19

Анонимен

преди 4 години

А в Тиквoстан има ПСЕВДОМЕРКИ. Границите - отворени, тестват само тези които се оплачат в болницата, а хората ходят на работа да се заразяват. Защото клeпоухия женерал наложи вето, а Боко се съгласи с ветото. Бългалия ще стане огнище на заразата в Източна Европа. НИКОЙ не знае колко са реално болните, но ВСИЧКИ знаят, че са много!

18

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

17

Тато из Правец

преди 4 години

България тепърва поема ужасния път за справяне с болестта!!! За съжаление...

16

void

преди 4 години

Ако и ние затворим София и тестваме всички жители и имаме същия процент 3% - това са 30 000 на милион... Имаме повече от един смъртен случай там и можем да очакваме много повече, но са репортнати стотина болни в столицата - правете си сметката с колко се разминават официалните данни на щаба с реалността.

15

Анонимен

преди 4 години

Онова *** каролев прави услуга на когото трябва!Тестове, изолация на вирусоносителите, спазване на правилата - това е! Иначе ви чакат полевите болници!

14

ядосан

преди 4 години

точно това е начина изолиранв локално на общтности с необходимите тестове, а не глобално безмислено както е сега

13

Алекс

преди 4 години

До АнонименКато видиш как превръщат зимна пързалка в морга за труповете в Мадрид токава може и да си промениш мнението щото на ден умират по 600+ и растат

12

Анонимен

преди 4 години

Къде сече пипе, бива, къде не - не бива.

11

Анонимен

преди 4 години

Ми как. Повечето от градчета са го преболедували, както се случва с всеки вирус. Чак сега разбрах колко леснобсе манипулират хората и че нямат собствено мислене. Не всички разбира се. Но огромната част са безмозъчна тълпа

10

Анонимен

преди 4 години

Масови тестове! Това е единственото работещо решение.

9

А

преди 4 години

Онова *** Владимир Каролев дали чете ще или се прави, като недорасляк, на велик

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Говорих с един приятел, който живее в Испания.Той каза, че за две седмици в Испания заразените от 5 000 са станали 50 000.Хайде сами преценете дали генерал Матуфчийски ви казва истината !

7

Анонимен

преди 4 години

хората тествали целия град. у нас, само като човек вземе да приритва. и затова не се знае нищо особено, освен след като е изтървано положението. тестовте отнемат една седмица, дотогава заразеният е срещнал поне 50 човека.

6

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!И като се върнеш към нормалния живот, пак щяха да го внесат. За 3 хиляден град е много лесно, но защо не го направиха за Рим. И в нашто село няма вирус.

5

Наблюдател

преди 4 години

А, в България най-безопасното място е хотелът на г-н Каролев в Разлог.

4

Анонимен

преди 4 години

Тази статия всеки да я прати на Годжи и Боко до радиатора. Поне един от тях може и да я разбере, ако я прочете 5 пъти.

3

Иво

преди 4 години

Пълна пародия е тоя вирус, и заради страха на хората сега ще си висиме 3 месецс по къщите и хората ще останат без работа.

2

ам ида

преди 4 години

Тествали всички и поставили заразените под карантина, като спрели достъпа на външни лица. Логично.Скъпо но ефективно решение.Иначе и двама инфектирани да бяха опущили, до ден днешен щяха да броят болните.

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Това е италианското Банско !В Банско няма да има коронавирус, когато България ще пламне.Въпросът е защо не бяха затворени границите и не беше обявена национална карантина преди 10 дни ?Вече щяхме да сме наполовината на карантината.И след още 10 дни щяхме да се върнем към нормалния живот.