190

Е

преди 4 години

Руснаците отровиха Източна Европа с Чернобил и криха до дупка какво стана,че тяхните ученици-ядящи мишки ли няма да ги задминат?

189

Анонимен

преди 4 години

америка трябва да бъде унищожена,искат война и ще си я получат.. на своя територия

188

Мишо

преди 4 години

Тези американци са най-големите нацисти в света. Интересуват се само от своята изгода! Няма да се учудя ако този вирус е: made in USA!

187

Вяра

преди 4 години

До АнонименИма - руснаците и русофилите...

186

Поручик Ржевски

преди 4 години

Тия мириканци пак некой им е крив. Ми нали го имате вируса у вас? Нали го гледате там с микроскопа? Кой пак ви пречи да го анализирате. Нали най-учените хора са у вас?Лошото е драги мириканци, че само се излагате с това плямпане. Нямате кураж да демократизирате Китай, така че сега всички ще видят, че лаете като бездомно куче по минаваща лимузина. Просто нема смисъл, стегнете се малко

185

2233

преди 4 години

Не е лошо да си припомним кой и защо хвърли първи атомни бомби върху мирни хора в Япония?Кой и защо хвърли почти 2000 бомби над болници и църкви в София?Кой и защо излъга за химическото оръжие на Саддам и разпали десетки войни по света?Кой и в момента е разположил над 100 000 войници във всички точки на света.Редно е Този Кой да си получи заслуженото.

184

справедлив

преди 4 години

Вируса се е върнал при родителите си!Ясно е за целия свят.Секретарката Майк да не се прави на ощипан.Краварите да си го гледат и да му се радват. Китайците отдавна го казаха и дори обясниха как са им го пратили краварите.

183

От

преди 4 години

100години ръсите зарази даже се хвалите с филмите си как ще погубите хората за да си напълните гушите.И трилионите вече не струват и вие сте заразени.

182

Анонимен

преди 4 години

А фашистите ,крият истината за Армейският научно изследователски инситут ,,Уолтър Рид ,щат Мериленд,,и служителят и ,капитан Бадди Бенаси ,участник в Сетовните Военни игри проведени в Ухан и завършили на 27 октомври 2019 г. / Капитан Бенаси , се класира на 8мо място във велогонката на 50 мили / Крият и за починалите 30 000 х от грип ,през миналата година в няколко щата .

181

муспи

преди 4 години

Когато се появили Олимпиадите, по време на провеждането им се спирали всички войни, днес заради тази война спират Олимпиадата. А войната е много сюксе - Световното Албанско Правителство воюва срещу бялата раса. Цар Бойко Борисоф Безсребърника служи образцово на албанците, - дали са му 4 милиарда и имоти в Барселона! Ашколсум на бат БББ!

180

ТРЪМП

преди 4 години

До Истината Това 35 ,пак ли го изсмука от Г.за си ? ДРУГИ *** ТВЪРДЯТ ,ЧЕ БИЛИ 25 . ЯСНО Е ,ЧЕ ЗА ЛИБЕРАЛНИТЕ *** ,ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА -ЛЪЖАТА А истината за оръжието на Садам ? За атомното оръжие на Кадафи ? За шишенцето в ООН ?За Тонкингският залив ,за кораба ,,Мейн,, за борбата с опиума в Афган ...

179

мнее

преди 4 години

До мдааДа, така е . Китайците ЯДАТ прилепи и плъхове и змии ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ , но трябваше да започнат икономическа война със САЩ и да покажат че не им пука от санкциите за милиарди и забраните за ползване на американски патенти за да ги сполети коронавирус от същите тия прилепи които официално са включени в националното им меню. В Гугъл също ОТ ГОДИНИ има десетки клипове ка европейци и американци как ядат прилепи за техни кулинарни блогове в Китай И НИКОЙ НЕ СЕ Е РАЗБОЛЯВАЛ . Що ли ?

178

анализатор

преди 4 години

Мислете бре лъскачи на меки кожляци!Краварите създадоха атомната бомба и без военна нужда я хвълхиха върху Япония!След милионите жертви от подпалената от тях ВСВ,под ционистко масонко печатарско ръководство на ФРС искаха да покажат на света,че те са господарите!Само,че великият Сталин и СССР не чакаха краварите даСПОДЕЛЯТ ТАЙНИТЕ СИ И ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА КУРЧАТОВ,КАПИЦА,БЕРИЯ СЪЗДАДОХА СВОЯТА ВЪЗПИРАЩА ЯДРЕНА МОЩ!Пумпала знае това!

177

erfwer

преди 4 години

До USAнеграмотен

176

Анонимен

преди 4 години

нз как някой може да вярва на страни като Русия ,Китай,Турция и Иран то пред теб да умре човек те ше го изкарат че припаднал

175

мдаа

преди 4 години

гледах един клип от пазара в Ухан -купища печени плъхове с опашките , кучета ,коит чакат да бъдат заколени и заклани такива пърлени с оксижен ,прилети нанизани като чеверме на шишове и печени ,змии като сурови салами .О т този момент чуя ли китайски ресторант ще го заобикалям отдалеч напишете пазар в Ухан в гугъл и ще го видите

174

Анонимен

преди 4 години

Ей това наглостта не знае граници,даже и във време на Чума !Аман от вас Бееееееееее!

173

Анонимен

преди 4 години

Компартия и истина .Тоя наистина ли чака от швед бял ***

172

Анонимен

преди 4 години

Американси ***, че кой ви е длъжен на вас да ви казва нещо? Върнете лекарствата на Италия крадци!!!!

171

Истината

преди 4 години

Все още за Чернобил руснаците твърдят,че жертвите са 35!!! Та за един вирус ли няма да се излъже!? А че имат най-големия брой болни от СПИН в Европа и Азия-тази тема е табу!Животът на руския мужик е обикновено число,..често секретно.Китай даже няма какво да се коментира!