23

Анонимен

преди 4 години

По - важно е сякаш да изчезне от президентството фат маГ румен радев ветото, тираринът, отговорен за геноцида над десетки хиляди българи на връх Шипка, заразявайки ги с бойния смъртоносен коронавирус!===========А още по-важно е да изчезне треторазрядната и полуобразована мутра, отговорен за оглупяването на стотици хиляди българи, заразявайки ги със своя "интелект"!

22

Даже напротив!

преди 4 години

Срива се пирамида, но не каменна! Ела си при мама и тати пиле. Поигра си, поигра си, айде *** си!

21

Анонимен

преди 4 години

няма да изчезне никога! спасението е ваксина най-рано след една година.проста математика която се учи в 4ти клас..

20

Анонимен

преди 4 години

Милионерският вирус е много по опасен от КУРоната.

19

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

18

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте след 1г ваксина,за която ще одрусат всеки жител на планетата.За това става въпрос

17

Ей да ви светна!

преди 4 години

Нищо страшно не става като се убие Фараон! Ама го е шубенце. Много го е шубенце какво ще му се случи. Той си мисли завалийката, че ще може нещо да направи с това! Веди не е този който си мислиш пиленце!

16

Анонимен

преди 4 години

Внезапно всички други новини изчезнаха...Ей тва медиите са голема отрова

15

Анонимен

преди 4 години

И да изчезне ,жа го пуснат пак.

14

Анонимен

преди 4 години

Комунизма ще ви се стори рай ! Ще го искате !

13

Анонимен

преди 4 години

Идеално, подготвят ви да живеете във военно положение.

12

шматки

преди 4 години

промивка на мозъчета ! едно таков заглавие липсваше цял ден, че овчиците дето се бяха успокоили се попритесниха пак. Чудя се дали ще доживя деня в който всеки един човек осъзнае колко е бил лъган и манипулиран от медиите. Отворете си очите най-накрая, напънете се малко и се поразровете повече имате интернет и много свободно време, вижте мнения от колкото се може повече канали белкем разберете какво точно се случва в момента. Айде админче трий коментара

11

наблЮдИтел

преди 4 години

това сега фейк нюз ли е или нещо доказано?имало вероятност...то има и вероятност да ти падне саксия на главата.

10

Анонимен

преди 4 години

Стига сте лъгали и шашкали хората. Вируса умира при 56 гадуса,латото е такъв мор,че ще умре. Освен това предишните вируси от Китай САРС, МЕРС, ТОРС изчезнаха ,и не са се появявали повече. Така,че и този ще изчезне,освен ако пусналите го не го ръснат пак.Трябва международен контрол на всички лаборатории по света,които съдържат билогично оръжие,и разследване на това от къде всъщност се появи тази болест.

9

гостенин

преди 4 години

И сега който посмее да яде кучета, котки, змии и прилепи направо да бъде изправен до стената. А дали няма да потекат искове за обезщетение към Китай от целия свят. Тогава ще стане много интересно.

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

То до лятото има 2 месеца и повече.Дотогава я камилата, я камиларя ...

7

Анонимен

преди 4 години

По - важно е сякаш да изчезне от президентството фат маГ румен радев ветото, тираринът, отговорен за геноцида над десетки хиляди българи на връх Шипка, заразявайки ги с бойния смъртоносен коронавирус!

6

избирател

преди 4 години

Много съвършен,тоя вирус бре...Носят се слухове,в природата нищо не е ПЕРФЕКТНО!!!Хората,които са наясно с това,дават пример,човешкото лице...Видиш ли,ако било абсолютно пропорционално,сме щели да приличаме,на чудовища...А тоя вирус, ИДЕАЛЕН!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Вирусът ще изчезне, когато Бочко бъде коронясан!

4

Анонимен

преди 4 години

Лятото вирусът ще изчезне. Той загива от ултравиолетовите лъчи. В някои африкански държави вирусът е внесен, но местните не се заразяват защото там е топло и слънчево.