47

Анонимен

преди 4 години

До Перкоме кара да си мисля че болните са в пъти повече.и къде са тези болни? Криеш ги у вас в мазето ли?А мислиш ли, че Земята е плоска?

46

Анонимен

преди 4 години

Е а дано,що вече си мисля че болест не е естественна!

45

Анонимен

преди 4 години

Имало карантина пък болните се покачват т. е има скрити носители, щом всеки ден се увеличава броят им. Властта с малкото тестове създава илюзия че нещо прави или държи под контрол ситуацията. А след 2-3 седмици които ще станат 2 месеца какво наново заразяване от неоткритите носители.

44

Анонимен

преди 4 години

Що ги пускате тези да се прибират тогава? Ние седим под ключ, а на ден се прибират стотици от чужбина, за които никой не гарантира, че ще си спазват карантината. Какъв е смисълът тогава здравите да си седят по къщите и единствено да ходят да бачкат, а потенциално заразните да си обикалят необезпокоени и само със случайна проверка от КАТ да разбирате, че не си седят по къщите.

43

Анонимен

преди 4 години

Този май не може да смята от 14 март дефакто до 29 март карантината трябва да падне той говори за след Великден и казва 3 седмици. То бива манипулация,ама чак толкова. Като се правят тестовете и не се установяват потенциалните носители, колко още хора могат да се заразят? Някои от тях и фатално. Важното е да имаме щаб-статистически институт и да говорят едни милиарди за този и онзи

42

Kugelblitz

преди 4 години

4:28 -"При тази карантина носещият капацитет у нас е 7 милиона, - казва професорът от БАН. - Ако карантината обаче се продъне, носещият капацитет ще тръгне бързо да се увеличава."То вярно, че в България има много едноклетъчни, ама чак пък да тръгнем да се делим масово хич не е за вярване. ;-)))

41

Гражданин

преди 4 години

Не мога да повярвам колко заблудени хора има. Защо търсите под вола теле винаги? Някой бил пуснал вируса, а предходните (едра шарка, чума, испански грип) кой ги пусна? Кой ги създаде? Нямали сме тестове? Болните били много повече. Естествено, че болните са много повече. Тестове не ни и трябват. Има много лесен начин да разберете карантира дали работи или не. Гледайте колко хора са хоспитализирани , а не колко са болните. Не може да се скрие колко хора са в болниците на лечение.

40

Четете бе !

преди 4 години

Плавна заболеваемост е много по-добре отколкото всички да се изсипят с двустранни пневмонии пред реанимациите , но незнам дали ще се получи защото това иска от преди първия пациент всичко без изключение да бъде под ключ докато епидемията утихне и в съседните държави да не говорим за пълна гранична забрана за абсолютно всичко.....аз съм песимист ,че може да минем метър добре е хората да се подсилват ,а възрастните да не шават много ,много...

39

Перко

преди 4 години

При положение, ме нямаме достатъчно тестове и респективно да се изследват постоянно и ежедневно потенциални пациенти, то този приказки на професорчето, както и на гейовете от брифинга...ме кара да си мисля че болните са в пъти повече. Звучи несериозно..

38

Доктор Хаус

преди 4 години

Мерките трябва да са с по-строг контрол . Например връщащите се да подписват декларация за спазването на 14 дневният карантинен период и периодично чрез GSM ите да се контролират , разбира се , че е невъзможно за всеки , но на 100 един и ако се установи , че не си е в къщи да бъде санкциониран . Медиите веднага де афишират случая и така останалите ще се замислят . А с ромите само тоягата !

37

Анонимен

преди 4 години

До 36 Анонименмалеее! КолкоПросто същество ! Това е нормално за избирателите на герб

36

Анонимен

преди 4 години

Проблема е в завръщащите се така наречени роми, а не толкова в българите макар, че и сред тях има от онези 80%.

35

Христин

преди 4 години

До Анонимен Извинявай, но кога те пуснаха......

34

Анонимен

преди 4 години

Братя Българи,единственото нещо което трябва да направим и което според мен не е някаква супер трудна кауза е да спазваме карантината когато се приберем от чужбина.ТОВА Е НИЩО ПОВЕЧЕ.Моля ви осъзнайте се направете го и това нещо ще спре до 1 месец.Аз го направих и запазих семейството си родителите си приятелите си близките си хора и Вас....рл

33

Анонимен

преди 4 години

На някои изпаднали другари тук ... все някой им **** е в гащите.ама никой не ви е виновен, че сте прости, неграмотни и съответно бедни, бе другари.Нито чужденците, нито бежанците, нито Бойко, нито глобалния еврейски заговор.Вие сте си виновни и вие ще си платите цената на простотията си.

32

Анонимен

преди 4 години

Ако карантината държи - нашите сънародници предатели ще ни докарат зараза отново и отново!!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Нали границите са затворени, как така се връщат?

30

смях в залата

преди 4 години

до 29 : ти явно си от бсп_то, само те имат "истинската" информация за заболелите у нас!

29

Анонимен

преди 4 години

В всички страни по света има американски бази. Така че в всички страни по света ще има карантина

28

Анонимен

преди 4 години

*** на бате Бойко превъртат на тема: Дошлите от чужбина били виновни. Още от сега гласят общественото мнение. Да ни настройват едни срещу други. А държавните хр***ндутняци си пият пиенето, влачат пълни с пари куфарчета и се подиграват с народа.Заразените са повече и сега лъжат за бройката