58

Анонимен

преди 4 години

Какво им давате АКЪЛ.Нека измрат 6000000 и накрая да останат съвесните,послушните и добрите.!!!!

57

маската

преди 4 години

от писаното тук става ясно, че сме по хубави но доста по *** от жълтите. но има и изключения. Аз за масите пиша от 3 седмици. но щракаме с пръсти и минуси.

56

Веслият иди.от

преди 4 години

До ВескоЕ, китайците носят маски, пипат масите, а после си оправят маските. И след това *** като мухи - нали? В Китай починаха ужасните 3 200+, а в благословената, немаскирана Италия - само 8 200+ / дотук/! В Испания - подобно!По-силен аргумент в полза на неносенето на маски - здраве му кажи!Долу маските!

55

Веско

преди 4 години

До Анонимен 49Обясняваха го няколко пъти. Вируса не се носи из въздуха, а само в пръските, които падат след метър и половина по повърхностите. Н можеш да го вдишаш от разстояние, но като пипнеш масата и после си оправиш маската, сам си го слагаш.

54

Доктор Охболи

преди 4 години

До Martin BormannАко знаете колко просветляващо би Ви дошла малка доза корона вирус.....ще поумнеете с 10000% за часове, умнико с толкова умен ник ;)

53

Б

преди 4 години

До Martin BormannЖълтото племе е итилигентно и работещо, не се занимава с глупости за да си губи времето, а е прагматично и трудолюбиво... За разлика от "псевдо" демократите в западното общество или такива като тебе който висят само по форумите и пишат глупости за жълти стотинки. Това е огромната разлика. По лесно е да си негативен и да плюеш някого отколкото да си позитивен, градивен и трудолюбив. Жалко за България която се славеше в безсловично трудолюбие, а сега остана само мит от миналото.

52

Б

преди 4 години

До Martin BormannАко янките им пуснаха тази бомба експеримент както казваш найстина, сега ще видиш как същите *** янки ще го додухат и ще страдат. Тук не става въпрос за сляпо подчинение, а за култура и разбиране и най вече вяра в управниците, а не както е в западничт свят "псевдо демокрация" и либерасия... Ако найстина янките са го направили сега целият свят ще дyха супата начело с тях. Жалка работа и расъждения от болен човек... :(

51

искам отговор

преди 4 години

А ти откъде знаеш дали си болен.?????? Няма да спра да ги питам тези! Симптоматика имаш на 14 -ия ден. Дотогава си пръскаш вирусите, дето си лепнал"защото не си болен"! Ега ти логиката!!!

50

mt

преди 4 години

Поредното журналистическо недоразумение. В жълтите страни се носят маски, поради високото замърсяване на въздуха, особено в големите градове като Пекин, Сеул и Токио. В Сеул даже при определени стойности на замърсяването, властите им ги информират чрез онлайн приложение и приканват всички да останат по домовете. Хайде малко да проверявате информацията, преди да пишите глупост

49

Martin Bormann

преди 4 години

Оня ден говоря с една китайка която ми се хвали, че училищата там вече отворили и бързо се справили с вируса. Аз я питам, как си го обясняваш това и тя вика: Ами защото сме изпълнителни, дисциплинирани и слушаме какво ни казват управниците и го правим. Аз й викам: Ти винаги ли вярваш на вашите управници а тя: Разбира се, длъжни сме да им вярваме- толкоз ми трябваше. Само един под-човек може да съществува и да остави живота си в ръцете на някой друг, за тва янките им пуснаха бомба експеримент....

48

Анонимен

преди 4 години

Маската не спира вирусите ,а капчиците в които се намират вирусите. Замърсените повърхности са точно от капчиците лиги на хора без маски. Затова трябва да се говори, киха и кашля само през маската. Дори и да успее да премине капчица през/покрай маската, то скоростта й ще е многократно намалена и най-вероятно ще се лепне на този който я е изплюл. Освен маска всеки трябва да си носи и дезинфектант (спирт) и да си мокри ръцете при всяко пипане на предмети и повърхности. Чиста физика.

47

текст

преди 4 години

Никой друг не трябва да носи маска и има няколко причини за това.Единият е, че на маската не се гледа като на надеждна защита, като се има предвид, че настоящите изследвания показват, че вирусът се разпространява чрез капчици и контакт със замърсени повърхности. Така че може да ви защити, но само в определени ситуации, като например, когато сте в близки помещения с други хора, където някой заразен може да киха или да кашля близо до лицето ви. Ето защо специалистите казват, че честото миене на ръце със *** и вода е далеч по-ефективно.

46

Анонимен

преди 4 години

Защото са грозни.

45

Анонимен

преди 4 години

"защото той се разпространява не по въздушно-капков път, а с малки капчици" - някой може ли да преведе тази простотия?

44

oт чуждия печaт

преди 4 години

26 март 2020 г., 12:21 ч. EDTОт Дженел ГрифитПочти три дузини души, присъствали на неотдавнашно детско събитие в църква в Арканзас, са тествали положително за коронавирус, според църковните служители.Доналд Шип, дякон в църквата на Първото събрание на Бог в Гриърс Фери, на около 75 мили северно от Литъл Рок, заяви пред Арканзас Демократ-вестник, че 34 души, присъствали на събитието в началото на март в църквата на окръг Клебърн, са тествали положително за коронавируса и че неизвестен брой други чакаха резултати от теста.Даниел Макнайл, говорител на Министерството на здравеопазван

43

Анонимен

преди 4 години

А от къде ще намерите изобщо маски, като са изкупени от цялата мрежа?

42

Анонимен

преди 4 години

Аз нищо не разбрах дали пази ли или не маската.Най-добре се снабдете с противогаз той със сигурност пази от всичко. А знаете ли колко вируси и бактерии носите без да подозирате с които имунната ви с-*** се бори нон-стоп, убива и изхвърля от тялото ви. Но едно е сигурно- глада и безпаричието определено убиват вирусите.

41

Анонимен

преди 4 години

Онзи с найлоновата торбичка на главата даде идея.

40

SS

преди 4 години

До 41 Докторите носят маски,защото постоянно преглеждат,или лекуват пациенти,с различнна,хигиенна култура.При операции също за хигиена и стерилност.На улицата да ходиш с маска за какво?По добре я служи когато влезеш в магазина или в банката или се налага да говориш дълго с някой.

39

Нормални ли сте?

преди 4 години

Докторите носят маски, а на балъците, които няма откъде да си купят им разправят, че няма смисъл да си купуват. Защо докторите носят маски, професори?