16

Анонимен

преди 4 години

До 3Въроисът е, до това колко средства генерират те, за отборите си. Не може, да спечели мач с два гола на роналди, да прибере 50 млн. Долара от цялата схема и д акаже - на ти Роналдо 200 Евро премия. Нали другия отбор ще каже - на ти роналдо 200 000 премия и той ще обере 50те Милко на другия път?Като не ви харесва, не гледайте футбол и готово.

15

Анонимен

преди 4 години

До ПетърчоАко бяхме дали 5 милиарда на тези изследователи през годините, като заплати, да не мислиш, че днес щяха да са по-близо до ваксини и лечения? А освен това, тези футболисти правят парите си, защото ги гледат о 30-40 000 000 души по телевизията, а всяка седмица пълнят стадиони по 30 до 80 000 Дили, даващи по 100 еврака за билети. Какво очакваш? Да им дават стотинки, докато шефовете обират всичко ли?

14

Анонимен

преди 4 години

До другия сезон...

13

Петърчо

преди 4 години

Стигна се до абсурда че тези от които зависи решаването на тази криза а именно хората които работят над ваксина срещу вируса, хората които лекуват болните от вируса и всички които рискуват здравето си за да обстановката по време на криза бъде колкото толкова търпима взимат в пъти по-малко пари за положения труд от всички познати ритнитопковци и други спортисти. Така че да ходите сега при Роналдо и Меси за ваксина ако мислите че е правилно за футболист да се хвърлят по 100 млн. евро.

12

Кака ви

преди 4 години

Те пък щото ги заслужават тия простаци...100 милиона за зрелища, в този свят има нещо огромно сбъркано!

11

Анонимен

преди 4 години

ще има трансфери и по 500 мил.не случайно ще се принтират трилиони долари и евро.пари ще има. ама не и за нас.за нас има един ...

10

Анонимен

преди 4 години

Байерн и мача с цесекато в София,следкато армейците отстраниха,славниятогава Ливърпул.Българите джитнаха три бързи.Брайтнер и Румениге сестъписаха.Брайтнер се хвана за брадата.Тогава пуснаха този Хьонес.Никой не му обърна внимание,но тойвкара два гола.Мисля ,че завърши 4:4.

9

Мен

преди 4 години

До сега милиардерите си перяха парите с футбол и други спортове... Колегата е много прав, давайте милиони на футболистите, сега отидете при тях да ви лекуват.

8

Пепо

преди 4 години

Малкото байрян от периферията на Големия футбол дюнерлигата, отборчето на 45 годинки, отборчето с трансферен рекорд 41,5 млн, отборчето с най големите си легенди двама трима дървари от 70те, отборчето с една титла на периферията на Големия футбол дюнерлигата до 1969 година, немският проект Лудогорец на Уефа и Адидас от началото на 70те хахах

7

Анонимен

преди 4 години

тия резко станаха излишни

6

Пепо

преди 4 години

Вие пък от малкото байрян от периферията на Големия футбол дюнерлигата кога сте виждали такъв трснсфер бе затворнико! В Големия футбол ( Серия А, Примера и Премиърлийг) винаги ще си има трансфери за 100+ млн евро!

5

Лошо

преди 4 години

Да ама и комисионните ще намалеят Ули ... а ти плати ли си данъците бай дъ уей?

4

Сатирс

преди 4 години

А дано, и ние на това се надяваме

3

Анонимен

преди 4 години

Аха, оляхте ли се, ненаситници. Значи на един ритни-топковец, не му стигали 20-30 хиляди евра на месец да живее нормален живот. Нужни били 1 милион на месец. Хубаво ви го каза една испанска лекарка - отидете пре Меси и Роналдо те да ви намерят лекарство, след като на епидемиолог плащате само по 1800 евра на месец. Ето на това се казва алчната и криворазбрана цивилизация.

2

фен

преди 4 години

Горкичките, ще измрат от глад.

1

Анонимен

преди 4 години

Махнете минимум три нули от цената на всеки футболист. На заплатите им също. Няма вече кой да ги гледа по стадионите.