124

Калеко Алеко

преди 4 години

Наглостта и безочието на жълтите мравчици няма граници, тези трябва да посипят косите си с пепел и да се снишат много ... много ниско ... Думата човек звучи гордо, но тя едва ли прави връзка с хуманоиди които в 21 век ядат кучета, котки, прилепи, гризачи и кой знае още какво ... !!!

123

1

преди 4 години

Току що на Аерогара София кацна огромен военен самолет на Китайската народна армия.

122

Вили

преди 4 години

До АмериканЗа какво ми е безвизов режим? Ти ходил ли си в USA? Виждал ли си страната извън това което се показва по филмите? Ако не си върви да видиш. Страна като всяка друга със своите ппроблеми и недостатъци но много силна реклама

121

бай Ван

преди 4 години

Китайците за 30 години реформи нахраниха и облякоха населението,ликвидираха глада и бедността в Китай, постоиха експортна икономика,а на запад става точно обратното, тотално затриване на цели страни и народи с *** програми и воини.Ходи се обяснявай, че имало корона вирус и че си беспаметен или невеж. Всеки вижда това, което му се иска и получава каквото си е надробил.

120

Американ

преди 4 години

Нещастници, мразите САЩ ама пискате за безвизов режим? Истината е че умирате от завист и сте готови да си запалите къщата за да изгори на съседа плевнята..

119

Платон Фъшкиев

преди 4 години

#124 *** си, че чак дрънчиш!Вируса е дизайнерски и измислен от краварите,но той се връща при тях като бумеранг!

118

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че вирусът е такъв от където се появи. Китайски. Жълтурите са известни с това, че ядат всичко, което мърда и лази. И понеже са си големи мърлячи, ето ти го и вируса. А американомразците, които по-същество са мизерници и неудачници, в злобата си повтарят като зомбирани, "те, те са го пуснали"... Костя Копейкин им е вдъхновителя.

117

Смях

преди 4 години

Представям си как по нощите, на животинския пазар в Ухан, се промъква американски шпионин. Вади от торбата буркан с вируси и ги изсипва върху току-що одраните прилепи и скунксове на съответния щанд. Вероятно така е било според заслепените и злобни фенове на тавариш ***. Горкинките...

116

Анонимен

преди 4 години

в кравария скоро ще има нов грип луд кравар

115

Анонимен

преди 4 години

Вирусът е пуснат от САЩ в Ухан и за това от там започва епидемията !------А не може ли да е пуснат от Фашиска Просия в Ухан ?

114

Анонимен

преди 4 години

САЩ са единственият възможен източник на коронавируса, защото само тази държава има всички клонове на еволюционнотодърво на коронавирусите. Първоначалният източник на вируса COVID-19 е американската военна лаборатория във Форт Детрик.------Стига бе!Руснаците по-назад ли да са от американците?

113

турчина

преди 4 години

това даси америнанофилче е психично разтройство за което няма лек!

112

от 114

преди 4 години

по съвет на жената си правя "отвод".САЩ са наши приятели и всичко написано срещу тях е неправилно, защото целият ЕС вкл. Бг им играе по сФирката (и им правят същевременно такава - финансова, де).

111

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРЯНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

110

Анонимен

преди 4 години

На 18 октомври 2019 г., няколко седмици преди съобщенията за първите случаи в Китай, Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, университетът Джонс Хопкинс и Световният икономически форум организираха събитие в Ню Йорк за политици, длъжностни лица, ръководители и медицински експерти, симулиращо огнище на коронавирус. Както се съобщава от университета Джон Хопкинс, събитието е симулирало ситуация, при която 65 милиона души умират в рамките на 18 месеца.

109

Анонимен

преди 4 години

Италианското списание Джорнале сочи още един факт: военни маневри се проведоха през октомври 2019 г.: в една базата на военновъздушните сили на САЩ в Чарлстън, Южна Каролина, друга в Южна Америка. И на двете места военните практикуват извънредна ситуация, свързана с пандемия. В същото време се споменаванеконтролирано огнищена коронавирус, който се разпространява като огън, създавайки хаоспоцелия свят.

108

Анонимен

преди 4 години

САЩ - терорист+грабител No1 в съвременен вариант.

107

Американ

преди 4 години

Голтаци, яд ви е на Америка заради собствената ги глупост и мързел, това е.

106

Анонимен

преди 4 години

Канадският изследователски център Global Research направи това. На неговия уебсайт на 19 март беше съобщено:"САЩ са единственият възможен източник на коронавируса, защото само тази държава има всички клонове на еволюционнотодърво на коронавирусите. Първоначалният източник на вирусаCOVID-19 е американската военна лаборатория във Форт Детрик. "

105

Анонимен

преди 4 години

Как гласеше поговорката.Боже опази ме от приятелите а от враговете аз сам ще се опазя........