213

Анонимен

преди 4 години

Опитват да ги купят да тръгнат срещу народа.

212

!!!

преди 4 години

Обърнате внимание, че бюджетният излишък, с който се хвалеше правителството, не съществува, че сметките на бюджета не излизат с 5 млрд. според последните твърдения от онези, които до преди 2 седмици ни обясняваха точно обратното за стабилността и прочее!!!!!

211

Анонимен

преди 4 години

А тези от системата на МВР и МО които са на заплата и пенсия едновременно от 2016г.до незнам си кога колко ще получат г-н Борисов,безсрамници,хората изнемогват а тези на двойна хранилка вече пета година,а има толкова кадърни момчета без работа....!!!

210

Анонимен

преди 4 години

България е свободна странааааххххаххахахаИ други смешки :)

209

анонимен

преди 4 години

ПРИ ВСЕКИ КПП ЩЕ СЛОЖЕЛИ И ПО ЕДНА СЕКРЕТАРКА ДА СКОПЧАВА В ПАПКИ ДЕКЛАРАЦИИТЕ КОИТО ЩЕ ИЗЗЕМВАТ И НА НЕЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА И ПЛАЩАТ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТПУСКАТ МНГО ПАРИ.

208

Анонимен

преди 4 години

неадекванто управление.направете организация за снабдяване с храна и лекарства по домовете както това е ставало в Китай за 2 месеца напред.полиция и армия ако трябва да извършва това.

207

Анонимен

преди 4 години

Чули ли сте друг премиер или изобщо политик да се бие в гърдите колко е велик във всяко едно свое изказване? Все ни давали за пример, все ни се възхищавали, все сме първи по всичко. Да се смееш ли, да плачеш ли...

206

Анонимен

преди 4 години

за милите ни доценти и професори от ВУЗ, станали такива по партийна линия, е много важно да бъдат обгрижени от мила държава с 100% заплата, независимо, че не вършат абсолютно нищо, много е важно те да са специални, отделно от другите българи, високи интелектуалци с нужди финансови.

205

Българин

преди 4 години

Четял си Борисов в Фейсбук , какво пишело и се забавлявал . Колко е *** тоя . Премиерът на коя държава , вместо да чете анализи на службите или на държавните организации , които са му необходими при решаване на днешните задачи . Тоя при извънредно положение си чете в Фейсбук , коментари и се забавлява , а през другото време сигурно си чати в Фейсбук , сигурно и с манекенката , от която има дете , така се е запознал , като е чатил в Фейсбук .

204

ДОЛУ ГЕРБ

преди 4 години

Що не даде на армията и полицията заем от по 1500 лв ,А на всяко семейство помощ 1000лв и ако не си семеен помощ примерно 500 лв----дава ти заем и ако те изгонят от работа да ти пусне конекторите да ти вадят душата !

203

Правило

преди 4 години

Щом комунисти,турци и *** пищят,значи е станало нещо хубаво!

202

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

201

Анонимен

преди 4 години

Борисов е срам за България! Обидно за интелекта е да му слушаш празните приказки и оправдания, докато обяснява какви икономически мерки ще предприеме държавата. Дори при толкова важна тема, пак не е в състояние да си събере мислите и да изпрати ясни и конкретни послания. Срам ме е, че човек с толкова самовлюбено, страхливо и некомпетентно поведение ни управлява толкова дълго.

200

ПроСоТо

преди 4 години

а относно това,че ЦЕЛИЯ СВЯТ "давал за пример България" по отношение на "мерките",..вярвам ви е ясно,че "Некой" ПАК е СЪНУВАЛ папата да го гали по главата.....Менталния дефицит си казва думата!Нашето търпение просто "налива дрогата" в гаванката на ментално увредените..

199

Тонката

преди 4 години

До ПроСоТоСпазваш ли карантината Просо?:):):)

198

ПроСоТо

преди 4 години

До апоавер,направил си грешка!..Просто гледай "правилните" телевизии!..И друго,още по-важно:-С това своеволие може да си докараш етикета "Врагът с гербобилет"..Внимавай!..Боко забавя,но не прощава..

197

Тонката

преди 4 години

Бойко към Мутафчийски:):):)"Я по-добре не сядай на моя стол,че с твоя рейтинг става рисков":):):):)Бойко и Мутафчийски сега на каквито и да е избори избиват рибата:):):)Аз избих неколко Ципури :):):):)

196

Анонимен

преди 4 години

Офф. родната милиция се скъсала от работа. До сега си го мандахерцаха, добре че е кризата да поработят.

195

seira

преди 4 години

"За тези, които смятат, че сме закъснели - нашите мерки се дават за пример за най-бързи, ефикасни и доказани.България се дава за пример в Европа и света за мерките, които взимаме за справяне с COVID-19"..."ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,"ВАШИТЕ" МЕРКИ СЕ ДАВАТ ЗА ПРИМЕР ОТ ХОРА, КОИТО ИЗОБЩО НЕ СА НАЯСНО С РЕАЛНАТА СИТУАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ И С ТОВА КАКВО ВСЪЩНОСТ (НЕ) ПРАВИТЕ!!!ВАШИТЕ МЕДИЙНИ ИЗЯВИ НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗЛЪЖАТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ, КОИТО ВИЖДАТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!!!НАРОДЕ!!!!!

194

Анонимен

преди 4 години

Абе разбрах, че на тиквата щерката е билна на хумана до 13? И той таботил на "черно" за 40 лева надник през 96та. Аз бях малък ама помня, че банкнотите бяха с по 3 нули и нагоре тогава. Това нещо определя бъдещето на България, алоооо матряла герберастки.