9

unA

преди 4 години

Ивета, гъбите са си гъби, а не зеленчуци.

8

Анонимен

преди 4 години

Северните народи и хората, които не излизат на открито, имат недостиг на витамина. Който няма друга възможност, да стои при хубаво време на балкона на слънце.

7

Д-р Хаус

преди 4 години

Ако чакате да си набавите витамин Д с ядене.... Трябва тонове риба да изядете и пак не е сигурно, особено зимата. По добре си купете витамин Д на капки, и за бебетата е полезно, 10_15 капки на седмица ви стига, но не забравяйте и витамин К, еди без друг не става.

6

Анонимен

преди 4 години

Едно си баба знае, едно си баба бае...СЗО - маските и ръкавиците да носят само болните; БГ - масово изкупуване на маски и истерия...СЗО - доказахме, че витамините нямат ефект върху имунната система; БГ - пийте витамини за имунитет...После питат що сме били все последни в класациите. Еми не знам, вие кажете.

5

ь

преди 4 години

За да абсорбира организма ви по-добре витамин Д, трябва да имате също и витамин К.

4

мишо бирочето

преди 4 години

отиди сега при дарителите на уикипедия и виж в листа на дарителите новартис, рош, ГКС и т.н. правилните дозировки на натурални витамини те правят почни безсмъртен. за имунитета и витамин Д слънце. най добре сушени гъбки. питайте тея в родопите дето живеят по сто години и копат до последно.

3

Додо

преди 4 години

Проблема е: Сьомгата трябва да е дива, а не отгледана в развъдник, пълна с хормони и антибиотици, хранена с гранули от кости и ГМО царевица, а цвета на месото й получено с боя. Рибата тон в консерва е вероятно с високи нива на живак и радиация от Фукушима.

2

мишо бирочето

преди 4 години

не купувайте норвежка сьомга. по токсично нещо за ядене няма да намерите. с такива отрови и антибиотици ги пръскат че ви е бедна фантазията.

1

Анонимен

преди 4 години

Каква връзка има витамин, пък и точно D, с имунитета? Изследване, научна публикация от последните 10 години? Щото има около 30 изследвания и 5 научни публикации че нито A, B, C, D, E витамини имат влияние върху имунната система. Източник - Wikipedia, с линкове към медицинските публикации!