4

мимоходом

преди 4 години

И откъде спанак, коприва...след като хората са затворени по къщите си?Стига с тези неуместни за момента ястия!

3

И аз да кажа

преди 4 години

1. Ориз да "покъкри 5 минути" - трябват ви много здрави зъби ,за да го сдъвчете.2. Белтъкът на яйцето се пресича на около 50-60 градуса и ако го оставиш да ври, всичко ще стане на парцали.Като цяло продуктите са добри, само си коригирайте технологията.

2

Анонимен

преди 4 години

Не е задължително да е спанак вече се хванахме за зеленото и не е кой знае какъв проблем да се намери коприва, лапад и киселец рецептата горе долу е същата да ви е сладко на всички.

1

Анонимен

преди 4 години

Такава супа със застройка??- Просто унищожавате всичко полезно в нея ..лукът не се запържав- задушва се , като омекне се добавя и спанакът ,после се добавя червеният пипери се чака малко продуктите до го поемат ,оризът, с него също не трябва да се прекалява , е достатъчен ,за да посгъсти супата ,не е нужна застройка