27

postradal pasi

преди 4 години

До ами сега!?Този вирус е създаден за да се оправдае финансовата криза и намаляване на населението като особено за по възрастните се помага с инсталацията и използването на убиеца 5G

26

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

25

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРЯНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

24

Australian

преди 4 години

За Австралия , Скот Морисън преди три дена заяви , че целият публичен сектор се затваря ( и училищата) ! Забранено е събиране на повече 2 двама души в къща , а на публични места 100 ! Фслшива информация

23

До 13 и сие

преди 4 години

Ай , престанете да плюете и критикарствате а отгоре на това и не сте и осведомени. Няма страна , която да прави пълен скрининг за вируса и Само Южна Корея прави широк скрининг / те са и производители на тестове, та../. Почти всички останали страни са приели тестване само на болнични случаи и рискови групи. Та преди да се удавите в собствената си слюнка от плюене , проверете за какво говорите

22

Анонимен

преди 4 години

Последните данни са , че е всеки 3ти. Като 1/6 от тях са в истинска 100% карантина ./ ние не сме от тях, слава богу /

21

ами сега!?

преди 4 години

Има ли някой ,който счита ,че няма да има икономическа криза?Моето мнение е ,че още във второто тримесечие ще видим нещо като срутване на световната икономика!?Разбира се ,по-интересно е какво ще се случи след второто тримесечие и в края на годината!Второто тримесечие ,според мен ще бъде нещо като указателна табелка!

20

Анонимен

преди 4 години

До избирателДа си беше останал "банелен".

19

Анонимен

преди 4 години

Василев, Китай играе театър. Играят ролята на "необходимото зло", както СССР навремето. Разделяй и владей, това е принципът. Теза(САЩ) - Антитеза(СССР) - синтеза (глобализъм). Теза(САЩ) - Антитеза(Китай/Русия/Иран) - Синтеза(Нов световен ред и световно правителство). Всичко е театърът. Битката не е за надмощие над определени държава, а за надмощие над умовете и душите на хората.

18

Анонимен

преди 4 години

НАЙ - ДОБРАТА АПТЕКА Е НАШИЯТ ОРГАНИЗЪМ ! УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!!!!

17

Тъпомер

преди 4 години

Защо не се пише в проценти а ви се набиват в главите големите цифри 200 300 и т.н.,съмнявам се дали и това има 1% на глава от населението,но едно е сигурно,след всичко това около 70% ще са на минус и почти на улицата,а що се отнася до грипа,това значи вечно да сме под карантина,от всички грипове има смъртност и винаги е повече при по възрастните,та да помислим,1% или 70%,а сега де,след 2 месеца тука има тука нема,и ако чакате помощ от тази прогнила държава.....

16

ne ste samo v Smolqn

преди 4 години

До Глупости..Всицко работи .. някъде има по 10 някъде по 30 човека в стая...не сте сами...

15

Анонимен

преди 4 години

А Исландия защо не е отцепена след като там са намерили нов мутирал и още по-заразен щам?Не е толкова трудно да се спре разпространението на исландския щам. Остров са егаси.

14

Анонимен

преди 4 години

Какво се случва. За добро или за лошо се питат хората. Дали е "затишие пред буря или" преди да стане по- добре, става на-зле".

13

Глупости

преди 4 години

Глупости на търкалета !!!Как всеки пети ще е в карантина, като ние в гр. Смолян си бачкаме над 100 човека в заводите !

12

Анонимен

преди 4 години

В Русия няма никаква паника, всичко работи нормално, хората се разхождат спокойно без маски по улиците, в магазините няма паника и са пълни. Отделя се специално внимание на старите хора, препоръчва се те да не излизат никъде. Всеки пристигнал от чужбина се регистрира и получава докторска атестация за 14 дни болнични.

11

Анонимен

преди 4 години

Вече цялото население май мина през вируса, нищо не може да го спре, никога не е имало такъв заразен грип. Само си съсипваме икономиката, и това е под диктат, управляващите знаят много добре какво става.

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Защо ми слагаш минусче бе, *** герберски ?Вземи чети малко ! Ограмотявай се. Китайски академик казва, че мерките, които сме взели са недостатъчни.Трябва да се правят повоче тестове и да се издирват болните. Да се изолират незабавноу за да не заразяват други. Да се проследяват контактите им и да се слагат под карантина всички.Китай минаха по този път към ада.Китайците знаят какво говорят !Генерал Мутафчийски изследва само онези, които потърсят помощ в болницата.

9

Анонимен

преди 4 години

Генералът и военните в България ги сложиха да не правят паника и в същото време да ни изкарат отличници, че все едно нямамаме заразени. А то сигурно половин България са заразени и вече са го изкарали грипа. Но България има 2.8 на 100 хил заразени, Люксембург има 140 на 100 хил заразени, Германия има 34 *** 100 хил. И това ще се гледа после когато от Брюксел разпределят милиардите, има около 40 милиарда помощ за икономиките, а България като отличничка - потупване по рамото.

8

Красота

преди 4 години

Завод Арсенал освобождава 2000 работници!