43

До 34

преди 4 години

До До 32 от право в очиЗначи съседката ти е стопроцентово куку, при това нагло.Дори и да няма куче, едва ли ще се промени в умствен и в етичен аспект.

42

Анонимен

преди 4 години

Ми.. хора разни. Един познат пък казва - хубаво е човек да има нещо живичко вкъщи, различно от човек..

41

До 43

преди 4 години

Никаква форма на живот не желая в дома си.

40

Анонимен

преди 4 години

Аз лично съм убедена, че ако на всички кучемразци срещу заплащане им се връчи по едно бебе куче - да го отглеждат за около десетина дни, след това поне половината от тях не ще искат и да чуят да се откажат от него. Знам какво говоря. Преди години и аз не можех да си представя да куче в апартамента си.

39

Като чета форума

преди 4 години

Ако корона вируса умори всички кучета на планетата, бая народ ще се самоубие.

38

Анонимен

преди 4 години

Ще е кучефоб, все е ненopмaлниk. Коментариите тук го потвърждават.

37

До 39 от право очи

преди 4 години

Повечето шантави дето съм виждал през живота си са все кучелюби. Ей затова.

36

Анонимен

преди 4 години

34, а защо ти отъждествяваш всички хора с домашни любимци с твоята ненормална съседка? Ненормалници има всякакви, и с кучета, и без кучета.

35

До 37

преди 4 години

Ами метни и някое бездомно куче, само се пази от мутации после.

34

Възелин Стоянов

преди 4 години

Още не съм пиян! Чакам прилепа да заври да метна една чорба и започвам с ракията.

33

До 35

преди 4 години

Като изтрезнееш виж дали кашля козата или тъщата. Да не вземеш й теглиш ножа без да си сигурен.

32

Възелин Стоянов

преди 4 години

Аз имам една коза глистава и нещо се закашля тея дни! Дали може да е Корона?

31

До 32 от право в очи

преди 4 години

Аз обичам децата,ако имах финансовата възможност, не бих оставил, което и да е дете да гладува. Не мразя животните. Не ви разбирам вас групата на хората,която обожествявате домашния си любимец и се държите гадно с познати,съседи,роднини,без да са ви обидили. Давам ти пример с една съседка с куче. Тя казва,че кучето е по-важно от човека,обижда всички на простаци. Веднъж си изпика кучето нарочно върху гумата на автомобил паркиран пред блока. Казах й:Как може, съседко?Тя рече:,,Аристократка съм".

30

До 31 от право в очи

преди 4 години

Това че помагаш на овдовялата си роднина и на децата й е похвален жест. На един човек да си помогнал,си сторил добро. Кой за колкото има възможност, от сърце да е.Нашите депутати ето една стотинка не дават за борба с корона вируса. На животните им е нужен двор. Не да ги затварят в малки апартаменти. Те не са играчки да ги целуват в уста или да им лакират ноктите. Защо стопаните им си мислят,че на животното му е приятно лига вото им отношение? И същевременно се държат лошо с другите хора.

29

до 29

преди 4 години

Не разчитай на нас, кучелюбците. Ние сме доказани сноби, егоисти и людемразци. Докажи, че си по-добър от нас! Нахрани го ти това българско дете!

28

До До 28 от право в

преди 4 години

Аз нямам нито куче, нито котка, защото живея в апартамент. За да отглеждаш животно трябва двор. Поне аз мисля така.С това, което мога да отделя, помагам на роднинско семейство, за което знам, че е в оскъдица поради обективни причини. Моята роднина овдовя рано, с две деца е. Затова им помагам.Но не приемам лицемерното крайно сиромахомилство, някой ДА МИ НАРЕЖДА да късам от залъка на своето семейство, за да давам на някой, който седи и реве "Гладен съм". За това сме говорили - принудителен труд.

27

До 25

преди 4 години

Госпожа, дето целуваш кучето в устата и дето ветеринарят ти е казал да не го правиш. Надявам се,че нямаш деца,които да заразиш.

26

До 28 от право в очи

преди 4 години

А защо си мислиш че в България няма деца дето гладуват. Поне един вместо да храниш псето си с пържоли, нахрани едно българско дете. То няма да те ухапе.

25

До До 12 Право в очи

преди 4 години

Нали помниш примера с Обонго от Африка, за когото показали филм на немски енориаши?После един от тях се изказал пред медиите. Бил на същата възраст като Обонго. И той, и съпругата му работели, за да имат добър за Германия стандарт и за да могат да осигурят престижен университет за единственото си дете.Обонго пък работел на надница, която стигала да нахрани само себе си, но имал 5 съпруги и общо 40 деца. Немецът беше питал защо карат него да се чувства отговорен за 40-те деца на Обонго?

24

До 25

преди 4 години

Ами щом целуваш по устата кучета се радвам,че не целуваш хора.