22

Анонимен

преди 4 години

Следете пътя на парите! Населението, което умира е на възраст над 60- 65 години или лица с придружаващи заболявания! Ако беше пандемия - нямаше да има оцеляващи! Но ако се замислите какво ще се случи като населението получаващо пенсии не е сред живите, ще осъзнаете какво прави този грипен вирус! Но има една българска приказка за кралството, възрастните и бедите! Само да не стане, така че после да се търсят тези възрастни! Те и в момента са неразделна част от целия икономически устроен свят!

21

Анонимен

преди 4 години

В Ипания персоналът на старческите домове просто изостави възрастите хора на произвола на съдбата!Заключиха ги и се изпокриха, а когато дойдоха воените и отвориха старческите домове за проверка откриха трупове и умиращи старци!Това е Истината!!!Общественоста в Испания е шокирана.Започнато е разследване!

20

Анонимен

преди 4 години

Никой не им вярва вече на тия. Всеки умрял старец го пишат починал от корона, за да вземат повече пари от ЕС. Както някой друг писа в интернет, вече освен от корона от друго не се умира. Не е нормално само в Испания и Италия всичко да прогресира, а в другите държави не.

19

Абе...

преди 4 години

Италия и Испания са начело в класацията , самп защото те са най- бели държави спрямо другитеФранция не брои...и не изследва не белите?! В Германия не издледват и броят мюмуните и..всичките им " гости'..При над Тъпниту се кефи че 200 хил швефи се върнали( той мисли за закрила а причината е че таю няма кого да обират)..та маалите не се изсшедват, там е мор ( ще полазят и нас)...

18

До 1

преди 4 години

Бог няма, така че не е зле сами да си помогнат, ако вече не е късно. Затвориха кръчмите и баровете, чак когато имаха над 500 умрели, сега какво друго да очакват, освен случващото се?

17

Факт!

преди 4 години

Викаш да вземем катайският модел без пенсионери на 25 вече да си пенсионер и на 30 да те ритат в канавката и да правиш чаавета по 20 като в маалата.Тоест да се върнем в 18-век.*** ти и прогреса.

16

До Ния Христова

преди 4 години

За нарасТналите вече писах под друга публикация, но не пречи да се повторя. Нараснали. Без Т.Устойчивите грешки в правописа се коригират относително лесно. Нужно е повече внимание и капка желание за прецизност. Все пак вие пишете, но други са принудени да ви четат.

15

Анонимен

преди 4 години

Всички подцениха ситуацията, всички!!! Най-вече ония кретеноиди в Австрия, които скриха че имат заразен в хотела и от там пламна цяла Европа. Колко хора са се заразили без да знаят и са разболяли семейства и приятели?! На ви туризъм, на ви печалби сега! Фалирайте мутри долни!

14

мхм

преди 4 години

ама запитайте се как ви се променя обществото и мисленето в туй общество и държанието и нагласите му и после помислете това дали е просто един вирус тръгнал от някой дето ял сурови прилепи змии и гущери / из теория на конспирациите/

13

Анонимен

преди 4 години

До мхмТам откъдето дойде коронавируса има заразени хиляди от няколко месеца, но няма нито един починал.

12

радомир

преди 4 години

Нека да сме спокойни, тези имали 7937 нови случая за денонощие, ние никога няма да ги стигнем. Защото у нас се правят неповече от 300 теста за денонощие, няма как да имаме повече от 300 нови случая на ден, значи ще сме добре.

11

мхм

преди 4 години

вий се запитайте кой и защо разработи тоя вирус ? и не спирайте да говорите за дисциплина и правила и контрол над масите но все пак се запитайте!!! ...инак рискувате да си останете *** спазващи правила. няма против спазвайте ги но потъраете причината източника на всичко и моляви не ми разправяйте че е некви хора де яли сурови прилепи гущери и змии щото такива има откак свят светува

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Умнико, става въпрос за няколко различни щама но коронавируса. И затова ти не търси под вола теле, а се моли щама от Италия, Испания и Франция да не идва в България, че тогава никакъв щаб няма да ни помогне.

9

Генерал Годжи :

преди 4 години

Ние сме добре. Само 200 заразени. Направо цепим мрака !Заровили сме си като щрауси главата в пясъка и се надяваме бурята да ни отмине ...Ама, задните ни части отвити ... Засега платените фитки ги облизват добре и ги пазят да не настинат.Като дойде бурята обаче какво ще става не знам.

8

Анонимен

преди 4 години

Китайците първи ги заразиха и първи се справиха с пандемията.Не търсете под вола теле,а вземете пример от тях.Защото са дисциплинирани и не бягат от домовете си да заразяват други хора.

7

Анонимен

преди 4 години

До ОнзиЩо ? Супер ще бъде.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Мне, не ти се отдава мсиленето. Държавите от т.н. Западен свят изпитват големи демографски проблеми, изразени в силно застаряване на населението. Отделно имат големи и концентрирани полито-икономически проблеми, действащи от няколко десетилетия, основно породени от вътрешни противоречия на "системата", в която пребивават. Затова държави със сълноизразена държавна власт и мощен институционализъм (каквато е Китай) се справиха много ефективно с кризата, и въобще със всякакви кризи..

5

Анонимен

преди 4 години

Италия и Испания си казват истината и затова заеха 1-во и 2-ро място в класацията. Очаквам до месец Китай да отпадне от първата десетка, заради укриване на истинските размери на епидемията там.

4

Койчефф

преди 4 години

Испанците вървят дори по-зле от Италия.

3

Анонимен

преди 4 години

Няма. Край. Болестта