32

Анонимен

преди 4 години

Браво на Вероника Димитрова .за това интервю тя е пример че има хора който са успяли .жалко че не е в България това момиче . Спомням си когато тя снимаше при тях когато тя беше абитуриенти. Мойте адмирации за Вероника Димитров.

31

Анонимен

преди 4 години

Браво моето момиче все така. Ти си пример Жива и здрава много поздрави на Вероника димитрова. Ние сме с вас.

30

Музияна

преди 4 години

Здравейте на всички . Първо благодаря на всички който ми писаха до момента. Набързо да обясня . На 27 год съм завърших средното си образование през 2013 год . От там директно заминах в англия . Не търся никакво внимание нито помощи,нито съжаление. Бъдете живи и здрави!

29

от северозапада

преди 4 години

Лицето О И, намери подходящ начин да потърси поредните дарения!! Само за инфо, той по-напред с "материала" от повечето си дарители!!!

28

ей

преди 4 години

много прости хора са коментирали. кой даде минус на коментар 27?

27

От дупясе

преди 4 години

Никой не чувал за приюта на оджата асан .!.

26

Анонимен

преди 4 години

Нещо не е ясно от статията. Какво е учила 5 години? И какво специализирала 6? Все едно медицина. А явно не е лекар. Също така не е и сестра. Предполагам болногледач или санитар. Но затова не се учи толкова дори и ако тепърва е карала средно образование в Британия. Иначе само уважение за момичето

25

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА ти не четеш, ли,че детето е израстнало при църковния отец Иван,той ги е прибрал, подслонил, нахранил,иначе щяха да студуват и просят на улицата,спасил е и това дете,да е живо и здраво и му желая късмет!

24

Анонимен

преди 4 години

До Fil 23По името си позволявам да заключа, че семейството освен изключително бедно, е било и изключително просто.....Роди ме майко с късмет пък ме хвърли на смет! Обаче момичето е превъзмогнало българската традиционна простащина и вече не се класифицира към българските "велилики" лайнюве от "Космоса"!

23

К

преди 4 години

ЛУК Едно 500 кг са си необходими. Знаем няма манджа без лук.МОРКОВИ 100 КГ за зимните месециПРАЗ ЛУК Поне 40-50 връзкиСОЛ Без сол нищо не се готви.ОЦЕТ Поне 20-30 бутилки - ябълковЧЕРВЕН ПИПЕР Най-необходимата подправкаЧЕРЕН ПИПЕРПОДПРАВКИ Всякакви: Чубрица, Джоджен, Магданоз, КопърКОНСЕРВИ ГРАХ Поне 100 буркана.ОНСЕРВИ ЗЕЛЕН ФАСУЛНа някой ако му е насърце,да подарява на отеца!

22

Анонимен

преди 4 години

АДАПТИРАНО МЛЯКО НАН 1 и НАН 2Една КУТИЯ НАН 1 стига за 2 дни.ПЛОДОВИ ПЮРЕТА На ден трябват по 15. Децата най-много харесват праскова и банан.ЛЮТЕНИЦА Любима храна за по-големичките и най-вървежното ядене.Там децата са непрекъсното гладнички и хич да няма какво да ядат мажат лютеница и залъгват глада. Вечно е в недостиг този продукт.МАРГАРИН Също спасителна храна за вечно гладните.ЗАХАР Поне 100 кгОЛИО Пак поне 100 литраБОБ 100 КГ за изкарване на зиматаКАРТОФИ 3-4 тонаЛУК Едно 500 к

21

Fil

преди 4 години

По името си позволявам да заключа, че семейството освен изключително бедно, е било и изключително просто.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Интересно, тя като е отишла в Лондон, сигурно и основно образование е нямала..........Е аз пък познавам голямо количество българи с основно, средно и визше образование но са пълни български лайнюве от класа. :))))))))))))))))))))

19

К

преди 4 години

1. ПАМПЕРСИ Тук количеството звучи горе-долу така НЕОГРАНИЧЕНО.В един пакет има 80 броя.Опаковката струва около 26 лева. 17 са децата,които имат ежедневна нужда от санитарните материали. Което ще рече, че един пакет стига за ....едно денонощие. Размер: 3-ка, 4-ка, 5-ца2. ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ 310 души с ежедневни физиологични нужди. Количествата сами преценете.3. ТОАЛЕТНИ САПУНИ>Жизнено важни. Всеки ден се мият 310души. Вие правете сметка.4. ШАМПОАНИ>Поне 100 на първо време. Ако ви се струват много пак си представете 310 човека под душа.5. ПРЕПАРАТИ ЗА МИЕНЕ НА СЪДОВЕ

18

К

преди 4 години

Ето списъка от какво се нуждае отец ИванЗа да бъде осъществено по-нататъшното разширяване на дома са необходими следните строителни материали:-Греди-Дъски-Гипсокартон-Гипсофазер-Минерална вата-Тухли ИТОНГ-Бетон-Ламиниран паркет-Покривна ламарина-Ондулин

17

Анонимен

преди 4 години

Близо 5000 лв. са необходими на отчето, за да изплати дълговете Отец Иван, който помага на стотици хора да си стъпят на краката, отново има нужда от помощ. Без ток и без хляб останаха близо 20 семейства, за които той се грижи в монтанското село Якимово. От години там отчето купува къщи и настанява мъже, жени и деца.

16

Анонимен

преди 4 години

"Заради неплатени сметки: Отново спряха тока в приюта на отец Иван "

15

БРАВО!

преди 4 години

Бог да благослови това момиче, защото тази душа е дошла в Света, за да служи на хората в трудни времена. бг

14

българин

преди 4 години

БРАВО НА МОМИЧЕТО!

13

ммм

преди 4 години

През 2015 година моят син ... беше два месеца при Отец Иван в село Якимиво, Община Лом.Останаха му страхотни възпоменания за Отеца ..., за децата с които беше там (Иван, Виктор ..).Сутрин се ставаше рано, вода за животните, хапване и след това косене на трева, обръщане на тревата ...Наглеждане на животните, а Отеца има голямо стопанство - крави, овце, кози, патици, гъски, пуйки, кокошки ...След обяд, за два-три часа край реката; но ... до като едни са в реката, то други наблюдават ..!