4

Asad

преди 4 години

Не разбирам защо постоянно се трият негативните коментари към Тарантино.Не всеки го харесва като теб ,публикувалия статията за него.И аз смятам че не заслужава вниманието което му отдават .В началото правеше хубави филми ,с последните няколко се просто се изгаври .Да не говорим че с тях обижда хора постигнали много повече от него , и никога няма да стигне, защото няма такъв талант.Съжалявам, но това е истината!

3

Анонимен

преди 4 години

До Куентин Карантиномного често се снимат повече от 1 финал. После се прави тестови прожекции и хората казват кой-финал им е харесал повече и така избират. Когато продуцента и режисьора имат различни виждания пък, излиза версията на продуцента, а режисьора по-късно издава director's cut. Тарантино сам си прави филмите, така че си спестява голяма част от бумащината.

2

Силно заинтересована

преди 4 години

Куентин има ли позитивен тест за Ковид 19?

1

Куентин Карантино

преди 4 години

Как ги крия? Пиша 6 варианта за край и ги слагам под карантина в сейф. В последния момент хвърлям зарче и избирам един от вариантите. Така е изненада дори за мен какъв точно ще е края и няма опасност да го изпортя в нетрезво състояние.