93

Тюрлюгювеч

преди 4 години

А за статията: Тюрлюгювеч от мнения. А авторът е сложил русофобско заглавие защото за това Сорос плаща бонуси.

92

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 92: Г'лупости са това, дъвка за платени русофобски ***. Един италианец по тоя повод цитира Данте: "Това не си струва думите, просто отмини".

91

либералната култура

преди 4 години

"Извънредната ситуация откроява порочността на системата. Доказва за пореден път: така не може да се живее, трябва нещо да се промени"

90

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, те от СПИН имат над милион болни. Щели Короната да спрат :)))))))))))))))))

89

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 4 години

И ДА ПЛЮЕТЕ И ДА НЕ, РУСНАЦИТЕ СИ ПЛЕТАТ КОШНИЦАТА И ЩЕ СИ БЕРАТ ПЛОДОВЕТЕ.Но не си мислете че само заради КОРОНА вируса санкциите ще паднат.Преди всяко 6 месечно гласуване Италия и Словения започват да се охажват и да им се дават бонуси само и само да гласуват против Русия.До сега номера минаваше.Но след американските санкции към Северен поток и Германия започна мощно да клони към Италия.НО НЯМА СЪМНЕНИЕ ЧЕ КОРОНАВИРУСА ЗАБИ ПОСЛЕДНИЯ ПИРОН ВЪВ ВЕЛИКАТА ЕВРО СОЛИДАРНОСТ.ПРОСТИ БИЛИ РУСНАЦИТЕ, А

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92Kвичене на aнaлно взломен ceдеpacт - МУЗИКА ЗА УШИТЕ!

87

Анонимен

преди 4 години

За какъв красив жест бълнуват руснаците? Оказа се, че путин е изпратил разведки от ГРУ. Нещо повече, почти всички са вирусо-носители. Егати жеста, егати помощта.

86

мани

преди 4 години

Показна акция без добри чуства. Пропаганда за да паднат санкциите.Като всичко руско.

85

А

преди 4 години

Каква разлика защо помага, важно че помага, за разлика от ЕС. Тази пандемия добре показва сега кой е кой и колко жълти стотинки струва това ЕС.Не струва нищо!

84

Удобни цитати

преди 4 години

Да направиш извод който ще ти заплатят

83

Да сте видяли...

преди 4 години

..някой, някъде да коментира факта, че в САЩ хората опустошиха магазините за оръжие / а в САЩ можеш да си купиш доста по-сериозни пушкала, отколкото руските бухалки и патрони за ловни пушки/ ? Смях с тия нашенски медии, смях ;)

82

Анонимен

преди 4 години

За Путин много по -важен е пиара който си направи в Италия от живота на някакви си руснаци.Голямо нещастие е да се родиш в Русия.

81

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Москва не е нито в Украйна, нито в Армения, но 70% от елита на СССР се реализираше в Москва. Там се събираха най-добрите и талантливи хора и само глупците си мислеха че са руснаци.

80

Анонимен

преди 4 години

Единственият им проблем е, че са изпратили всички маски и ръкавици в Китай и Италия и сега има запитване да доставят от нас. Може да ги пратим с Фалкона, ако му разрешат да кацне до Кремъл.

79

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, докато в Милано се събират по 40000 на някой стадион, в Русия се събират по трима. Одна на троих.

78

Анонимен

преди 4 години

Путин каза, че имат готова ваксина още преди месец. Тези заразени са дезинформация.

77

Анонимен

преди 4 години

Дядо ти Йоцо няма пари за ракавици и маски, пак и да има в аптеките няма !Седи тука в този сайт може да те подмине вируса !На бабите вместо гел дизенфектант им продават лубрикант!Само в тази клоака може подобно нещо !

76

Анонимен

преди 4 години

Думата експлозивно намеква за експлозии...

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74В България ме бяха отписали, направиха ми пластична операция в Москва 1976 година !Явно ще да си от елитен партизански род.За обикновените българи такива екстри нямаше.Брат ми стъпи в казана в който варехме компотите и кожата на крака му се свлече заедно с чорапа от коляното надолу.За него нямаше пластични операции камо ли в Москва.

74

Анонимен

преди 4 години

До 81Остави го този гледач :)Дядо то Йоцо гледа ама не мисли!Европенделски БОТ !Ало Дядо я кажи къде е Брюксел сега,бзащо не е в Италия ?А ?Кавал !!!