134

българин

преди 4 години

До БГ Днес.Несериозно е в този момент да пишете за БСП! Човек би си помислил.Че го правите за избирателите на ГЕРБ и Борисов! Лично за мен БСП отдавна не е Никакъв "коректив" на ГЕРБ! А напротив.Стимулира избирателите на ГЕРБ да подържат Борисов! А в БСП нещата са сериозни отдавна. И докато не си тръгне Нинова.Нещата ще са си все същите! Заигравки с Борисов и до там! Ако Нинова падне,Избирателите на ГЕРБ ще погледнат , Най после трезво към самият него! До сега виждаха само " опонента" " БСП!-:)

133

БСП жалка...

преди 4 години

Кво беше това БСП, че нещо не се сещам?

132

Нищо ново

преди 4 години

Прегледах коментарите надолу само за да проверя дали случайно някой не е коментирал по същество това, което казва Гечев.Както и можеше да се очаква, това не е по нивото на гербаджийските ***. Поствани са само г'лупости.

131

Ха-ха

преди 4 години

Какви мерки бе :) Кирчо, Ленечто, Корнела, ... абе те се знаят да развържат кесиите. Божанката и Зарков може и да не се напъват. Те още са сиромаси, ама са с мерак :)

130

Анонимен

преди 4 години

Абе другаре , кога ке победите? Едно време БКП печелеше изборите с 99%, днес вие и 20% не може да вържете. Що така?

129

Анонимен

преди 4 години

селяциработницигруби простацибезимотнинеграмотнипрофанихулиганиглигани - скот като скот: хиляди масанарод;хиляди вери- вяра в народний възход,хиляди воли- воля за светъл живот,хиляди диви сърца- и огън във всяко сърце,хиляди черни ръцевисоко широконад цялата в трепет и смут разлюлянастранана бурята яростен плод:Хиляди -маса -народ.

128

БСП са гад.ини

преди 4 години

Има си хас БСП да не предложат алтернативни мерки. Ама ние техните знаем до какво водят.

127

Независим

преди 4 години

България няма бъдеще с такива коментатори ,гледайки само назад !!!

126

изнервен

преди 4 години

Гумен Речев пак се е изпразнил ***. Този не разбрали, че препоръките му са винаги грешни.

125

Трябва да вярваме

преди 4 години

на Гечев.Той беше финансов министър на Жан В.От собствен опит знаекак се предизвиква хиперинфлация и как се фалира държава,така че когатоказва нещо,правете противното и няма да сбъркате.И този човек ни учи наум и разум(университетски преподавател,професор).Интересно на каквоучи студентите?Е,на теория може да е силен,нищо че реалността го опровергапрез "97-***.Но пък е перде и продължава да ръси мозък по медиите.Защо гоканят,за иронично-сатиричен поглед на нещата?Не е комично, а трагично.

124

Анонимен

преди 4 години

Нема ли некой бешипар тук да каже нещо мило за другарете си?

123

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи пък,къде го видя този комунизъм,след като никога не е съществувало на практика такова нещо , зад лозунга "борба с комунизма" се криеха нацистите!

122

Анонимен

преди 4 години

Хаха, алтернативни.. :-)На книга значи,тоалетна може би...

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113Фашизъм би трябвало отдавна да няма. Но ако се мъчи да се пръкне отново, то не е защото е плод на дясно ориентирана политика. Буржоа или аристократ, няма да създаде подобно нещо. Колкото и да е жалко подобни неща създават долните пластове на обществото, които искат ама не могат, и ела да видиш.. Тъй че в БСП - то антифашист не може да има. Поне не сегашното му състояние. Прекалено много богаташи има.

120

Гражданин

преди 4 години

Ало,вие,"защитниците " на народа - не се напъвайте,защото пак ще родите нещо я уродливо,я ялово,абе,каквото и да е все ще е нескопосано! По-добре без вашата "само жертва " ! Айде,холан,можем и без вас!

119

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 години

Това "Новата визия за България " ли е ...ха,ха,ха,ха,ааааааааааа... или "Урок по изхарчване на парите от Държавния Бюджет"?!!АЙДЕ НЕМА , НУЖДА ОТ СЪВЕТИ В ПОНУЖДА!

118

чичо

преди 4 години

До Един полу-грамотенАлоо,полунеграмотния!Така и ще си умреш неграмотен т.е. т.ъ.п.!Ама какво да ти обяснявам,един гл..к по добре да го на..ш,отколкото акъл да му дадеш!

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 119Такива като теб знаеш ли къде ги въдворяват? Сещай се.

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Ама глупости та чак ми се повдига! Разберете комунизмът отиде в историята. Такова животно нема. На хора само бедни без от тях никаква полза за обществото пари нема. Това е положението. Ще се помогне на само реално действащи и допринасящи с нещо фирми и на техните служители.

115

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОще веднъж - бай Тошо Правешки,най-големияяяя!