19

Тъпомер

преди 4 години

По лош вирус от тъпотията няма,били *** куци сакати и т.н.По себе си ли съдите за това,но хубавото че никой не ви бръсне эа фактор анонимници разни,явно сте от утайката на обществото,типично за Българина никаква толерантност дай му ядене и пиене и да се тупа по гърдите,дали пред свои познати с хора в чужбина бръщолевите тези глупости,сигурен съм че с тях ставате най загрижините граждани,или по точно двуличници.

18

???

преди 4 години

Колко от тези 500 са носители на заразата? Всичките ли или само 500?

17

Анонимен

преди 4 години

айде докараха чумата

16

Анонимен

преди 4 години

Голям праз,нали искат чужбина за пачки

15

Анонимен

преди 4 години

Абе една българка върнете бе, *** продажна!

14

Анонимен

преди 4 години

Турците не пускат тировете в Турция, а ние ги събираме от Европа, че и депо им приготвяме да има къде да "* ! Така се развъжда зараза, точно както ние го можем !

13

Анонимен

преди 4 години

Бреййй голяма работа 500 са се върнали ??? От тези 500 вероятно 480 са ман'гали и 20 безработни ? И след като се върнаха какво стана задържаха ли ги някъде за 14 дни под карантина или ги пуснаха по домовете им там да "спазват' карантината ? Това не е политика за запазване здравето на хората, а политика за набиране на гласоподаватели ! България се превръща от сметището на ЕС в центърът на пандемията...това ще се случи съвсем скоро !

12

Анонимен

преди 4 години

Времето на кражба на държавна пара ще достоигне своя пик ! Отпускат се едни милиарди без да се каже как ще достигнат до крайната си цел ! На пресконференциите на въпросите как ще бъде гарантирано получаването им до крайната цел никой не отговори, а тактично по "философски" бяха заобиколени тези най-важни за бедният народ отговори ! Ще се крадат пари като се използва световната трагедия ! Вижте мерките на другите държави и не смейте да си помислите, че никой не ви *** !

11

Анонимен

преди 4 години

Права си баба Маро! Амааа.как да затворят границата,След като половината роднини на "управляващите" ни.Са по чужбина на "екскурзия" или "почивка"? Ще я затворят може Би когато се приберат в БГ. И е безпорен факт.Че нито армия,която преди 1989 г Имахме химически войски. Които "демократите" закриха! За това Руснаците се справиха бързо Че и помагат на държави "голи членки" само на ЕС! ЕС СПИ още зимен сън! Никаква адекватност! Всичко внасяме И за това нямаме НИЩО!Безсилни сме в случая гражданите!

10

Анонимен

преди 4 години

А някой тествал ли ги е дали са заразени или само са ги посъветвали да си стоят в къщи?

9

Анонимен

преди 4 години

А стига сте ни ги карали тия само да ни заразяват! И без тва не са осигурени, чий го дирят тука?

8

Анонимен

преди 4 години

Смотана неадекватна здравна политика ! Никой не връща снародниците си от други държави в тази обстановка, навсякде се затяга карантината у нас си връщат "заразените" ??? Граници се затварят, няма "циркулация" на хора и превозни средства както в България, този щаб срещу заразата изглежда много некомпетентен, като, че ли е събран само да отчита статистиката за пандемията по света и у нас ! В България се връщат само циг'аните които просят и крадат в ЕС , защото "бизнесът" им секна и безработните !

7

баба мара

преди 4 години

това е фатална грешка която ще се отчете в края на пандемията всеки да си стоитам където е те са преносителите на вируса трябваше границите да се затворят още в първия ден

6

Анонимен

преди 4 години

Стига вече. Всеки ден чета за закъсали българи в селце в Австрия, на остров Майорка и т.н Стига и пак да попитам, кой търсят там по време на пандемия? Стига

5

анонимен

преди 4 години

Ок! Но колко от тях ни внасят вируса?

4

Пенди

преди 4 години

Да, бе! Хвалете се само колко сте върнали! Абе много големи родолюбци станахте и Вие и тези които напъват да се връщат! Болно, куцо, сакато - прибирайте всички! И едно уточнение! Хората в Сенегал не са 11, а 10. И не са по работа, а на екскурзия! Така поне каза министър Захариева. Отишли там да се снимат с маймуни, а сега олеле.

3

zeus

преди 4 години

Без външно на ден се прибират по 21 000 души, без контрол, без карантина....

2

Анонимен

преди 4 години

Добре ги е върнало. Така трябва но с пристигането трябва да им се прави тест за вируса и 14 дни карантина. Прави ли се това от началото на извънредното положение ? Не. не се прави. Е, нема такава държава ! Говори се едно а се прави по бай ганьовски

1

Анонимен

преди 4 години

Спрете се бе сме.шници тука за това, че си без някаква летяща хартийка не ти разрешават да излезеш от населеното място, а тия още събират вируси от цял свят.