103

Бай Иван

преди 4 години

Укропите спонсорират хунтата си чрез всякакви дейности, включително отвличане на хора за продажба на органи ;) !!!

102

Борис

преди 4 години

Нещастен опит засороска пропаганда ! Е ми то отпарцаливата Бг преса нищо нормално не може да се очаква. На мода са фалшиви новини но толерирани от медиите а истината се обявява за фалшиви новини. На почетно място са извратеноста и джендаризма.

101

Анонимен

преди 4 години

До майорскиОоо, да, руснаците се опитват да измъкнат колкото се може повече народи от свободата, демокрацията и пазарната икономика. Това безспорно е така.

100

Анонимен

преди 4 години

До ЧИПЗащо президента на суверенна държава избяга в друга държава (която по една "случайност" се оказа след това замесена във военните действия в същата тази държава)?

99

майорски

преди 4 години

Украински народ..няма ....факт е ...то такава държава няма .....добре че беше Ленин да им я измисли...а те му събориха всички паметници......декомунизацията там мина точно по същич сценарий както при нас ..както в Румъния....майданите им са досущ като нашите митинги 1995-1998плана е един и същ ...както се зароби България ...от САЩ ..така ще се зароби и Украйна .....Само Руснаците могат да я измъкнат ..... но така или иначе .... южните руснаци...наречени украинци ...ще си палтят цената .

98

ЧИП

преди 4 години

До Пичми много точно го каза ...и това е истината "....САЩ накараха хиляди хора да спят на улицата под ударите на палките, сълзотворния газ, под дъжд от куршуми, всичко предоставено любезно от про-руският президент...са им платили, че да ги стрелят, а те да стоят и да се борят "Факт е как европейските лидери прецакакха Янукович...външни министри на Германия ..Франция ..Полша ...обещаха да изтеглят Майдан но да има избори ...а после ...ни яли ни пили...нито подписвали.

97

Пич

преди 4 години

И да продължа, мерззавецо. НЕ те ли е срам да лъжеш и да се подиграваш пред жертвите на руснаците, избити като кучета на площада? Уж по нареждане на собствения им президент, който позорно избяга в Москва? Всъщност по нареждане на кремълското джудже. Не те ли е срам поне малко? В сравнение с украинския народ, ние в България сме пълни лигльоввци и страхливци. Засрами се поне малко.

96

Пич

преди 4 години

"В измислената държава Украйна се говорят измислени неща.Така нареченият "Маяйдан" си е преврат ръководен от САЩ"И как така САЩ накараха хиляди хора да спят на улицата под ударите на палките, сълзотворния газ, под дъжд от куршуми, всичко предоставено любезно от про-руският президент? Как стана така, колко пък трябва да са им платили, че да ги стрелят, а те да стоят и да се борят?! За контраст можеш да видиш как се организират про-руските протести от момчетата от фитнес залите.

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 114Здрасти, и ти НЯМАШ ГОДИНИ нали? Айде пътувай.

94

Анонимен

преди 4 години

В измислената държава Украйна се говорят измислени неща.Така нареченият "Маяйдан" си е преврат ръководен от САЩ.Този преврат цели да постави Русия на колене(слава Богу не успяха) и заради Американскте интереси има десткио хиляди беследно изчезнали и загинали!Зверствата почти на 100% се извършват от Украинската армия,която е сбирщина от наемници и м.а.лоумни Хололчета с промити мозъци.

93

Пич

преди 4 години

Съвременна Русия, дами и господа. Нищо не се е променило от времената на Сталин. Който има сантименти към "братушките", може да си стегне куфарчето и да се присъедини към Евразийския съюз. Там всичко е цветя и рози ако си послушен.

92

Анонимен

преди 4 години

Короната сега ще преполови изкуфелите зрители на ТВ Алфа.

91

Анонимен

преди 4 години

Руската колхозна и.3.мет избива наред, джуджето е наредило да се избиват и да се изгарят така че никой да не може да ги намери. Това е подчовешка сг.ан която света трябва да изолира наред с чайниците.

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100"Напушва ме на смях,няма как да съм предател на България,нито да участвам в управлението, ЩОТО НЯМАХ ТОЛКОВА ГОДИНИ .... "Ето я истината за по-голямата част от *** русофили в България.Хора, които не са виждали Комунизма, ни поучават, за това как е било, какво е имало/нямало, кое е било добро тогава и кое не ..... Моето момче, бягай при ония дето те обучават какво и как да говориш (форуми, седянки). Поредния маргинал, който освен да спами друго не може. Намери си работа

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 90"Да,ние сме братя с руснаците и с украинците,колкото и да не ти харесва,кръвта вода не става,а самите украинци са руснаци по произход"Не знам кои сте "вие", но "ние" не сме "братя" с тия блатници и ще ги посрещаме със стрелба, гаче са понечили да стъпят пак в България. А за украинците трябва да се разберете помежду си, щото половината от вас викат, че украинците са ви "братя" а другата половина викат, че украинците са "фашисти". Май подсигурявате и двете бази щото сте объркани.

88

Анонимен

преди 4 години

До lol до 100Ми махнете ДС Академик от Фрогнюз,като толкова не харесвате служилите в ДС,ама няма да го махнете,защото днес е предател на България и българските интереси и служи на чужди интереси,нали!В трудовите лагерите са отивали престъпници,но не и случайни хора,а на границата граничарите ни са били убивани от шпионски групи,които са влизали в България,с цел да правят диверсии,убийства,терор над населението,с две думи да извъшват терористични действия срещу държавта ни!

87

Анонимен

преди 4 години

До lol до 100Напушва ме на смях,няма как да съм предател на България,нито да участвам в управлението,щото нямах толкова години,а що се отнася до ДС,именно тя винаги е защитавала и пазила България от предатели,както през царско време,така и през социализма,нима другите държави нямат органи,които да защитават държавата,нима ЦРУ е вредно за САЩ,според теб или други служби,които пазят държавите си?

86

Анонимен

преди 4 години

Хубаво, че братята американци шитнаха 500+ зелени ВагнерОФЦИ в Сирия.......защото не е същото да избиваш беззащитни украинци и да се правиш на пиян ва тник пред американската авиация.

85

lol до 100

преди 4 години

Така е - руснаци не ни трябваха да ни управляват, като имахме предатели като теб. ДС също знаем кой ловеше - само американски шпиони - всички българи дето измряха по лагери бяха "наркомани" и "престъпници" нали? Толкова по-добре живеехме от сега, че хората ги застрелваха на границата, като се опитваха да избягат от "рая".

84

Анонимен

преди 4 години

До lolГлупости,когато живях през социализма,никога не са умирали хора,както умират днес,нито е имало руснаци в България,които да ни управляват през соца,нито руски войници,нито наркомания,бяхме абсолютно свободна и независима страна през соца,със 100% суверинитет и цялото население ,живяхме милион пъти по-добре и по-щастливо от днес.