154

Анонимен

преди 4 години

Не съм от феновете и вярващите на дойче, но СЗО съобщи, че Пиндостан имал реален шанс да станел епицентър на епидемията, прераснала в пандемия.

153

Бате Гойко

преди 4 години

"НА КАКВО ОСНОВАНИЕ НЯКОЙ СИ Е ПРИСВОИЛ ПРАВОТО ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЯ ДЪРЖАВА КРИЕ НЕЩО И КОЯ НЕ? КОЙ РАЗДАВА "ЛИЦЕНЗИТЕ" ЗА ДЕМОКРАТИЧНОСТ И ПРОЗРАЧНОСТ?"Малко им се виждат заразените там, но също така, пропускат да споменат, че мерките там (в частност в Русия), са коренно различни, от мерките тук (Европа).

152

Анонимен

преди 4 години

Те войната в Сирия крият , а един вирус ли няма да крият

151

Анонимен

преди 4 години

До 166Има 1 случай и този вирус не се предава от човек на човек. Хайде прочети нещо смислено.

150

Анонимен

преди 4 години

Глупости! Кога Русия е крила истината бе?

149

Анонимен

преди 4 години

В Китай вече измират от новия хантавирус

148

Анонимен

преди 4 години

естествено че крият. кога руснаците не са крили нещо такова?

147

Българин Демократ

преди 4 години

Обичам Венецуела и венецуелския народ и затова съм много загрижен, че страната и хората там страдат под жестокия социалистически ботуш на диктатора Мадуро!

146

Пян_Гъ

преди 4 години

ДА ДОБАВЯ: Тамошните "съвестни" експерти, които бият тревога (Василиева, Куриний) са платени от чужди фондации. Сещате се - зад тях стоят чужди интереси и централи. Както в БГ зад психодесния сектор се виждат чужди фондации, а зад някои леви политици - интересите на Москва. Е това е истината.

145

noFreeman

преди 4 години

какво ви пука дали тестват или не... умирачката си е за тях... гледайте си вашите егоистични гейски правителства

144

Анонимен

преди 4 години

САЩ се провалиха във Венецуела.

143

Анонимен

преди 4 години

Люксембург имат външен дълг 7 милиона на глава от населението. За сравнение САЩ имат около 60 хил на човек, България около 6 хиляди. А Люксембург 7 милиона на човек, 610 пъти повече от БВП!

142

Анонимен

преди 4 години

Ако те затворят в лудница и ти ставаш луд ! Престанете с облъчването ! Ефекта плацебо действа и в двете посоки

141

Пян_Гъ

преди 4 години

Е защо точно Русия и Турция да крият данни (без да съм им специален фен)? Защо не САЩ, Великобритания, Франция, Канада или която и да е друга държава, вкл. България? НА КАКВО ОСНОВАНИЕ НЯКОЙ СИ Е ПРИСВОИЛ ПРАВОТО ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЯ ДЪРЖАВА КРИЕ НЕЩО И КОЯ НЕ? КОЙ РАЗДАВА "ЛИЦЕНЗИТЕ" ЗА ДЕМОКРАТИЧНОСТ И ПРОЗРАЧНОСТ? Тези, които избиха индианците и бизоните ли, или тези, които в Индия запушваха дулата на оръдията с индийци? Те ли са най-умните и красивите? Ще е така, докато светът не се събуди.

140

ъ?

преди 4 години

Luxemburg - 142,53 заразени на 100 хилItaly - 98,04 заразени на 100 хилSpain - 70,80 на 100 хилGermany - 33,14 на 100 хилFrance - 25,27 на 100 хилBulgaria - ... 2,87 на 100 хил!

139

Анонимен

преди 4 години

До Ген. Муфтаджийски:Такова е нареждането, България трябва да е отличничка и този път, и ще получи и този път потупване по рамото, защото страни като Люксембург, Италия, Германия и Франция които са с 20, 30, 50 пъти повече заразени на глава от населенитео трябва да усвоят милиардите от Брюксел, а ние усвояваме потупвания по рамо.

138

Анонимен

преди 4 години

Вижте, Русия (както и Китай), това е друга култура. Преди това се маскираше от присъствието на Белорус, Украйна и Прибалтика, но сега те са отделни държави. Смешно е да се сърдим примерно на римляните, че подържали гладиатори. Това мултикултурчиците не могат да го разберат.

137

Анонимен

преди 4 години

Полша е 70 пъти по-голяма от Люксембург и има по-малко случаи на коронавирус. Интересно защо никой не коментира данните от Полша, но пък затова с голямо желание се занимават с Русия?

136

Анонимен

преди 4 години

До Ташко Ерменко***Гледам си тук? Да не би Курило да са в карантина, че са те пуснали ГЕРБонде?

135

От Италия с любов

преди 4 години

Благодарим, ти, Европо, че ни изостави !