22

Tony Montana

преди 4 години

Макрон да изкара всички *** и араби които лежат на гърба на Франция социални и всички видове помощи, не знаят какво е работа ***.Живея във Франция 5 години такова нещо само тук видях, това е една от най големите причини жълтите жилетки да стачкуват.Нормалните хора тук работят ,плащат си данаците осигуровките мръсните емигранти само социални помощи,раждат 6,7...деца в последно време и скъпи коли карат ,плащат нищожни наеми.....нямам думи.....

21

Анонимен

преди 4 години

Франция е люлка на цивилизацията!Франция е майка на съвременния свят!Франция е най-великата страна!Vive la Republique! Vive la France!

20

Евроатлантик

преди 4 години

Във Франция е пълно с търтеи -араби,които от поколение не знаят какво е думата работа,а са само на соцял.

19

Скептик

преди 4 години

А бе умници то нашите зеленчуци ще изгният. Всички парници затворили. Сергиите за затворили. Нямаме достъп до единствената прясна храна.

18

Анонимен

преди 4 години

Ще осигурим "Зелен коридор" за бежанците към нуждаещите се западни демокрации в беда.Новият евротренд се нарича : Зелен коридор за бежанци, стоки, помощи.

17

Анонимен

преди 4 години

Хората чакат на границата с Турция да влязат да им оберат реколтата. Бързо да ги вземат. Франция, Италия, Германия и Великобритания ще се бият за мигранти. Короната промени света.

16

Да вземат

преди 4 години

мигранти от Германия , там имат повече

15

Човек

преди 4 години

Защо не идват французи да работят в селското стопанство в България, а българи ходят там да работят.Дали не е защото имат там се уважава труда на работещия и имат държава,която да защити работниците.А тук алчността на капиталистите е прекалена!?

14

Анонимен

преди 4 години

Че ква реколта зимата?

13

На браздата

преди 4 години

- Рефюджис, де сте бря .... се провикваше от време на време баба Меркел докато копаше картофи в Долна Лотарингия а министъра на Социалната политика и тоя на Вътрешните работи теглеха каруцата .... Но само ехото и отвръщаше ....- Еййй, леля Елизабет дали обра ягодите, се чудеше старата дама ? Още една леха да привърша и ще и звънна да питам . - Да взема да се обадя и на Макарончо ,че го искам за седмица две за агрономче че да оплакна малко окото .- Рефюджиииииииииис , велком бре !

12

Анонимен

преди 4 години

ми супер, какво, да не би да се дърпат? хем ще са сред храна

11

ПроСоТо

преди 4 години

До Анониментова с баба ти Фатма беше глупаво!И ДА,ПО-ЕВТИНИ са!!!!..Купувам по 5 килограма на цени от 3.50 до 5 лв в зависимост от месеца.А вносните започват от 1.20 за кило в най-добрия случай.Нашите са жълти отвътре и много вкусни,ония са бледи като платно и немат никакъв вкус.ОТ БЪЛГАРСКОТО ПО-ВКУСНО НЕМА!!!Това се дължи на уникалните ни за страната почвени и климатични условия.ФАКТ!

10

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоКакто ти сам каза - французите използват механизация.А във Велинград, баба Фатма трябва да се върже с въже за бора за да не се изтъркули в дерето докато събира картофите.И накрая ти очакваш българските картофи да са по-евтини от вносните.

9

Щирлиц

преди 4 години

По пет на нож!

8

Анонимен

преди 4 години

Бреей, много изнежени станали! Да се събират у Фейсбука и да направят бригади. Може да съберат и разни вегани, еко-активисти, борци срещу глобалното затопляне...и т.н.

7

ПроСоТо

преди 4 години

за каква "реколта" в края на зимата става въпрос?..-Тая от оранжериите?..но пък споменават "от полето"..Или от сега се притесняват че нема да има кой да обере реколтата от ГМО картофите им лятоска?..Макар че вероятно използват механизация за това..Аз например купувам картофи САМО от ПРОИЗВОДИТЕЛИ от района на Велинград и Юндола..Неколко пъти съм ходил и до Равногор,но то беше отдавна..Не знам дали все още там произвеждат най-вкусните картофи..Не знам дали изобщо има хора в това..село ли е г

6

Национален фронт

преди 4 години

Това е добра новина за нас гастарбайтерите от източна Европа. Сега ще ни оценят и се надявам да им държи топло много време. А госпожа Марин Льо Пен вместо да прибира незаконни пари да призове народа си влюбен в свободата си но не и в работата.

5

Анонимен

преди 4 години

представям си Англичаните как ще реват по същия начин..брекзит аа..

4

Анонимен

преди 4 години

Вземете си бежанци :D

3

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКато гледам освен и британците да "помолят" франсетата, друго не ми идва на акъла....