8

До ss

преди 4 години

Точно така. Ще ходиш до някое пристанище да си купиш тоалетна хартия. Всичко което носиш върхо себе си и всичко което въобще притежаваш е дошло от някъде с камион.Да са живи и здрави всички шофьори!

7

Четвърта хипотеза

преди 4 години

Тираджиите заболяват от двойна бронхопневмония, докато чакат на границата с Унгария или Словения. Ко праим тогава?

6

Анонимен

преди 4 години

След като се върнат от заразена държава отиват в гаражите. камиона се пръска, а водачите им са в карантина 1 месец вкъщи или в болница. Стоката се вози на самолет, кораб или на БДЖ. Турските тирове сшират и те и не може да пуснат тир и от Иран защото стоката може да е заразена.. Няма никакъв проблем освен ако не са фирми на ГЕРБ ии на ОП и някой ще загуби много пари от кризата.

5

su

преди 4 години

Как се движат? Трудно. Днес говорих с един приятел който кара курсове с тир от Германия до Италия. Познайте дали му е приятно да вижда само катафалки из Италия, и да не смее да слезе от камьона. Трудно успяват да се запасят с храна защото много магазини не работят или имат ограничения. Например не може да си купиш 3 хляба, дават само по един. Та в този ред на мисли, възможно е в скоро време и камьоните да намалеят за съжаление.

4

Ss

преди 4 години

Хич да не ги пускат ! Колко от тях ги хванаха по кръчмите ! Идват заразят който могат и да ги няма ! Има кораби, има влакове ! По-бързо, по-екологично, по-евтино ! Един тираджия по пътя си заразява граничари, митничари, спедитори, товарачи, семейството си, бензенждиите, каките по околовръстното и всичко това защото са много важни! И като ги гледам с какво образование са и как дават акъл на хора които цял живот учат няма проблем да ги няма !

3

Анонимен

преди 4 години

Могат да се движат от тоалетната до хола и обратно

2

Анонимен

преди 4 години

Благодаря на полицаите за конвоирането на тировете. Толкова спокойно пътуване не съм имала от години. При друго пътуване косите ми се изправят, накъдрят и пак се изправят поне по пет пъти заради турските шофьори.

1

Анонимен

преди 4 години

На Мутафчийски мерките са като врата в поле...Не може да идеш на Витоша, ама по работа може да обикаляш. Детето не може да го разходиш в парка, ама кучето може да го разходиш в парка. Фитнес залите не може да работят, ама салоните за красота можело да работят... въобще - странен човек, странни факсове получава...