14

ммм

преди 4 години

Този не беше ли голям привърженик за създаването на Държавата Косово?А след като признахме толкова бързо Косово, защо не признаем Кюрдистан, при условие, че става дума за милиони хора ..?Ами и да врътнем и едно посолоство в района на Кюрдистан, да си обменим с посолства ?Този толкова злини стори, а сета той и нетовите наследници ще жънат неговите негативи.Да поема пътя и да ходи да се лекува в Косово.

13

Анонимен

преди 4 години

Дано си замине

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Много глупости си написал най-древният език е арамейският това е древносирийски. шумерите са техен клон. Както има и тракийски племена всякакви гроба на Гилгамеш се предполагаше че е в днешен Ирак и е намерен по време на войната в Ирак. Ако си спомняш дори имаше 21 американски самоубити войници ги намират за една вечер Мога да ти разкажа още много и за около 6000 изнесени антики от Ирак. Шумерите са си шумери те са версиите на Захария Сичин.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Малки забележки: 1. "Сирийският" народ нито е най-старият, нито има нещо общо с "Епоса за Гилгамеш"! 2. Споменатият епос е акадски и шумерски! А това са народи имащи нещо общо със Сирия само по територия на обитаване! 3. "Сирийският" народ де факто и де юре са араби , т.е. клон на семитската раса!Извинете за обучението, но истината преди всичко!

10

Анонимен

преди 4 години

Планът Ахтисаари предвижда самостоятелността на Косово. Не го жалете много-много.

9

Киро Х

преди 4 години

Бързо! Още 6 месеца карантина и никакво излизане на балкона даже! 82 годишен е кихнал! Бързо! Затваряй държавата!

8

Анонимен

преди 4 години

Ах, ти, Марти!Ах, ти, Сари!

7

Анонимен

преди 4 години

Противен тип! Спомням си, че симпатизираше на шиптърите.

6

Анонимен

преди 4 години

Най-старият народ на света е сирийският народ, всички религии са различни интерпретации на Епоса на Гилгамеш. Не е зле да се позамислим кой е избраният народ и защо сега Европа ще се окаже във рецесия и как ще оцелява един консуматор от Париж или Берлин.

5

Само питам

преди 4 години

Затова ли гледа така лошо?

4

Анонимен

преди 4 години

В нета има много забавна снимка от финландски онлайн новинарски сайт. В едната статия заглавието е хвалебствено относно новото феминистко правителство там и как жените в правителството можели да се справят със всички проблеми. Съседната статия е за това че правителството изпуска от ръце битката с конона вируса...

3

Анонимен

преди 4 години

Само като прочетох-,,Косово" и ,,нобелова награда за мир", ми стана ясно, че е от тия ,,миротворци" ,заради които се разделят държави и семейства и умират хора

2

Ленин

преди 4 години

Збогом.

1

Анонимен

преди 4 години

Никой не смее да каже, че царят е гол и е останал само по Корона, всички плачат и се вайкат и тайно се надяват за 2-3 седмици пандемията да отмине Викат баячки и шамани, правят молебени в същото време до оня ден шестваха по гей-паради и обяваваха третия пол. В дебелите книги пише... Мъж и жена ги сътвори Той... по негов образ и подобие.