159

Анонимен

преди 4 години

Кога нашия любим Президент ще посети болните?Питам и отговор не искам!Отговора е НИКОГА!Шубето е голям страх!

158

пияница мистик

преди 4 години

Вулвин е толкова смел, че за да си направи PR, се е облякъл в космически скафандър, американски да подчертая с който сигурно може и да кацне на Слънцето

157

Анонимен

преди 4 години

Смел, по смел, най смел, Путин.

156

Анонимен

преди 4 години

Пациентите като го видят така и ще помислят че са обречени.

155

Анонимен

преди 4 години

Добре че нашите лекари не искат така да са облечени.

154

Хихи

преди 4 години

Анцугът от детския щанд ли е?

153

Анонимен

преди 4 години

Този пък наистина много се грижи за себе си. Туй руските политически лидери и преди и сега много ги е страх за живота им. Че каквото стане стане бе! Може ли точно лидерът да е толкова страхлив? И не е въпросът че ползва защитни средства ами какви - сякаш е влязъл в реактора на атомна централа. Ето това е смешното.

152

Анонимен

преди 4 години

Ахахаха. Ама тва верно е костюмче на американската компания ДюПон.Абе тия не могат и елементарни неща да си произведат, та се налага да ползват от лошите Западняци, хахахахаха. Не че Путин не е свикнал де, всичко което ползва за лични цели е западно.

151

Така де

преди 4 години

А токчетата влезнали ли са му в костюма, или се е събул?

150

бай Ганьо

преди 4 години

Плюеш истерично Путин защото си елементарен и нямаш реални аргументи. Путъо бил, ***, путинофили и подобни махленски остоумия. Все едно съм се върнал в началното училище и слушам простотиите на Вълчо-арменеца и на Иван-чикията... абе да сте случайно вие бе? А иначе си пием Иван Путин / Johnnie Walker/.А за Борис Джонсън, този ***, нещо да кажете... ***, а !? Убавец!

149

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

До ФейкЕмблемата на гърдите виждаш ли? После, ZOOM 400 и каквото пише, проверяваш в гугал. Ако знаеш какво е гугал и как да си служиш.

148

бай Ганьо

преди 4 години

Ейййй, и пандемията няма да вразуми "опозиционните лакеи" в Русия и не само там.Какъв Навални и разни подобни, които работят за своите кариери и за пари. Дреме им за Русия и за Европа. Дали щеше този Навални така да се изявява и да протестира в САЩ?Кой ще му разреши? Ние като Европа нямаме нужда от дестабилизация а ла Навални.30407

147

Некъф

преди 4 години

Смешен защото показва смелост ли!Жалки сте!

146

Чико

преди 4 години

Мислех си че е безстрашен а той се обесчести с Американски ***- сега кой да ми е идол даите ми предложение?

145

пияница мистик

преди 4 години

Ами те джуджетата винаги са били шутове и са ги взимали на подбив и за смях. Джуджарника сигурно под американския костюм, който не се съмнявайте е с най-добра защита, сложил обувки с 15 сантиметрови токчета :)))

144

Българин

преди 4 години

А защо защитният костюм е американски, нали руснаците могат всичко?

143

Смях в залата!

преди 4 години

Само .*** може да си помисли, че в Русия нямат защитни костюми, още повече пък за бояджии като американските -" В описанието на комбинезона се казва, че той се използва при работа с водни разтвори на химикали, за подготовка и смесване на бои"!? Руските не са за бояджии и затова са бели.

142

Анонимен

преди 4 години

А на мен ми се смееха преди две седмици, че бях с респирсторната маска, очила и ръкавици.,Ама сега не се смеят.

141

Анонимен

преди 4 години

Странно... Защо не е само с маска и ръкавици..?Нали уж "предпазват"..

140

Не извратен тип

преди 4 години

Добре де,може ли по време н чума да си правиш такъв пиар,ами Курск като потъна защо не се гмурна а се скри като гущер в мъркуч ? Този е толкова елементарна частица,за това и са на това ниво братушките