17

СТАЛИН

преди 4 години

СТАЛИНГРАД грана на вожда издаржа 10000 дни блокада в студ вие тука ревете за тоалетна хартия

16

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съм се запазил с Маски фул,търся само булка азиатска да ми"шета"!!!

15

Сандокан

преди 4 години

Нe вcички кoитo глeдaт и cлушaт БНР,БНТ,Btv,Канал3 & NОVА ca прaзнoглaви ceляндури, кoитo мoгaт тaкa лeкoвaтo дa ви ce "хвaнaт" нa мaнипулaциитe !Дoceщaмe ce чe тoзи Пухльo в унифoрмa c прoзвищeтo "Плeвнeлия 2" гo глacитe зa зaмecтник нa Пaдишaхa, при гoтвeнoтo oт вac бъдeщo . . .Вoeннo пoлoжeниe !При пълeн кoлaпc нa държaвaтa и глaдни бунтoвe в cтрaнaтa !Врeмeтo кoгaтo уcпeшнo Тиквунe, щe приключиш cъc злoщacтнaтa си пoлитичecкa кaриeрa, зa дa ce cъбeрeш c твoятa изгoрa и дa изхaрчиш oткрaднaтoтo

14

Много ясно

преди 4 години

Като види гепибойко да ти говори да не се запасяваш и кво праиш,а.ами запасяваш се.но иначе си го обичаме и му вярваме.

13

Анонимен

преди 4 години

Защото ни е страх,че ще умрем от глад и жажда,ако сме все още здрави,ако сме болни там по пътя към смъртта нищо не ни трябва,тръгваш сам и гол,само дано е бързо и не боли!

12

Зомби

преди 4 години

1.Няма пандемия(когато минимум 20% са болни)2.Прекалява се с гледането на манипулативни новини3. Овцете им е най- хубаво преди да ги заколят да ги острижат с приспивна песен4 .Носете си намордниците(маските) и вярвайте,че скоро ще излезем от " пандемията"

11

Анонимен

преди 4 години

Запасяването трябва се прави в спокойни времена а не като започне кризата.Истинските ПРЕПЪРИ както ги наричат в САЩ винаги са подготвени. Имат запаси от храна, вода, гориво, лекарства, оръжие за самозащита и въобще всичко което се сети човек така че да могат да изкарат в изолация години наред без да се налага да излизат от бункерите.Има и мобилни препъри-номади. Те носят всичко със себе си и залагат на високо проходими автомобили с пълно оборудване така че да живеят далеч от цивилизацията.

10

Анонимен

преди 4 години

Презапасяването е, за да се излиза по-рядко, а не да се ходи всеки ден до магазина. Особено като на някои места трябва да чакаш час само, за да влезеш в супермакета. Защо е толкова трудно да се разбере това не знам? Нали казват, че няма недостиг на продукти, какъв е проблемът тогава?

9

Анонимен

преди 4 години

Ха ами цените всяка седмица растат и няма спекула!

8

АнонимеН

преди 4 години

НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА ИМА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ И ЗАТОВА СИ ВЗЕХ НА ПРОМОЦИЯ 16 РОЛКИ ВЧЕРА

7

Анонимен

преди 4 години

На стаден принцип. Виждаш, какво правят другите и правиш същото следваш стадото.

6

Анонимен

преди 4 години

В момента всичко е внос дори картофите цялата селскостопанска продукция идва от Европейския съюз сега там като се ограничи производството и няма да има износ познайте какво ще стане като нашето производство не надхвърля 20%скока на цените ще е да не казвам двоен че и троен ако се задържи вируса няколко месеца и ще втасаме

5

Анонимен

преди 4 години

Защото ако опре ножа до кокала, държавата ни е калпава и няма да направи нищо за обикновения човек. Знаем синя много добре татковината и затова всеки оцелява по единично

4

Анонимен

преди 4 години

Защо ли ?Щото могат да хлопнат кепенците все пак и най-мега,хипер супер маркета е просто една голяма барака от боядисана гофрирана ламарина с изолация. Събират щандовете и след два часа внушителната като размери сграда почват да я разглобяват. Пак ще се стои на 2 километрова опашка за 1 хляб и пакетче масло.Ако въобще го има.Бг е Европа ама в Ориента .Днес например в магазинът някакъв униформен си свали маската и почна да киха и да кашля върху всички.Къде в Европа го има тва?Не сме в Европа.

3

Анонимен

преди 4 години

Презапасяваме се, защото ако ни кажат като в Индия, никакво напускане на дома, тогава какво ще правим.

2

Тонката

преди 4 години

Защо се презапасяваме ли?:):):)Ами защото имаме пари:):):):)Пенсионерите и те изкараха пачките къде иначе ги метат на алоизмамниците от балконите:):):):)Ако хората бяха бедни как щяха да се презапасяват?С трици ли?:):):):)

1

Бау

преди 4 години

По-примитивните хора се презапасяваха.