142

До чегевара

преди 4 години

Диктатора, май се е уплашил от короната - не е вече първа младост и минава дирекно в рисковата група. А мавзолея им е голям: има още място за "велики вождове"

141

Чегевара

преди 4 години

А с т. нар. "референдум" за пожизненноо коронясване на диктатoра какво стана?

140

Чудно

преди 4 години

Русия не може да ни бъде за пример.

139

ХА ХА ХА

преди 4 години

"... по настояване на Путин" (рабирай: батюшка-царь приказал) - винаги съм се кефел на езиковите еквалибристики на чугунeнитe ушaнки

138

Анонимен

преди 4 години

Тая жълта ***. Пусна вируса за да отвлече вниманието в друга посока, иначе времето му е късо,

137

Генчо Гунчев

преди 4 години

Няма такова густо - Българин, който плаща бензин/нафта, с цена на дребно, като при 150 долара за барел, при цена 40 долара, да злорадства за икономиката на чужда държава.

136

Българин

преди 4 години

Абе другари русофили, ограничените ви умствени способности ви пречат да разберете и осъзнаете един *** факт :нормалните българи нямат нужда от заплащане за да обичат или мразят някого!Когато и ако прочете истинската история на България, ще разберете, че Матушката ви винаги е била против интересите на Отечеството! Трябва ли да цитирам думите на Граф Игнатиев :"Всяко тържество на България е смърт за Русия!"Обаче това не е такова да ви го набият, а акъл!

135

Тодар Правешки

преди 4 години

Другари и другарки.С прискърбие съобщавам на правоверните комунисти, че днес руските космически войски дадоха нова свидна жертва - самовар, пардон, самальот СУ - 27 взел, че се разбил в Черно море! По непотвърдена информация, льотчика или е имал вирус, дарен с любов от китайските другари, или е пийнал малко повече бояршник.Не пийте повече от фронтовите 200 грама бояршник другари, щото стават файлове!

134

Смях

преди 4 години

А от стоте медицински лица пратени да "помагат" в Италия се оказало, че 25 са били от КГБ и 12 от ГРУ. Вот какая помочь!

133

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 158Не им давай такива съвети, че русофилите каквито са прости току виж те послушали. Те и на врачки вярват. То и "врачки" идва от "врач" т.е. "лекар" на руски. От Рассия с любов ..... :)

132

Анонимен

преди 4 години

Руснака създаде най-мощното лекарство срещу коронавирус. Всяка сутрин приемайте по една чаша бояришник в която сте разтворили една супена лъжица хлорна вар. Гарантирано докато сте жив няма да се разболеете от коронавирус.

131

Анонимен

преди 4 години

Русофилите тук малко прекалиха с прехвалването. За съжаление, и братушките ги лови короната, въпреки 5-тте или колко там бяха работещи ваксини, които били открили. Дано се лъжа, но и там нещата ще са същите както навсякъде

130

Германия

преди 4 години

Гледайте си генерал муфтаджийски как ви залива с невярна информация жалки душички! Ненапразно се напъва,докато заблудените оФце му вярват! Айде със здраве, Умници!

129

Въпрос ?

преди 4 години

Къде пият антифриз и препарати за вана и къде уиски ??? Нямам повече въпроси...

128

мишо бирочето

преди 4 години

ботокс е баба ти уши вон дер лайен. виж и мустачките. а па тая скумрия как е родила седем деца... путягата нещо угрижен ми се види. а с тея полеви болници из цяла европа и десетките хиляди войници в италия и полша, май готвят нещо пиндустанците.

127

Анонимен

преди 4 години

На ботокса си му е такава мордата.Просто скоро е получил нови дози и е подпухнал.А може да има и ***.

126

Анонимен

преди 4 години

Съчувствам на италианците за жертвите и за последващото искане на вечна благодарност от Русия за пратената безкористна помощ.

125

Анонимен

преди 4 години

Гледам на снимката, пак се е попроменила физиономията на "Путин".май са извадили нов двойник.

124

Анонимен

преди 4 години

Бензиностанцията изживява последните си дни преди голямото рухване в пропастта. Нефта и рублата вече паднаха в нея сега е ред на колхозниците да се хвърлят в урвата.

123

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с преселението на Европейците в Рассия.Потокът е такъв,че руские са забранили всички полети към нея,просто не може да смогне на наплива.Какво нещо е пропагандата ей.