6

Българин 1

преди 4 години

Абе ще ни побъркате бре умници!В началото носете маски после не носете!!Мийте си ръцете редовно по 20сек.,сега внимаваите!!!Кога и кой е прав не може да разбере човек.

5

Само

преди 4 години

Домашен *** или *** натурален от Алепо. Иначе дерматитът е сигурен.

4

Анонимен

преди 4 години

Един ром каза,че през мръсотията вируса не може да проникне.Сигурно ръцете му *** са хванали и може да се окаже прав.Направи ми впечатление,че 40 000 мигранти по гръцките острови и няма нито един заразен,въпреки условията при които живеят.Странна работа.

3

Анонимен

преди 4 години

Много ясно. Как си мислите, че ромите си мият ръцете постоянно. Я ги измие преди да легне я не. Уж гетата щели да пламнат, пък аз нерсъм чул за едно огнище в гето. Аз си мия ръцете, после слагам дезинф. Колата мажа вътре с дезинф. Като се прибера бърша телефони, дръжки, ключове. Кога рома ще го направи това. Те просто генетично са незаразими

2

Анонимен

преди 4 години

Най-после някой да каже ,че прекаленото миене на ръцете с препарати унищожава естествената защита на кожата,която пази организма от зловредни бактерии!Същото се отнася и за честото къпане с използване на какви ли не шампоани и сапуни.

1

Анонимен

преди 4 години

Айде сега и ръцете си не знаем как да мием.От корона вирус ли да се пазим или от дерматит?Еййй,побъркахте народа.Отвсякъде съвети и все по-безумни.