16

Анонимен

преди 4 години

Учените драпат за масов скрининг за да могат след това да напишат две-три статии и да оправдаят заплатите си, естествено че някои от ''експертите'' имат чисто комерсиален интерес поради връзките си с лабoраториите и фирмите които внасят бързите тестове, защо трябва да се тестват всички и да се разкарават насам-натам из градовете и да се трупат в лабораториите, където сигурно са минали доста заразени

15

пппп

преди 4 години

До АнонименНе са ти китайците виновни, а лошата дисциплина .Неспазване на карантината.

14

Клоуни

преди 4 години

Тоя мангъров е абсолютно позорище, ако беше просто клоун добре, но те са опасни защото могат да застрашат живота на хората.А обяснинието че в съвета им има криминално проявени с присъди е направо потресаващо.

13

Сандо-кан

преди 4 години

Със сигурност студентите трети курс медицина или биология минали курс по имунология му се смеят на каканиженето. И най-лошото е. че този човек обучава и бъдещи лекари-и те ще завършат учили-недоучили.1.Първо той няма ясен изказ. Не може да доведе до съзнанието на аудиторията това което иска да каже на ясен и разбиране език. В главата му е пълна каша по предмета имунология, как протича вирусната инфекция, кога в човешкият организъм се синтезират антитела срещу патогена, с какви методи и кога може да се доказва наличието на вируси. С това което той предлага, фактически може да се устави при ч

12

Сандо-кан

преди 4 години

По повод днешната пресконференция на новосъздаденият мозъчен тръст-медицински съвет при премиера ми се ще и на мен да изложа тук некои съображения и мисли.Добре, че начело на щаба е професор Мутафчийски. Изглежда читав човек, здраво стъпил на земята, опитва се да налага строга карантина, осъзнава своята огромна отговорност и поне до момента изглежда надежден. Този ми ти доцент Мангъров да вземе да си скъса дипломата, и повече да не смее да се показва пред широка публика, за да не се излага.

11

Анонимен

преди 4 години

Тестове добре,ама такива дето да откриват дали вече си го боледувал,защото някои без симптоми го карат и заразяват другите.Тези дето са открити и лежали в болница са ясни.Ако се прекрати карантината и тръгнат всички по улиците без да знаят носят ли го ще стане още по-лошо и това,че сега всички висят вкъщи ще се обезмисли.Освен това трябва да са за всички българи и то по два пъти през седмица да се тестват за да падне карантината за здравите.

10

Анонимен

преди 4 години

Един милион теста по 10лв за брой=10 милиона лева или 70% за Баце!Населението не е един милион обаче и пак ще купува.Освен това днес ти е отрицателен след седмица може да е положителен,значи още един тест,още 10 лв.Така по милион,по милион тестовете ще се харчат като топъл хляб,а баце тоя път може не за вила,а за остров наистина да събере.

9

коко

преди 4 години

До АнонименМоже и няколко години...Ето че се появи и хантавирус! Не е само корона! Не е изключено да се появят и други вируси. Пък ще се появят и комари, които ще ускорят заразяването...

8

ДртПрч

преди 4 години

Ако резултатите от бързите тестове не се вкарват в единен регистър, ползата от тях за обществото ще е нулева. Ще служат само за лично успокоение,дори да бяха точни.

7

Fenasi Kerim

преди 4 години

17 дни "живее" по повърхности. Ами парите? Монетите? Заразените са хиляди просто нямат симптоми. Повечето няма и да имат. Така е направен че да се крие в здравите организми и да убива слабите. Изкуствено създаден вирус. Нещо средно между грип, спин, малария и чума.

6

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл от този медицински съвет, започнаха лошо. Като са толкова добри лекари - да лекуват, а те искат да са телевизионни звезди и звездни хонорари.

5

ДртПрч

преди 4 години

А като си направите тест и той е отрицателен за коронавирус, тогава какво? Днес отрицателен, утре положителен. А като е положителен, тогава какво? Ще си стоите вкъщи,ако сте съзнателен. Ако не, няма да си стоите. Никой няма да разбере това. Няма да попаднете в някоя статистика. Каква е ползата? Ако нямате симптоми - никаква.

4

Анонимен

преди 4 години

Вкарайте ги в аптечната мрежа и оставете ние да решаваме дали да ги ползваме или не.

3

Анонимен

преди 4 години

Не щат да се разбере че в България има повече заразени. Тогава хората ще ревнат да се отвори държавният резерв нали е за спешни случай. Обаче касичката ... празна. Ще трябва да отговарят къде са парите.

2

Анонимен

преди 4 години

Смисъла какъв е? Да покаже че половината са заразени? После какво? Пише се че и в Африка се носел. Цяло лято затворени ли ще бъдем?

1

Анонимен

преди 4 години

Ние на други тестове, освен на Един Милионата Теста на Бойко, нема да верваме! Потрайте още 2-3 седмици и ще видите как изведнъж тестовете ще станат направо животоспасяващи.