10

Анонимен

преди 4 години

И аз искам!:))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 4 години

Няма проблем с ползването, стига да раздават и на народа.Грубо може да се ползва така: 90/70=1,29=>на 1л спирт се добавя 290млтр вода и е готов за разтривки.За вътрешно-90/45=2. Тука е още по-добре смесваме 1л с 1л вода, обикновено слагат и глицерин, лимонче или др на вкус

8

Lilith

преди 4 години

До Анонимен... и трябва в него да е накиснат крак от жаба, крило от прилеп и еньовче, брано по Коледа, защото в противен случай не е много сигурно дали ще се справи.От баба си знам, че наистина помага, че наистина ако е само 70 градуса+ добавките, 'щото ако е 90 градуса вирусите почват да пеят, не да умират, а ако е под 70- само се къпят. Мдам.

7

Компетентен

преди 4 години

Защо само на тях дават ? Изобщо не са прави митниците, НАП, министрите, които ги решават тези неща и останалите бюджетни служители. Тя кризата с коронните вируси не е само за тях, нали е така лекарите от болниците и Щаба ?

6

Анонимен

преди 4 години

За да има антисептичен ефект, спиртът трябва да е 70%. По-високия и по-нисък алкохолен градус не унищожава микроорганизмите.

5

БЕЗАКЦИЗЕН АЛКОХОЛ

преди 4 години

Дайте и за народа налко безакцизен алкохол!

4

Ss

преди 4 години

Само на пожарната не разбрах защо ?!!?

3

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Какъв е спирта - шотландски, ирландски или бърбън ?

2

Зозо

преди 4 години

Ся колко ще минат през селския казан. Не ми се мисли...... Ама то от къдет дошло, там отишло : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 4 години

Браво на митниците! Сега да се огледат и за маски.