и аз лежах три дни с 38 градуса, и мене ме боляха дробовете, и аз се псувах, че съм пушил 18 години, и едва дишах, но накрая мина. Това па ако требва да отиде на война и да му ампутират малкото пръстче, ше ореве света.

47

Анонимен

преди 4 години

Според статистиката 70% от хората ще го носят в себе си без да разберат.Да кажем,че един човек от тези го блъсне кола.При аутопсията откриват корона вирус в организма.Пак ли ще го пишат умрял от корона вирус...Ето по такава система се правят бройките починали...Той получава инсулт,но понеже има и корона значи е виновна короната.

46

Анонимен

преди 4 години

Гроба за теб. Дълбоко ще те закопая и попея, *** ненужен.

45

Анонимен

преди 4 години

До До 39Ти може направо да се барикадираш в гроба, само това ти гарантира, че няма да го хванеш никога ;)

44

Анонимен

преди 4 години

Искаме звезди!

43

До 39

преди 4 години

Няма да го минат всички! Ще го минат баламурниците, които вярват на провокатори и сеирджии като теб и не се пазят. Тия които са се барикадирали с храна, вода и оръжие нито корона, нито дядо Господ може да ги пипне!

42

НФА

преди 4 години

Директно връчваме Оскар без никакви номинации за най-добра главна мъжка роля на този артист и още един Оскар за най-добър филм на този моноспектакъл наречен "Английският пациент"

41

Анонимен

преди 4 години

Вярвайте на болката.

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Зависи кой грип си карал до сега...Този от тип Б е точно с тези симптоми и минава през 3-4 години.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Короната оставя последствия за цял живот. Виждат се петна по белия дроб. И задух. 30 процента по-малко въздух."Стига лъга и всява паника шоро... До тия неща се стига след фиброза, до която се стига след влошена пневмония, карана поне 2-3 седмици. Тоя вирус ще го минат всички, няма отървия. За повечето хора ще е леко, за слабите и хронично болните - доста тежко.

38

Да кажа

преди 4 години

Допълнение: Имам суха кашлица и болки в гърдите от седмица, като болките се увеличават. Отивам днес в Пирогов. След час и половина чакане, през което минаха 2-3 -*** пациента с други оплаквания дойде и моят ред . Преслушаха ме, казаха , че ми няма нищо , изписаха ми витамин В и С. Казах им, че от един месец ги пия, а от седмица и антибиотик. Пожелах им хубав ден! Утре ще си направя ренген. Та да попитам -къде отиват тези пари за здравеопазване? 40 човека хоспитализирани и няма пари.

37

Анонимен

преди 4 години

До 33Трябвало е да настояваш за тест. Така с преслушване нищо не се доказва. Ако нямаш температура най-вероятно не е корона.

36

Анонимен

преди 4 години

След 1 час директно включване на генерал Годжи от околовръстното на София в компанията на турски тираджии във връзка с коронавируса