8

Анонимен

преди 4 години

Браво на Франция! Най-великата страна!Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!Vive la Republique! Vive la France!

7

visokrus

преди 4 години

Питам се, защо всеки следващ президент на Франция е по-смешен от предшественика си.За този! Просто съм безмълвен.

6

Tony Montana

преди 4 години

Много хора се съмняват за Америка че е пуснала този вирус в Китаи -Ухан, още не е доказано надявам се когато свърши тази ужасна история да намерят причинат и да потърсят сметка ...😥 колко невинни хора умират всеки ден , не знам какво се излъчва по българска телевизия живея във Франция,тук все още не е драма но кадри от Испания млади хора лежат на пода в болниците чакат някой да умре за да му сложат маска с оксижен като риба на сухо,старчески домове всички умрели военни камиони ги извозат ....

5

Факт

преди 4 години

Американският вирус, който американците пуснаха в Ухан, за да срути икономиката на Китай, сега се върна при създателя си и до два дни в САЩ заразените ще са най-много в света. Покрай САЩ изгоря и Европа, вкл. и ние.

4

Баи

преди 4 години

Операция - резилиус това по нашемо - операция резил ли ще значи - еи на французите са сериозни с боини кораби и хеликоптери трепят вируса наредА ние са ебаваме тука - карантини капепета тъи се бори тая гнязДа пристигат фантомите - сипи *** да уморим вируса та да си избега обратно у - китаи

3

четибе

преди 4 години

в уикипедия пише - гражданска отбрана във Франция е създадена 1965 год. и има над 32 000 доброволци , ама чукча пистель .

2

Кво речи!?

преди 4 години

В Бг има едно звено "Гражданска защита" , което се занимава с подобни ситуации. Във Франиция нямат ли нещо подобно , че веднага армията изкараха.От една страна в ЕС премахнаха даже "Гранични войски" , но за сметка на това напълнихха улиците с кашимерия.

1

Факт!

преди 4 години

Китайският вирус такова мамата на Франция.