28

777999

преди 4 години

Тези маски FFP3 при носене в нормална градска среда ,колко време могат да се ползват? Някъде бях чел - 8 часа? Някой има ли повече информация? Благодаря

27

Анонимен

преди 4 години

До Агент Гибс ( 27)Само че вече са изчерпани. Никой сайт не предлага налични за продажба.

26

инспектор

преди 4 години

Какъв е смисълът на тази статия като никъде няма никакви маски...

25

Агент Гибс

преди 4 години

И друг път съм казвал , не пълнете джобовете на продаващите по 3 лева измислени хартиени маски , които за нищо не стават ! Ако не ви притеснява как ще изглеждате , купете си дву или три степенно филтриращи автобояджийски маски със почистващи се и сменяеми филтри . При редовна употреба се изплащат за няколко дни ! Няма да качвам сайтовете на търговците , за да не си помисли някой , че съм рекламен агент , но знайте , че вече и тези маски се изчерпват , дори и най-скъпите .

24

българка

преди 4 години

В Белгия миналата година унищожили няколко милиона предпазни маски от държавния резерв - бил им изтекъл срокът на годност. Дотук долу-горе добре с олигофренията. Историята продължава - НЕ СА ПОЛЪНИЛИ РЕЗЕРВА С НОВИ МАСКИ ! Сега се сетили, че можело да не ги изхвърлят, а поетапно да ги дават за ползване на болниците и да добавят нови консумативи. И на нас тези са ни за пример, искаме да станем като тях ! А ние се оплакваме от Боко - той поне продава, нищо не изхвърля !

23

Dinosaurus

преди 4 години

Това добре, но аз от две седмици обикалям аптеките в кварталите, където живея и където работя и няма НИКАКВИ маски, камо ли тип ..... ???

22

Sichtpunkt

преди 4 години

В eBay.de 50 бр. еднократни маски 3.63 евро.

21

Анонимен

преди 4 години

А тя една маска за еднократна я продават по между 3 и 5 лв,колко ще е тая маска

20

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз предлагам, че когато всички носят едновременно маски за еднократна употреба се предпазват взаимно. Но това е само предположение.

19

Sichtpunkt

преди 4 години

Никакви маски,противогаз трябва.Задължително руски от '84 година!

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз си купих три маски за еднократна употреба, чакаме ги да дойдат от Китай и мислех да ги пера. Тук ме разколебахте с вашите минуси. Какво да правя сега и аз не знам. От къдЯ се маскирам като Буратино! :----D

17

Анонимен

преди 4 години

От утре и мъже, и жени - с бурки!Така хем ще се изкупят залежалите платове, хем ще се разкрият много работни местав шивашкия бизнес, хем никой няма да накихва и накашля никого.

16

Ходжа ефенди

преди 4 години

Казвах ли ви аз да не забранявате бурките?Ама кой да ме послуша!

15

Трай, бре!

преди 4 години

До Киро БрейкаПротив спекулата се изказа президентът на САЩ. Открай време някои ни втълпяват,че тази държава била упадъчна и оттам идвало цялото зло на света.Нашият левичарски президент даде своя вот в подкрепа на правото на търговците да вдигат цените колкото си искат.Ти проамериканска пропаганда ли правиш тук, аааа?

14

Анонимен

преди 4 години

След създаването на два щаба които ще водят война помежду си, на българите им остава само да се молят на бог.Нека благодарим на герб за тая ситуация (

13

Анонимен

преди 4 години

Проумейте го...Това не е обикновен вирус.Ако беше такъв...нямаше да има такава паника в цяла Европа и Света. Маски,ръкавици...това са абсолютни глупости. Както си духa сега вятъра и вируса си влиза и отива където си иска.Живее извън тялото на човека достатъчно време за да зарази хиляди хора.

12

МНЕНИЕ

преди 4 години

Маските с номер EN 149:2001 + A1:2009 се произвеждат само в Италия - видяхме резултата . Всички Знаем че Държавната Агенция по Технически Надзор е СЛЯПА и С НИКАВА КОМПЕТЕНОСТ . Познаваме си Ресурса на Държавата .

11

Анонимен

преди 4 години

Маските изобщо не ви предпазват от вируса...Вируса ако попадне по външната страна на маската и я пипнете или оставите някъде в къщи той отново си съществува. Да не говорим за дрехите,обувките, лицето,предметите, стоките от хранителните магазини и отвсякъде другаде . По колички и кошници, по опаковки и т.н.

10

Русия

преди 4 години

Естествено държавата няма такива и всякакви други маски!Боби *** Суджука що продади от държавния резерв маскити и респираторити на безценица точно приди кризата и ся ни ги прудаа на 10торна цина!Тия маски той ли им е официалния фносител , чи ги пропагандирате?

9

Sichtpunkt

преди 4 години

Китайците всички носят и еднократни маски! Когато всички ги носят предпазват до голяма степен.