11

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че няма значение колко са влезли в България след първия заразен. По - скоро има - в рамките на максимум 1 месец ще са 20 000 заразените. Тоест, болестта ще дойде с най - много 1 месец закъснение пред твоята врата. Но така или иначе ще дойде. Защото и в България има прилепи и домашни животни. И туристи. И кораби и товари и каквото се сетиш.

10

Анонимен

преди 4 години

Тази графика не е математически модел, а графично представяне на статистическа информация ;)Поне си вземете някой консултант да ви консултира за нещата, дето не ги знаете. Вярно, журналистиката не е точна наука. Не ви е нужно да знаете разликата между математически модел и графично представяне. Която е ОГРОМНА ;)

9

Анонимен

преди 4 години

С математически модел не можеш да следиш кой спазва и кой не карантината ;)))

8

Баи

преди 4 години

Да им пикая на мерките вчера -20000 потенциални носители са влезли вьв бьлгария от каде ли не това ли ви е карантината

7

Колко струва

преди 4 години

Графиката!

6

Анонимен

преди 4 години

Това не е математически модел, а графика.За хората, които знаят какво са мантематическите модели и защо това не е, им е ясно.

5

до 1

преди 4 години

То и статистика не е това, щото статистиката е математическа дисциплина, а си е проста визуализация.

4

ruski

преди 4 години

недей ги спихва така бе. след "епидемията" ще се окаве че крадливото кметче с младата либовница живэш на посления етаж на хотел приморец е платило 2 милиона лева за този модел. ако знаете колко милиарда е усвоил за порко и неговите сътрудници от одеската мафия, ум ще ви зайде. нал тъй кметски?

3

Анонимен

преди 4 години

От заглавието си помислих, че снимките на заразените ще публикуватТова мога да го направя и с екселска таблица

2

Анонимен

преди 4 години

Дрън,дрън ярина! Ако си вярвате на тия измишльотини,то вируса ще го разделим тотално! Хората с потенциал и технически възможности,са го решили тоя проблем! Справка Китай и Южна Корея с индивидуалните гривни с позициониране,е там е решението!

1

Анонимен

преди 4 години

Божичко! "Математическия модел" е уравнение или група уравнения, предлагащи прогнози за стойности на нещо.Това, което вие правите е СТАТИСТИКА.Не било компютри, ами компоти и не сме ги изнасяли, а сме ги внасяли...