133

Waffen SS

преди 4 години

"Иван Костов: Пандемията води до глобална криза, икономиките ще пострадат"" Да така е ,но повече мисля за хората,а за България те са тай-важни

132

Готин

преди 4 години

Та значи, Костов ни предсказва, че няма да ни стане по хубаво.То и до сега не беше ,,китка" , ама сега ,,още по убаво".Чудя се, този астероид дето ще минава наблизо на 29ти, що не свърне малко по в ляво!?

131

Койчо

преди 4 години

Кога най после ще му вземат интервю на този от затвора

130

Извънземното

преди 4 години

Абе, къде е Плевньо??? След него, Ив.Костов ми е най-противният. Такава дивашка приватизация, опустошаване и плачкосване на държавата е нямало и по турско. А хубавото Наде и оня с трабанчето НИ го НАБУТАХА в НАТО.

129

Щирлиц

преди 4 години

Пожелавам на другаря от Драгалевци, и на всички негови поддръжници да получат няколко заплати във вид на готова продукция,а после да им е сладко и на закуска и на вечеря.Амин!

128

Ей Зозо

преди 4 години

От 92 г. работя на частно. Всичко дето са управлявали са ме връщали да "повтарям" няколко години назад, ама Костов беше най-противния. При това гласувах за тази пасмина..

127

Тошка психолошка

преди 4 години

при криза оцеляват най простите. търговията MUST GO ON !

126

Зозо

преди 4 години

Костов е пич, а *** са нещастници. Глад за тях и лабут!!!

125

ined

преди 4 години

Ако имаше справедливост на тоя свят, Костов отдавна трябваше да е в затвора с конфискувано в полза на държавата всичкото му имущество - за компенсация на част от щетите които е нанесъл на българската икономика

124

Скептик

преди 4 години

Прав си. За аванс и за заплата. Има си схема сигурно.

123

Щирлиц

преди 4 години

Пак изпълзя влечугото,всеки месец поне по два пъти изпълзява.

122

Още пазя

преди 4 години

Бланката за принудителна дерегистрация като малка фирма. Точно бях почнал вече да имам поръчки. На бланката никъде на пишеше че е принудителна. Ега си МЕРЗАВЕЦА.

121

Анонимен

преди 4 години

Такива като тази пиявица на държавата са за разстрел,защото окрадоха държавата и хвърлиха народа в бедност и неграмотност

120

Скептик

преди 4 години

Костофф е гробокопачът на малкия бизнес. Той върна член първи: осигури привилегии на сините активисти в приватизацията и реституцията. Какво му правите реклама?

119

Анонимен

преди 4 години

Кризите се предизвикват от капитала и са само в полза на ....капитала! От такава каша може да се измъкне държава само след много социални и мерки на национализация.Всички други приказки са алабалистика и глупости.Живеете в примера за това -България преди 1944г- държава с дървени орала и нужници на два кмъка! След 1944г за 45г водеща в много сфери на икономиката и селското стопанство и без задължения към чужди банки !Сега и разграбена и продадена от разни некадърни неудачници от преди 89г !

118

комисар Монтал Банов

преди 4 години

Още като прочетох в подзаглавието "експремиер" и ми стана ясно , че не трябва да чета но-нататък !Тоя не чувствали поне малко неудобство да се показва като лалугер и да ръси мозък , когато абсолютно никой не иска нито да го вижда , нито да го слуша ?!ТОЗИ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИТЕ И ОПРОПАСТИ БЪЛГАРИЯ !

117

Анонимен

преди 4 години

Ти водиш до глобални кризи и знаеш как се правят ,дедо Иване хитър вълк си!

116

Tba

преди 4 години

Абе този е голям откривател. Мерси Иване, не знам какво бихме правили без тебе...как не се сетихме че пандемията води до криза. Ей *** народ сме. Още веднъж мерси за просветлението!

115

Костовист

преди 4 години

Тук коментират много хора под 70.Имам предвид IQ под 70.

114

???

преди 4 години

Става ми гнусно само като чуя името му