176

Pinpchet

преди 4 години

До Аманzashto da ne e HAMERIKANSKI????

175

Додо

преди 4 години

Въпрос на интелектуално предизвикатество е всички правителства по света, ръководени от родолюбци, да депортират китайците обратно в родината им. Глобализма и отворените граници са към своят край, чини ми се!

174

Аман

преди 4 години

Чайниците започнаха да наглеят!Не само вирусът е китайски,но и всеки пострадал по Света лежи на тяхната съвест!Която явно нямат,щом в разгара на епидемията изпращаха шпиц отряди като туристи да сеят зараза навсякъде!Защо не си затвориха границите,защо не предупредиха населението на Земята,ами криеха и лъжеха,арестуваха всеки,който си отвори устата!?

173

Бай 100ян

преди 4 години

Котките и кучетата са най-нормалана храна в Ухан .Останалото те е гнус дори да го гледаш още по малко докосваш .Те затова толкова леко се справиха с вируса .Имат вроден имунитет .Тва цял живот да се храниш с пара,зити ти дава имунитет !

172

ХА ХА ХА

преди 4 години

Интересно как някои се надяват ЕС да се разпадне - за да настане "Рай небесен" с нови световни лидери, като Китай (където работят на шестдневна по 10ч., живеят в общежития, ядат прилепи, влечуги, земноводни и др. и бълват "птичи", "свински" и "корона" вируси всеки 3-4 години).Внимавай, какво си пожелаваш! С прочутуто наше трудолюбие ще ни дойде по нагорнище...

171

Ангел

преди 4 години

Ми къв да е . Американски ??? Руски ??? Масонски??? Точно си е Китайски.В Ухан на пазара гранясали прилепи , одрани кучета в мръсотията .Развалени змии !!! ХИГИЕНА НУЛЕВА !!! Напишете в Гугъл - wuhan market и дайте на изображения и погледнете за каква гнас става въпрос . Там ХЕИ не е стъпвали никога защото в Китай дори нямат такава институция !! Цялата държава трябва да я

170

Китайски е!!!

преди 4 години

Не само че е китайски, ами оттук нататък обявявам пълен бойкот на всички китайски ресторанти! А в скоро време ЕС и САЩ ще ви ритнат столчето под краката, подли жълтypи! Защо крихте толкова време!? Защо не си запечатахте границите, ВМДЕ!

169

До 2121

преди 4 години

"Чуй" сърказма!Що се отнаая за драскачеството и ти не е лошо да попрочетеш нещо, преди да драскаш: France, China and Britain have all been suggested as the potential birthplace of "the Spanish flu"...ХА-ХА-ХА

168

Анонимен

преди 4 години

Добре , ще му викаме кунг флу.

167

Анонимен

преди 4 години

Кой пусна вируса от бутилката!

166

проф. Мутафчийски

преди 4 години

УХАН е град в провинция Хубей, която е част от Китай. Следва, че това си е КИТАЙСКИ вирус. Тези селяци запалиха света, а сега подскачат. От последните 5 пандемии, от Китай са тръгнали 3 (Сарс, птичи грип и ковид). 1 милиард от китайчетата едва свързват двата края и работят за една паница ориз на ден. Затова са принудени да ядат разни змии, гущери,мишки,прилепи и т.н. Затова са и развъдник на зарази. Пълни ***.

165

Прасчо

преди 4 години

Седя си на диванът и си пия швепсът.

164

Covid 19 e

преди 4 години

Китайски вирус!

163

2121

преди 4 години

До ХА ХА ХА Явно си само един драскач. Испанския грип също е дошъл от Китай. Образовай се преди да драскаш

162

ссс

преди 4 години

Големият печеливш след този вирус е Китай.

161

Striker

преди 4 години

А не бе, пакистански е! Жълтите сега да платят на света за лечението! То не бяха САРС, птичи, свински, сега този! Прилепи ще ядат, WTF!?!! *** нали спиред някои червени колибари били цивилизовани, а? Сега дупе да ни е яко!

160

Така е ..

преди 4 години

Правилно. Вируса не е китайски , а Ухански.

159

До ХА ХА ХА

преди 4 години

Тези са майстори на епидемиите: за последните 12 години генерираха три: птичия грип, свинския, а сега и короната... С тези тяхни пазари (където се продават и ядат земноводни, влечуги, пролепи и др.) и които са без елементарен санитарно-хигиеничен контрол + пренаселеноста е въпрос на време кога ще избухне следващата.

158

ХА ХА ХА

преди 4 години

Значи "испански грип" може да има, но "китайски коронавирус" - не може. Двоен стандарт, а?

157

Анонимен

преди 4 години

Добре, да го наричаме тогава: "чайнииз"