35

ББ

преди 4 години

Важно е тази дето дава интервюто да и вървят далаверите и да си *** пари от фондове за несъществуваща дейност.Но ще дойде Видовден

34

Анонимен

преди 4 години

До Митко 21 смМите,Нали беше 19 см? От пандемията ли добави още 2 см или те се получават от самосебеси когато си ядосан?

33

До Митко

преди 4 години

Личи си , че си далеч и от търговията , и от здравословното хранене и от елементарната логика в икономиката!ДА ! НАЙ- СКЪПО Е НАЙ- КАЧЕСТВЕНОТО, НАЙ-ПРЯСНОТО, НАЙ- ХУБАВОТО!!! Нормално и логично . Не говоря за злоупотреби и изключения. На всичкото отгоре купувайки ги ти помагаш и спонсорираш страната си /индиректно твоето добруване. Елементарна логика за всяка развита страна. А ако искаш да купуваш нискокачествени евтинджоси си е твоя работа.

32

Анонимен

преди 4 години

Ние ! НИЕ! НИЕ! Моля ви, пазете българските плодове и зеленчуци за българите ! !!!Това е продукцията с едно от най -високите качества в световен мащаб! Опитала съм качеството от 3 континента и съм сигурна в думите си. Само не се опитвайте да сменяте нашите фантастични сортове с разни чуждоземни дълготрайки. Пазете Българското!! Истинска Благословия ни е това!!!

31

69

преди 4 години

Вкарват турски и гръцки зеленчуци контрабанда и после ги пишат български мошенниците долни

30

петър

преди 4 години

Затуй надухте цените на зеленчуците , щото няма кой да ги яде ? Ми добре бе , ще ядем турски и гръцки, няма да ни е за първи път, вий си ги дръжте вашите. Над 4 лв за кило краставиви не е кризисна цена...

29

Анонимен

преди 4 години

Защо ще помагат на земеделието? Та за храните няма проблеми. В такава криза сме но всички хранителни магазини са отворени. Няма криза в която да не се купуват зеленчуци. Само че трябват нормални цени. Само че земеделците искат да продават 10 пъти по скъпо. Богаташи искали да стават. Тогава вашите зеленчуци ще си ги ядете вия а ния ще ядем гръцки и турски. Не че искаме Вия ни принуждавате

28

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Българските зелко-производители трябва да схванат едно съществено нещо : Разкарайте ГМО продукцията и се върнете към родните сортове зеленчуци и плодове. Тогава няма да задавате тъ-пи въпроси от рода " ***, кой ще ни яде продукцията?"!

27

.

преди 4 години

Как кой?? Този, който не иска да боледува от корона и каквито и да било други вируси трябва да наблегне на храната показана на снимката!

26

Анонимен

преди 4 години

Ако продавате зеленчуци на нормални цени ще ги ядем и ния. Ако не тогава ще си ги ядете вия

25

Анонимен

преди 4 години

Ние,няма да внасяте от вън

24

Само питам

преди 4 години

А, кой ще бере зеленчуците?

23

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 8 Кои са фирмите на Бойко бе , малоу.мни.к ?

22

Българин

преди 4 години

Могат ли да кажат нашите градинари защо македонските, гръцките, турските и румънските зеленчуци са по-евтини? Ще мълчат, но, хоп, искат и те пари. Безсрамие!

21

sante_dog

преди 4 години

А защо си мисля че с трудностите по преминаването на границите вноса доста ще намалее. Не е ли време родните производители да завземат малко пазари? Веригите като нямат домати от Полша може да им предложите на конкурентна цена родни. Сега е момента да се работи, а не да се чака на помощи...

20

Анонимен

преди 4 години

Митев, колегите ти ме трият много ожесточено, дори установих, че системата автоматично филтрира трибуквието ***, наследник на ТКЗС блоковете, което унищожава земята на север от Балкана. Какви българи видя ти там? Няма ги, отдавна ги изгониха и изселиха...

19

Анонимен

преди 4 години

Абе те парите на петте човвека, дето останаха да работят, и данъците на тримата от тях, които си ги плащат, за кое първо ще стигнат??? Тая крава докато я усмъртите ли ще я доите?

18

Митев

преди 4 години

Кой ще яде зеленчуците ни, ако няма летен сезон?- Намалете им цената и ще ги изядат българите. Ноооооооо- НЕ! Господата продават на безумни цени на морето!!! Разликата е в пъти.

17

Нито една

преди 4 години

Селсйа сергия не работи. Ще си купувате само ГМО от Билла у Лидл

16

Анонимен

преди 4 години

Не се плашете, като фалирате ще се принудите да плащате на работниците в ЗЕМЯ, която ще остане тяхна и така вече няма да имат нужда от комунистически *** като вас, ако още сте живи.