61

Някой

преди 4 години

Илийчо, Кузманов, айде стига човек. Къде, дремахте до сега, къде бяхте. Само, чакахте някой, да свирне със свирката и да яхнете метлата. Да, пак ССМВР да ви измие очите, че да вземете, да се събудите. И, след после, какво ще стане, пак революции и протести. Много сте смешни. Мишоци.

60

Простосмъртен гражда

преди 4 години

А къде отиде Гражданска защита, че нещо нищо не чуваме за нея....Едни умни глави нещо изумували...

59

Прокопи

преди 4 години

Е тоя Илия Кузманов пък кога стана експерт и от кога ги разбира тия неща за които говори. Аз 27 години този не съм го виждал нито с униформа нито на улицата. Какви оставки ще иска и тоя.

58

Анонимен

преди 4 години

Тия КПП-та са пълен ***, единственото което постигат е много забавяне и много изгоряло гориво на място.

57

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

До Минку -стар ерген от пост 38 и колегата /неизвестен/ от пост 37.Бая се че чесах по надолнищото и не мога да ви разбера.!Как е възможно един полиция ,та дори да е дневалелен от КПП /от Н-ското поделение/ да се зарази с коронависус. Та т"ва е невъзможно. Ако не вярвате питайте в Симеоновската школа. Те там всинца са имунизирани за тъпотии, простотии и всякви короновируси. Моля въпросите да се отнасят към благоверния министър на МВР .

56

БЕЗУМНИ СА

преди 4 години

"КПП-тата неудачни" казва синдикатът на МВР. Не, не са неудачни - БЕЗУМНИ СА!Колкото и да е читав човека, то пагона си казва думата. За Генералите във властта говоря.. И за Калините...

55

Анонимен

преди 4 години

Не може да се очаква от военен да оспори някаква заповед, дори когато заповедта е калпава. Аз само се надявам тези, които измислиха тази мярка да си понесат последствията.

54

Я па я..!

преди 4 години

До До кога ще спим? 59 Твоите родители в различни вагони ли са били ?

53

Гост

преди 4 години

Всъщност наближава един прецедент да се случи, много скоро полицията и армията ще ни трябват толкова много, че изобщо няма да имаме време и възможност да се замислим кой какво иска от тях. До сега не е било така, но ще се случи.

52

До кога ще спим?

преди 4 години

Моите родители вчера са пътували двамата само в цял влак от града за село.

51

Храна за размисъл

преди 4 години

Ами след като започнаха да се усещат и те,че са и хора и никой не ги мисли и са слуги най-вече,лампичката вече светна и да видим какви ще ги надялкат от щаба.......В работно време всеки влиза в роля,ама хората са си хора и точно това е илюзията,че униформата и ролята не ги прави безсмъртни. Ще става още по-интересно.

50

Анонимен

преди 4 години

Със стомаха си усещам, че скоро ще се обяви край на карантината. Анонса няма да дойде от щаба.

49

Вампира Киро

преди 4 години

Махнете го тоя вечерен час, че *** уморихте от глад!

48

Анонимен

преди 4 години

До 54Нека.

47

Анонимен

преди 4 години

С маски или без маски на този студ по КПП- по 8-10 часа милиционерите ще втасат.

46

Анонимен

преди 4 години

няма да повярваш но много от нас работят по 8 часа в студа без да сме глезени полицаи, накараха ги да свършат една работа и веднага сдадоха багажа и взеха да плачат по медиите, горките пращайте ги на санаторимум

45

Анонимен

преди 4 години

Да твърдиш, че искаш да подкрепиш работещите и едновременно да ги караш да висят с часове преди и след работа, това е лицемерие. Два часа на студа сред газовете от автомобили сутрин, два вечер... дай да видим колко човешки животи ще "спасят" по този начин...

44

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам бай Иван-пъдаринаот с. Горно уйино да поеме отговорност за положениетои да подаде оставка !!!Бай Иване бъди мАж и подай оставка!!!

43

Баровеца-СФ

преди 4 години

Нямаше нужда от КППта! Просто чести проверки по пътищата ! С тези КППта от примерно 3пътни платна се преминава е 1 и става мазило докато се поеме за проверка целият поток от коли! Недомислица насаждаща ненужно напрежение сред народа!

42

реалист

преди 4 години

КПП-тата са по-ужасни от самият вирус.Хиляди хора закъсняват с часове за работа