92

баба мара

преди 4 години

и това го канят непрекъснато по медиите да бръщолеви глупости аз никога не съм гогледала и слушала защото е въздух под налягане

91

Анонимен

преди 4 години

Аман от надути балони, *** и позьори! Вместо да се замисли как може да помогне на хора в риск, той се хвали колко е умен, богат и красив!

90

Анонимен

преди 4 години

тоя нямаше ли бая хотели в разлог?

89

Естет

преди 4 години

Очаквам на следващата му фото-сесия да си е направил прорези в главата, не за друго, за просветление... само... пък и да обнови прическата си

88

Анонимен

преди 4 години

Браво, Каролев. Тъпо парче си по принцип, но тук им го сложи хубаво на каскетчиците. Адмирации!

87

Анонимен

преди 4 години

Да накажат полицаите, които са го пуснали, след като бележката от работодателя е невалидна. Правоохраняващите органи са допуснали неговото пътуване, следователно отговорност за това трябва да носят органите, а не приносителят на законната в момента на предявяването й командировка.

86

MaйMyнaтa

преди 4 години

Демек му правят платена реклама, на тоя Коралев

85

Анонимен

преди 4 години

Заповедта за поставяне под карантина на пристигащите от Великобритания е с дата 17 март. Няма как да бъде приложена ректоактивно към Каролев. Да опитат други хватки.

84

Анонимен

преди 4 години

Рупайте я с Анисия. В Страстбург. ;-)

83

80 е прав

преди 4 години

Ако наистина това са обвиненията, уйде коня у реката. Доста нескопосани. Не могат да го съдят за това, че има фирма и се е командировал. Не е необходимо да е неотложна работа, защото командировката е достатъчно основание.Мисклех, че основното обвинение ще бъде за това, че е нарушил 14-дневната карантина, след като се е прибрал от Лондон.Гешев ще рупа марулята... А ние ще му я доставим. От Страсбург.

82

Анонимен

преди 4 години

До Алекс76Това с нацията от хилядолетия е смешно, защото само 300 години назад да те върна и няма да разпознае ниши в нацията ни, а хиляди година преди това сме имали роби и сме клали и бесели. Нациите не оцеляват, а се променят. И общо взето, да се говори з хилядолетна нация е смешно, защото е имало хилядолетия, в които хората са били поданици на нектф васалл и не зюса знаели, какво става отвъд хълма на селото си.

81

Анонимен

преди 4 години

До ПепиМлъкни, *** Пено. Много ги разбираш ти, вмирисана на зеле селянке.

80

Пепи

преди 4 години

Едно време така са подстригвали хората с ментални отклонения да се познават по улиците. Останалите да имат едно на ум

79

Анонимен

преди 4 години

БРАВО за главния прокурор г-н Гешев. Шапка ти свалям. Такива провокатори и подстрекатели за обществено недоволство срещу карантината само това заслужават. Защото ако изпуснете този, който е обществено разпознаваема личност, ще се окуражат да не се подчиняват и други безотговорти хора. БРАВО!

78

nina

преди 4 години

Мда,един пример че и мъжете като ги удари менопаузата-изтрещяват..Не знам колко добър икономист е Каролев,но определено не е умен човек.

77

истина

преди 4 години

Абе папурко къде си тръгнал и то целенасочено след като знаеш че има забрана да се шляеш насам натам?че и ще съдел България и той като *** все ще съдят ще ощетятват и без това бедната Бг.

76

До 86

преди 4 години

Много си прав. Не е време да се подиграваш на машината. Но индивидуално не виждам никакъв проблем да наричам тиквеника ***. Те го доказаха. В разгара на кризата си мерят РЕЙТИНГИТЕ.

75

Мутафчията

преди 4 години

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

74

Анонимен

преди 4 години

На тия дъpти години в затвор да се влиза ... Бива ли така бе, Каролев?!?

73

ss

преди 4 години

следващия циркаджия ! за 5 минути слава ....