138

Анонимен

преди 4 години

Може ли едно хартиено копие с резилтатите, че ми свърши тоалетната хартия.

137

МетусМортис

преди 4 години

Искахте да напишете - на 5 овце има по една черна ли?

136

Анонимен

преди 4 години

20% смятат мерките за прекалени, а вирусът за обикновен..............НЕ ОДОБРЯВАМ КПП-ТА И БЪДЕТЕ ПО КОНКРЕНТНИ В АНКЕТИТЕ ЗА КОИ МЕРКИ ГОВОРИМ

135

Що е роб?

преди 4 години

До ученЕ- безимотен - безработен, който сам се предлага за роб на собственика-работодател!РОБИ НА ТРУДА - т.е. на БКП-работодателя на всички и майка на всички! Ураааааааааа!

134

турското присъствие

преди 4 години

До кой ни знае за живи?Една част е било мирно СЪЖИТЕЛСТВО между имотните българи и турци.А по-малка чест е било РОБСТВО за бедните безимотни и многодетни турци и българиСлед освобождението до днес ВСИЧКИ СМЕ БЕЗИМОТНИ РОБИ - нещо по-лошо!

133

учен

преди 4 години

До шепа народ-педя земя Затова смъртността ни е малка - право пропорционално на умрелите и заразените...........

132

кой ни знае за живи?

преди 4 години

Шепа народ и педя земя! Дори и с умрелите по света не можем да се сравняваме...През Османското ни съжителство бяхме нещо като народ а сега едно голямо нищо!

131

шепа народ-педя земя

преди 4 години

И за вирус не можем да претендираме пред световната пандемия! Кой ни познава живи?

130

Доктор Хаус

преди 4 години

Одобрение за мерките -да , но контролът по спазването е почти нулев както и че се закъсня със всичко , защото измислени специалисти ли лъжеха , че това е обикновена зараза а сега чак се видя , че не е така и не сме в състояние адекватно да се борим и лекуваме !

129

Анонимен

преди 4 години

13247 заразени са последното денонощие в САЩ...Тенденцията е утре да имат 1 място в това отношение. Ситуацията излиза от контрол и там.

128

еее, браво

преди 4 години

важното е, че статията завършва със слогана - да бъде спокойни и да вярваме на иституциите! хахаха, олекна ли ви хора, на мен да, хайде лягам спокоен, мафията вече е на наша страна.

127

Анонимен

преди 4 години

Ами Радев, който е старшина съветски образец разбра колко важно е да се запази средния и дребния бизнес, a струва ми се Бойко не го разбира, защото както каза по-долу един колега това което идва след коронавируса е по-страшно от коронавируса.

126

Безпартиен

преди 4 години

Значи, Шведите и англичаните са "по-***" от нас така ли.... Ще си седим мирно и тихо, докато едни пари не минат от един джоб в друг и пак ще го оперем тези, които плащаме данъци.....

125

Анонимен

преди 4 години

Хигиенните мерки и ограниченията за събиране на много хора на едно място ги одобрявам, но не мого да одобря ненужното блокиране на транспорта и милиционерщината развихрила се по пътищата а от утре и по гарите и автогарите.

124

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

123

Анонимен

преди 4 години

До Глупост великаКазано е "ПОМОГНИ СИ САМ ЧЕ И ГОСПОД ДА ТИ ПОМОГНЕ"На такива като тебе , които все нещо им пречи , винаги чакат някой или нещо да помогне и не влагат грам усилие за каквото и да било , спокойно мога кажа "Бог да ви прости"

122

бг

преди 4 години

С тази криза с вирусчето искат да ви направят роби като ви ограничават правата и ви следят. Страха кара човек да се откаже от свободата си. Ако наистина беше толкова опасен вируса първо щяха да затворят границите. А сега блокират градовете за да не се събере народа пред народното събрание щото това което идва е по страшно от вируса.

121

Глупост велика

преди 4 години

Тиквата си е милиционер и мутра, дай му прави КПП-та, "щабове" и да баламосва баламурниците. Истината е, че положението не е розово и България е напълно неподготвена. Населението е недисциплинирано и необразовано, да не говорим за гетата. Молете се на Господ, помощ от друго място няма да има.

120

Анонимен

преди 4 години

Всеки организъм реагира по различен начин на вируса.

119

Анонимен

преди 4 години

На никого, който не виси по опашките ЗА ДА ОТИДЕ НА РАБОТА, не му пука за хората, които са подложени на това ежедневно. Преди време имаше насърчителни програми за работа извън населеното място - на ви сега едно супер-насърчително -1- 2-3-часово висене, скъпи работещи.