257

брей

преди 4 години

До БългаринОт санитар до Академик !

256

Анонимен

преди 4 години

Аз не одобрявам мерките. На 20 км. разстояние от Благоевград съм и не мога да отида до града да си платя здравните осигуровки, отделно не мога да ходя на интервю за работа.

255

Българин

преди 4 години

Докога ще се заразяват медицински лица ?Дайте на медиците екипировка !На всички без значение какви са !От санитар до Академик !Постоянно излиза че има заразени медици !Аре бе Бойко стига обикаля като муха без глава !Дай на медиците предпазни мерки !

254

Анонимен

преди 4 години

Дедите ни са умирали за нашата свобода, сега една шайка престъпници искат да ни я вземат.Основания за това виждат само платени и уплашени.

253

Съседа

преди 4 години

А снощи Карола е разпивал черно Джони с приятели. Смял се е и подигравал на прокурорите и дори казал че ще си плати още 50 Хил ако лепне короната и ще се разходи из всички кабинети да изпозарази прокурорите. Този човек е за затвор и конфискация на заграбеното.

252

Анонимен

преди 4 години

Докато се занимаваме с детайли, ще ни вкарат в кошарата.

251

Анонимен

преди 4 години

Някой са тук за да имплементират принципа разделяй и владей.

250

Анонимен

преди 4 години

Със стомаха си усещам, че скоро ще се обяви отмяна на карантината. Анонсът няма да дойде от щаба.

249

Fenb

преди 4 години

"...Мутафчийски каза още, че щабът ще препоръча още на здравния министър всеки, които пристига в България задължително да бъде поставян под карантина за 14 дни"Еми вие се сетихте?!?!? След като 200000 души се прибраха вече а хората под карантина, и то някаква доброволна и смешна такава са около 7000 души...

248

До Zlatena

преди 4 години

бъди по конкретна защото написаното не е ясно и може хората да се объркат с лайковете

247

Анонимен

преди 4 години

Малките квартални магазини и пазарите се превърнали в сборни пунктове на свободни хора на средна възраст. Вече не се мотаят по веригите, плъзнали са по пазарите и бакалиите. Отвън стоят скупчени по 3-***, 4-*** и бистрят политиката. За тях няма пандемия, няма риск, няма дистанция. Нахални, заядливи, устите им не се затварят... Щаба говори само за градовете с болни. За другите градове няма инфо и там някои си мислят, че няма риск.

246

До До бтв

преди 4 години

колко хора са се познали в описания персонаж и сложили минус бре

245

Реалисте

преди 4 години

нали това е целта на герберите, искат да си играят с хората като с мишки. Не виждате ли как мутрата се кефи, когато вижда, че народа клекна на терора му. Вместо той да е под карантина в затвора, той навря хората в кошарата, сега го удължават това до средата на април, само и само да си играят играта.

244

Zlatena

преди 4 години

Заради алчния бизнесмен шеф аптекар в Пловдив които го интересува само да печели пари и не го интересува живота на неговите подчинени майка ми е с високо кръвно.Ако нещо недай боже се случи с майка ми ще дам този аптекар бизнесмен на съд и ще направя така ще завинаги да му затворят аптеката в Пловдив

243

Анонимен

преди 4 години

вируса отива към изчезване вече. всяко чудо за 3 дни. ако не се возите в обществен транспорт е малко вероятно да се заразите, най-опасно е автобуси, влакове и големи магазини.

242

Анонимен

преди 4 години

Битовите отпадъци в уличните контейнери не се дезинфекцират. Нещо повече - клошарите ежедневно ровят в контейнерите и разпръскват и пренасят отпадъците като разпространяват заразите. При затопляне на времето има опасност да се появи и друга зараза освен коронавируса, която да усложни обстановката.

241

реалист

преди 4 години

КПП-тата са по-ужасни от самият вирус.Хиляди хора закъсняват с часове за работа

240

Анонимен

преди 4 години

Искам това безуми да спре, хора няма от какво да ви е страх, за всеки грип ли ще се трепери, за едното кихане и кашляне, егати холериците. По-страшно е да не останем без доходи.

239

Факт

преди 4 години

За спазването на карантината никой не следи, а даже и човек да има желание да спази карантината, то трябва някак си да се придвижи от летището до мястото, където ще се самокарантинира, а това означава заразяване на други хора.

238

Анонимен

преди 4 години

Проф. Венцислав Мутафчийски каза още, че щабът ще препоръча още на здравния министър всеки, които пристига в България задължително да бъде поставян под карантина за 14 дни------------------------------------Мислех,че отдавна са го направили.